Chytený s drogami, čo bude ďalej ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Spawn
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Spawn »

Zastavte prosím ten flame a vrátte sa späť k téme.
Obsah THC v marihuane bude po expertíze podla môjho názoru celkom vysoký (bol to na pohlad kvalitný/indoor a dosť voňavý model)
18 mám, tretí ročník čiže mi chýba ešte rok, dovtedy určite dostane do rúk papier i škola a preto ma zaujíma čo sa bude diať, záleží to individuálne od školy čo spravý zo študentom alebo je niekde písané čo a ako ?
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ak to bude skola ktora drzi svoje zasady tak by ta mali vyliat, mozne vsak je ze dostanes 3 za spravanie navrh na psychiatricke liecenie a podmienku.
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Moj 17 rocny kamarat dostal 4 zo spravania + podmienecne vylucenie zo skoly a este aj podmienku. A policajti mu chceli bez povolenia prehladat byt ale bez povolenia ich nevpustili dnu.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zaznam sa neda vymazat iba zapis sa da vymazat...
zaznam: normalny trestny cin
zapis: priestupok napr opetovne vykradanie stanku spoluziaka :lol: kde neprekrocis urcitu sumu(moj znamy)

zaznam je do konca zivota. priklada sa ku kazdej ziadosti o zamestnanie, hypoteke, pozicke....
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

daniel.daniel napísal:Moj 17 rocny kamarat dostal 4 zo spravania + podmienecne vylucenie zo skoly a este aj podmienku. A policajti mu chceli bez povolenia prehladat byt ale bez povolenia ich nevpustili dnu.
jednoznacna blbost, to na aku skolu chodi ? ...4 zo spravania je uz neuspokojive...takze po tejto znamke uz nemoze nastevovat skolu...Takze skorej dostal 3 a podmienecne...pri 4 sa uz podmienka nedava (nema uz preco)...:) Dalsia vec co veta to oeb...policajti sa nikomu nevtieraju do domu kvoli par rastlinam...si sa zblaznil , oni prehladavaju iba ked mu nasli kilo pervitinu...Zase sme tam co som spominal prednedavnom vsetci tu len spominaju spominaju co druhy zazili...to tu nemate vlastne skusenosti ?
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

kamarat chodil na ucilistie taka skola nic moc. Ibaze on to hulil na zachode skoly a mal toho 2 gramy. A jeho uz chytili druhy krat s travou.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

daniel.daniel napísal:kamarat chodil na ucilistie taka skola nic moc. Ibaze on to hulil na zachode skoly a mal toho 2 gramy. A jeho uz chytili druhy krat s travou.
Ale to nič nemení na tom, že 4 z chovania + podmienku mu dať nemohli, kedže by to znamenalo vyhadzov.

U náas na škole študentovi našli marišku tiež, dokonca pri obhliadke policajnými psami. Stále ho stretávam an chodbách, dostal len zníženú známku zo správania. Ohladom zápisov, to už neviem. -škola gymnázium
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

no neviem s tym vylucenim, podla mna sa bude chovat skolskym poriadkom.. v nasom sa pise nieco v zmysle
zakazuje sa sirenie a uzivanie legalnych a nelegalnych drog v budove skoly, alebo na akciach organizovanych skolou. nasledne mu bude
a, znizena znamka zo spravania
b, vyluceny zo skoly
nieco na ten sposob, takze ak by ma prichytili s mariskou mimo skoly, tak by nato asi nereagovala. neviem, nezazil som, ale vychadzam zo sk. poriadku
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Toxikoman napísal:...
ze sa nevtieraju? by si sa cudoval co dokazu robit :)
ked si zmyslia tak fotia, odpocuvaju aj male rybicky
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Frikso napísal:Pokial mi je zname, do 1,8 gramu "môžeš" u seba prechovávať a nie je to posudzované ako dealerstvo. Pekne ťa zbalia, na par hodin hodia do CPZ, spravia zápis, postrašia podmienkou na 1 rok a ideš domov.
dobre vediet, ked som tu v teme o legalizacii povedal ze ked mas pri sebe 1 davku pre vlastnu potrebu nieje to az taky pruser, fachmani povedali ze aj to je povazovane ako prechovavanie drog ..

k teme nielen na katolickej skole ale podla mna zo skusenosti aj na gympli by bol z toho fest maler...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

SRneC napísal:.k teme nielen na katolickej skole ale podla mna zo skusenosti aj na gympli by bol z toho fest maler...
zdalo sa ti, ze u nas bolo o tom nejake halo? Mne ani nie a to mu nasli priamo v skole pri prehliadke so psami :roll: . Ale, nechcel by som s tym zit, ze vseci ucitelia ta budu teraz zatracovat a pod.. ale do skoly chadi dalej, to som chcel povedat.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:ze sa nevtieraju? by si sa cudoval co dokazu robit :)
ked si zmyslia tak fotia, odpocuvaju aj male rybicky
okey, ale tu islo o hento mamlasa co si vymyslel story o kamosovi
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

lupez je uplne o niecom inom.....
mi-chau napísal:ano, po prekroceni urcite financnej hodnoty odcudzeneho majtku (pod touto hranicou je to len kradez), ten mobil stal na papieri 9300Sk, do bazaru by si ho ale nedal ani za dvojku.
//asi sme sa nepochopili resp. ja teba, j.e.b na to
Sory za to ale je to "brutalna" blbost. :!: :!: :!:

Lupez je ked spolu s kradezou napr. sposobil ublizenie nejakej osobe ci staci aj ublizit spychysky. Ak dobernej za tetkou a vytrhnes jej kabelku z ruky, je to lupez. Ak by ju mala vedla seba na stolicke a odosla by na hajzel, je to kradez. Ak by cena toho co si ukradol (
nie ulupil) nepresiahla 5000 je to priestupok.

Je to tak, som si isty (presne pojmy ale nevysvetlujem, bo presne ako je to v zakonniku to neviem)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kukiak napísal:zdalo sa ti, ze u nas bolo o tom nejake halo? Mne ani nie a to mu nasli priamo v skole pri prehliadke so psami :roll: . Ale, nechcel by som s tym zit, ze vseci ucitelia ta budu teraz zatracovat a pod.. ale do skoli chadi dalej, to som chcel povedat.
a to ti nestaci? pohlady profakov jak na vraha a este maturuj na tej skole...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

hm po par rokoch sa da vymazat register trestov ?
Diestro napísal:Ano da :wink:
:?: :?: :?: si si isty? myslim ze nie (ale iba sa domnievam)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

7iro pozri nieco o tom viem, ale ocividne ta tu nepresvedcim pan advokat, ty si najmudrejsi. Asi som par hodin stravil na policajnej stanici nie?! a ako budu zistovat ci niekto niekomu ublizil psychicky? to aj ked mi povie ze som somar tak mi ublizil, kamarat mi uje*e desat korun, povie mi ze som kreten a dostane dva roky podmienku za lupez :roll:
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Nie nemame len jeden zakonnik, mame aj obcianskopravny atd. O 10 korun sa teda neboj. Ale nechce to tak, jasom len chcel povedatze to co si napisal uplna pravda nebola
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

7iro napísal: :?: :?: :?: si si isty? myslim ze nie (ale iba sa domnievam)
Mame VYPIS z registra trestov a ODPIS z registra trestov. V pripade vypisu MOZE sud rozhodnut o tzv. zahladeni odsudenia, t.j. tie ti budu z VYPISU "vymazane" (nie vsak pocas doby, kedy tresty platia/trvaju). V pripade odpisu NIE JE MOZNE udaje o odsudeni zahladit- udaje sa v RT uchovavaju 100 rokov od narodenia odsudeneho. Aj preto mnohi zamestnavatelia- najma v oblasti bezpecnosti- vyzaduju nie Vypis z RT, ale Odpis z RT. RESUME: Udaje v odpise nie je mozne zahladit, vo vypise ano.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

u nas na skole nasli aj travu a nejako z toho nic nebolo. akurat tak dotycny mal znizenu znamku zo spravania a pokarhanie riaditelom. ale to asi zavisi aj od toho ci je to "vzorny" ziak, co len huli alebo chalan, co nechodi ani poriadne do skoly a robi zle kde sa da...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no jeden gram neni katastrofa, v prvom rade zalezi ako to vyrapujes s fizlami co ta chytili, mozes im nakecat ze si to nasiel a neni to tvoje... proste sa zahrat na nevinneho, opak ti dokazu len tazko a ak budes mat stastie tak ta pustia, pripadne daju daku pokutu. horsie bude ak to posunu dalej a skoncis s prokuratorom na krku ale ajtak pri tomto mnozstve sotva dostanes viac ako podmienku. v tom pripade skola s najvacsou pravdepodobnostou dostane list a tu naozaj zalezi na postoji skoly (kamarat si o tom pokecal s riaditelom a nemal z toho nic ... ale tak on je na dost liberalnej skole). kedze mas 18 rodicov by do toho nemali zatahovat ale tak neviem ako vykryjes ked ti pride domov predvolanie...
Napísať odpoveď