Chytený s drogami, čo bude ďalej ?
Zastavte prosím ten flame a vrátte sa späť k téme.
Obsah THC v marihuane bude po expertíze podla môjho názoru celkom vysoký (bol to na pohlad kvalitný/indoor a dosť voňavý model)
18 mám, tretí ročník čiže mi chýba ešte rok, dovtedy určite dostane do rúk papier i škola a preto ma zaujíma čo sa bude diať, záleží to individuálne od školy čo spravý zo študentom alebo je niekde písané čo a ako ?
Obsah THC v marihuane bude po expertíze podla môjho názoru celkom vysoký (bol to na pohlad kvalitný/indoor a dosť voňavý model)
18 mám, tretí ročník čiže mi chýba ešte rok, dovtedy určite dostane do rúk papier i škola a preto ma zaujíma čo sa bude diať, záleží to individuálne od školy čo spravý zo študentom alebo je niekde písané čo a ako ?
-
daniel.daniel
Medium Star
jednoznacna blbost, to na aku skolu chodi ? ...4 zo spravania je uz neuspokojive...takze po tejto znamke uz nemoze nastevovat skolu...Takze skorej dostal 3 a podmienecne...pri 4 sa uz podmienka nedava (nema uz preco)...daniel.daniel napísal:Moj 17 rocny kamarat dostal 4 zo spravania + podmienecne vylucenie zo skoly a este aj podmienku. A policajti mu chceli bez povolenia prehladat byt ale bez povolenia ich nevpustili dnu.
-
daniel.daniel
Medium Star
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale to nič nemení na tom, že 4 z chovania + podmienku mu dať nemohli, kedže by to znamenalo vyhadzov.daniel.daniel napísal:kamarat chodil na ucilistie taka skola nic moc. Ibaze on to hulil na zachode skoly a mal toho 2 gramy. A jeho uz chytili druhy krat s travou.
U náas na škole študentovi našli marišku tiež, dokonca pri obhliadke policajnými psami. Stále ho stretávam an chodbách, dostal len zníženú známku zo správania. Ohladom zápisov, to už neviem. -škola gymnázium
no neviem s tym vylucenim, podla mna sa bude chovat skolskym poriadkom.. v nasom sa pise nieco v zmysle
nieco na ten sposob, takze ak by ma prichytili s mariskou mimo skoly, tak by nato asi nereagovala. neviem, nezazil som, ale vychadzam zo sk. poriadkuzakazuje sa sirenie a uzivanie legalnych a nelegalnych drog v budove skoly, alebo na akciach organizovanych skolou. nasledne mu bude
a, znizena znamka zo spravania
b, vyluceny zo skoly
dobre vediet, ked som tu v teme o legalizacii povedal ze ked mas pri sebe 1 davku pre vlastnu potrebu nieje to az taky pruser, fachmani povedali ze aj to je povazovane ako prechovavanie drog ..Frikso napísal:Pokial mi je zname, do 1,8 gramu "môžeš" u seba prechovávať a nie je to posudzované ako dealerstvo. Pekne ťa zbalia, na par hodin hodia do CPZ, spravia zápis, postrašia podmienkou na 1 rok a ideš domov.
k teme nielen na katolickej skole ale podla mna zo skusenosti aj na gympli by bol z toho fest maler...
-
kukiak
Addict
zdalo sa ti, ze u nas bolo o tom nejake halo? Mne ani nie a to mu nasli priamo v skole pri prehliadke so psamiSRneC napísal:.k teme nielen na katolickej skole ale podla mna zo skusenosti aj na gympli by bol z toho fest maler...
-
7iro
Zablokovaný
lupez je uplne o niecom inom.....
Sory za to ale je to "brutalna" blbost.mi-chau napísal:ano, po prekroceni urcite financnej hodnoty odcudzeneho majtku (pod touto hranicou je to len kradez), ten mobil stal na papieri 9300Sk, do bazaru by si ho ale nedal ani za dvojku.
//asi sme sa nepochopili resp. ja teba, j.e.b na to
Lupez je ked spolu s kradezou napr. sposobil ublizenie nejakej osobe ci staci aj ublizit spychysky. Ak dobernej za tetkou a vytrhnes jej kabelku z ruky, je to lupez. Ak by ju mala vedla seba na stolicke a odosla by na hajzel, je to kradez. Ak by cena toho co si ukradol (
nie ulupil) nepresiahla 5000 je to priestupok.
Je to tak, som si isty (presne pojmy ale nevysvetlujem, bo presne ako je to v zakonniku to neviem)
a to ti nestaci? pohlady profakov jak na vraha a este maturuj na tej skole...kukiak napísal:zdalo sa ti, ze u nas bolo o tom nejake halo? Mne ani nie a to mu nasli priamo v skole pri prehliadke so psami. Ale, nechcel by som s tym zit, ze vseci ucitelia ta budu teraz zatracovat a pod.. ale do skoli chadi dalej, to som chcel povedat.
7iro pozri nieco o tom viem, ale ocividne ta tu nepresvedcim pan advokat, ty si najmudrejsi. Asi som par hodin stravil na policajnej stanici nie?! a ako budu zistovat ci niekto niekomu ublizil psychicky? to aj ked mi povie ze som somar tak mi ublizil, kamarat mi uje*e desat korun, povie mi ze som kreten a dostane dva roky podmienku za lupez 
Mame VYPIS z registra trestov a ODPIS z registra trestov. V pripade vypisu MOZE sud rozhodnut o tzv. zahladeni odsudenia, t.j. tie ti budu z VYPISU "vymazane" (nie vsak pocas doby, kedy tresty platia/trvaju). V pripade odpisu NIE JE MOZNE udaje o odsudeni zahladit- udaje sa v RT uchovavaju 100 rokov od narodenia odsudeneho. Aj preto mnohi zamestnavatelia- najma v oblasti bezpecnosti- vyzaduju nie Vypis z RT, ale Odpis z RT. RESUME: Udaje v odpise nie je mozne zahladit, vo vypise ano.7iro napísal:![]()
![]()
si si isty? myslim ze nie (ale iba sa domnievam)
no jeden gram neni katastrofa, v prvom rade zalezi ako to vyrapujes s fizlami co ta chytili, mozes im nakecat ze si to nasiel a neni to tvoje... proste sa zahrat na nevinneho, opak ti dokazu len tazko a ak budes mat stastie tak ta pustia, pripadne daju daku pokutu. horsie bude ak to posunu dalej a skoncis s prokuratorom na krku ale ajtak pri tomto mnozstve sotva dostanes viac ako podmienku. v tom pripade skola s najvacsou pravdepodobnostou dostane list a tu naozaj zalezi na postoji skoly (kamarat si o tom pokecal s riaditelom a nemal z toho nic ... ale tak on je na dost liberalnej skole). kedze mas 18 rodicov by do toho nemali zatahovat ale tak neviem ako vykryjes ked ti pride domov predvolanie...