asi je to tym ze niekto napisal prispevok, ktory mal ist na dalsiu stranku. Ta sa vytvorila, no ak vzapati niekto prispevok zmazal tak uz zial neexistuje.. to je chyba phpbb2 a nie hojko.sk
ako to myslis? Mne sa vsetko zobrazuje spravne. Mozno mas na mysli situaciu, ked vypnes prehliadac tak sa vsetky informacie o novych temach/prispevkoch vymazu a tvari sa to ako keby si mal vsetky temy/prispevky uz precitane... Alebo?
t0m4s3 napísal:ako to myslis? Mozno mas na mysli situaciu, ked vypnes prehliadac tak sa vsetky informacie o novych temach/prispevkoch vymazu a tvari sa to ako keby si mal vsetky temy/prispevky uz precitane... Alebo?
masterrr napísal:co je s tym ked dam na Zobraziť nové témy od poslednej návštevy zobrazi sa len mala cast z novych tem..?
Povodne tam bolo ZObrazit nove prispevky... ale upravil som to na temy, pretoze tych prispevkov bolo strasne vela. Takze teraz sa ti zobrazia len temy, ktore boli zalozene od tvojho posledneho prihlasenia (alebo vypnutia prehliadaca).
hojko napísal:Povodne tam bolo ZObrazit nove prispevky... ale upravil som to na temy, pretoze tych prispevkov bolo strasne vela. Takze teraz sa ti zobrazia len temy, ktore boli zalozene od tvojho posledneho prihlasenia (alebo vypnutia prehliadaca).
aha jasne to som myslel bolo tam Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy
aky bol v problem ze ich tam vela bolo?
mozno keby si kazdy mohol nastavit ako to chce ci temy alebo prispevky ..teraz aspon ja dost stracam prehlad ..lebo otvarat sekcie za kazdym sa mi nechce
masterrr napísal:
aha jasne to som myslel bolo tam Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy
aky bol v problem ze ich tam vela bolo?
mozno keby si kazdy mohol nastavit ako to chce ci temy alebo prispevky ..teraz aspon ja dost stracam prehlad ..lebo otvarat sekcie za kazdym sa mi nechce
Oki, spravim tam Zobrazit new tamy a aj Zobrazit new prispevky
drakeman napísal:toto sa mi zobrazilo po porihlaseni:
Warning: mysql_fetch_array(): 71 is not a valid MySQL result resource in /data/www/winetsro.sk/SUB/hojko/db/mysql4.php on line 214
frederick123 napísal:Warning: mysql_fetch_array(): 71 is not a valid MySQL result resource in /data/www/winetsro.sk/SUB/hojko/db/mysql4.php on line 214
skus niekedy citat co pisu ini, uz som ti to raz pisal, ale nevzal si si to k srdcu
Ludia skor ako sem niec napisete, uvedomte si ze vypisy apacha ohladom chyby v PHP su na 99,9% sposobene manualnym zasahom do kodu fora (hlavne pri pridavani/editacii modu). Za ochotu dakujeme!
Kedze to zle zobrazuje temy na PhpBB 2.0.11, musel som to odstranit kym nebude new verzia tohto modu. Tento je asi 14 mesiacov stary a je to aj vidiet.