chyba tlačiarne

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
JGobanova
Novice
Novice

chyba tlačiarne

Príspevok od používateľa JGobanova »

Dobrý deň.
Môžete mi,prosím poradiť? Užívam tlačiareň HP Photosmart C 3180 a vyskytol sa problém s tlačou. Najprv sa tam zasekol papier a po jeho odstránení tlačiareň nereaguje na tlač. Pritom sama osebe skenuje,aj kopíruje,len netlačí, vôbec sa po zadaní tlače nepohne. Mohlo sa niečo narušiť vyťahovaním zaseknutého papiera? V počítači mám program Windows XP.
Vopred Vám ďakujem za radu a želám krásny deň.

Jana G.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Určite sa pokazila tá tlač hneď potom, ako ste odtiaľ vytiahli papier? Lebo to by nemalo spôsobiť takýto problém. Jedinú príčinu vidím v pokazenej tlačovej hlave, ale to by sa už neoplatilo dávať opravovať.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

hmm, tak mne ked sa papier pokrci tak ho vytahujem pri vypnutej tlaciarni...ale mna napada ze HP-cka maju tlacove hlavy resp. trysky priamo v tonery ze, ci sa mylim???ono je to podozrive ze to kopiruje (cize tlaci na papier) a priamo z winu to nechce tlacit...neostali nejake tlacove ulohy vo fronte?
JGobanova
Novice
Novice

Príspevok od používateľa JGobanova »

Vo fronte neboli žiadne tlačové úlohy,tie som zrušila,aj reštartovala počítač,aj vytiahla a znovu zapojila káble a stále nič. Už neviem,čo mám ešte spraviť.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

hmm, nieco podobne sa mi tiez raz s jednou laserovou HP stalo, taktiez neboli ulohy vo fronte a pomohlo odobratie tlaciarne a znovu preinstalovanie celeho SW, tak este to by som skusil...este som sa stretol ze pri instalovani grafickych ovladacov na viste prestala fungovat tlaciaren pretoze pri instalacii sa nainstaloval USB filter ktory nedovolil tlacit...ale to snad nie je tento pripad
Napísať odpoveď