ja som si vsimol len taky drobnu chybicku. ked chcem udelit karmu, pod buttonom kladnej karmy chyba znamienko +, - je tam kde ma byt mozno je to len u mna
Kibo napísal:ja som si vsimol len taky drobnu chybicku. ked chcem udelit karmu, pod buttonom kladnej karmy chyba znamienko +, - je tam kde ma byt mozno je to len u mna
skusil som IE a Operu a ziadny problem, tie obrazky su pri tych checkovacich polickach(ci ako to nazvat)
Shark NX: Zda sa, ze nie. Doslo miesto na disku, ale ten nesluzi na uploady a diskove pole pre uploady ma este miesta a miesta... Neviem cim to bolo, mozno si chcel pridat BMP alebo co..., nemas chybovu hlasku???
Nie nie ... Ziadna chybova hlaska ... Natahoval asi Minutu a Potom Otvoril stranku http://www.hojko.com/posting.php a ta bola uplne prazdna ... Ani text nic ... Proste ako about:blank
Skusim to ochvilu zas ...
Pardon Pani ... problem bol vo fotke ... Splnala Poziadavky pre prilohu ... ale Server ju Proste nechcel prijat ... Zvysne presli bez problemu ...
Ale dik za Help
Pravdepodobne mala príliš veľké rozmery (kedysi dávnejšie sa to hojko pokúšal nastaviť, ale nikomu sa nepodarilo prísť na to, aká je vlastne hranica, po ktorú to funguje).
Shark NX: Aha, no nieco take robi pri velkom obrazku. Tusim ak je velkostou vacsi ako 3000px, cize to moze byt aj 3000x50px alebo ak je velkost cez 3MB. Cislami som si neni uplne az tak isty... a ani neviem dovod tohto problemu, uz som to skusal riesit zaciatkom leta a k nicomu som nedospel.
nebudem sa tvarit ze tomu rozumiem, ani neviem ci to tu uz bolo, ani neviem ci to stoji za zmienku, ale po odoslani prispevku som dala "kliknite sem pre zobrazenie vaseho prispevku" a nabehlo mi toto:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
//okrem toho vzdy som sem chcela prispiet
//oki oki, vsak som sa z toho nakoniec dostala, ja len ze ci to nie je nieco zavazne
tereza napísal:nebudem sa tvarit ze tomu rozumiem, ani neviem ci to tu uz bolo, ani neviem ci to stoji za zmienku, ale po odoslani prispevku som dala "kliknite sem pre zobrazenie vaseho prispevku" a nabehlo mi toto: