kobalt napísal:
odhlas sa, vymaz si cookies a potom sa prihlas nezabudni zaskrtnut aby si ta zapamatalo potom sa odpoj pripoj a ak to nepojde tak napis
Uz som tu cital ze to sa stava aj inym, ale musim sa uz postazovat aj ja! Strasne ma stve, ze ked sem chcem uploadnut nejaku prilohu tak mi to sekne IE a musim pouzit stary dobry ctrl+alt+delete! Skusal som to niekolkokrat po sebe a nic! Nic sa mi neda pripojit ako prilohu!
blazer napísal:Uz som tu cital ze to sa stava aj inym, ale musim sa uz postazovat aj ja! Strasne ma stve, ze ked sem chcem uploadnut nejaku prilohu tak mi to sekne IE a musim pouzit stary dobry ctrl+alt+delete! Skusal som to niekolkokrat po sebe a nic! Nic sa mi neda pripojit ako prilohu!
Ale to je problem u teba, je to asi chyba v IE, mozno by pomohli updaty pre Windows a IE alebo prejdi na iny prehliadac.
kobalt napísal:
tiez som si to vsimol, hojko kukni sa na to
O tejto chybe viem, vzikla ked som nastavoval statistiky pretoze tieto smajliky prilis spomalovali otvaranie statistik a tak som upravil mod, lenze teraz to nejak nejde. Opravim to.
To nie je zla stat., JasonX sa registroval len dnes a nepreslo 24 hodin aby v statistikach sa zapocital den, takze z jeho poctu prispevkov (napr. 5 prispevkov) ktore poslal za par minut sa urobila statistika.
hojko napísal:To nie je zla stat., JasonX sa registroval len dnes a nepreslo 24 hodin aby v statistikach sa zapocital den, takze z jeho poctu prispevkov (napr. 5 prispevkov) ktore poslal za par minut sa urobila statistika.