Chytený s drogami, čo bude ďalej ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Spawn
Medium Expert
Medium Expert

Chytený s drogami, čo bude ďalej ?

Príspevok od používateľa Spawn »

Nemáte niekto skúsenosti alebo informácie ako prebieha proces vo veci zadržania 1g marihuany, aká je sankcia, pokuta, čo sa bude behom celého procesu diať, v prípade ak je páchateľ študent ako na to reaguje škola - dozvie sa to, hrozí mu za to vyhadzov zo školy ? A čo rodičia ?
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

vyhadzov zo skoly + VPP, pokial nie si plnolety rodicia o tom budu vediet. toto vsetko len ak bola spisana zapisnica PZ SR
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Chytený s drogami, čo bude ďalej ?

Príspevok od používateľa pinacolada »

Spawn napísal:Nemáte niekto skúsenosti alebo informácie ako prebieha proces vo veci zadržania 1g marihuany, aká je sankcia, pokuta, čo sa bude behom celého procesu diať, v prípade ak je páchateľ študent ako na to reaguje škola - dozvie sa to, hrozí mu za to vyhadzov zo školy ? A čo rodičia ?
ako ta preboha mohli chytit??to si im sajkel pred oci ukazoval??

mi-chau ma pravdu.bude sa to riesit v skole ,ale myslim ze vyhadzov by nemal byt (teda ak nie si na nejak posratej katolickej pakarni),potom by mali na expertize urcit kolko smrtelnej davky sa v tom mnozstve nachadza (v 1g marianky asi vela nie)a od toho sa bude urcovat trest.myslim ze v tomto pripade to bude pokuta a zapis do registra
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

pinacolada napísal:ako ta preboha mohli chytit??to si im sajkel pred oci ukazoval??

mi-chau ma pravdu.bude sa to riesit v skole ,ale myslim ze vyhadzov by nemal byt (teda ak nie si na nejak posratej katolickej pakarni),potom by mali na expertize urcit kolko smrtelnej davky sa v tom mnozstve nachadza (v 1g marianky asi vela nie)a od toho sa bude urcovat trest.myslim ze v tomto pripade to bude pokuta a zapis do registra
No moznoze v tej "posratej katolickej pakarni" by pochodil este najlepsie, pretoze tam by s nim vsetci pekne bratski sucitili :lol: Inac aka je smrtelna davka? Pokial mi je zname, neexistuje jediny zdokumentovany pripad predavkovania travou.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

k6 napísal:No moznoze v tej "posratej katolickej pakarni" by pochodil este najlepsie, pretoze tam by s nim vsetci pekne bratski sucitili :lol: Inac aka je smrtelna davka? Pokial mi je zname, neexistuje jediny zdokumentovany pripad predavkovania travou.
Kedze THC nezasahuje centra v mozgu, ktore zabezpecuju zivotu potrebne funkcie tak nie. Proste ak si das vela padnes do bezvedomie, neskor sa zobudis a fungujes dalej.
tomask8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tomask8 »

Vy strasne mudrujete a nic ste nezazili!
Zavisi to od policaja najakeho natrafis,,
maximalne ty da zapis,,,
Kamosa chitilo protidrogove.. ked predaval a ma 16 rokov!
A mal len zapis to vsetko a dokonca ani rodicia to nevediea tak tu nestraste a nenahanajte prispevky!!!
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

tak to je strasne malo.Ak je to nejaka sračka tak sa odvolaj na obsah thc.
A aj tak dostaneš rok podmienku a po pár rokoch požiadaš o vymazanie s registra trestov lebo je to maličký priestupok.čiže žiadne nasledky.
A vyhodenie zo školy?Ak chodíš na policajnú školu (nevjem či existuje)
tak je trochu ten vyhazdov možný :)
mi-chau
Darca
Darca

tomask8 napísal:Vy strasne mudrujete a nic ste nezazili!
maximalne ty da zapis,,,
A mal len zapis to vsetko a dokonca ani rodicia to nevediea tak tu nestraste a nenahanajte prispevky!!!
tak tomu ver ze policajt je ten posledny od ktoreho to zavisi, ak ta nepusti tak to zavisi od prokuratora, niesme na divokom zapade :idea:
//a keby ho chytilo protidrogove tak by to urcite neskoncilo zapisom :smt067
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

bububu a nic, nemaj strach
mi-chau
Darca
Darca

S666 napísal:bububu a nic, nemaj strach
mne jeden vzal mobil a bolo bububu a dva roky podmienka za lupez
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Vzdialeného kamaráta chytili práve keď hulil v aute pred jednou bratislavskou diskotékou (tiež inteligent :D).
Dostal zápis, no ďalšie následky to nemalo.
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

tomask8 napísal:Vy strasne mudrujete a nic ste nezazili!
maximalne ty da zapis,,,
to mal šťastie...kamošovi kamoši predávali na šk. výlete marihuanu a jeden z nich už sedí....mali smolu, čo už
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

myslim ze nejaku dohru to bude mat ,v lepsom pripade ta zo skoly nevyhodia "len" znizia znamku zo spravania. v tom horsom vyhadzov + dalsie sankcia,zalezi od veku ..... ani mnozstvo nebolo obrovske ,kazda skola ale riesi po svojom... je to na jej zvazeni ako sa rozhodne , a v tom bude hrat rolu aky si bol ziak a pod........

no urcite si nemyslim ze sa pekne a usmejes na policajta a bude po setkom
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pokial mi je zname, do 1,8 gramu "môžeš" u seba prechovávať a nie je to posudzované ako dealerstvo. Pekne ťa zbalia, na par hodin hodia do CPZ, spravia zápis, postrašia podmienkou na 1 rok a ideš domov.
[takto to prebiehalo u kamarata aspoň]
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Mc krik napísal:tak to je strasne malo.Ak je to nejaka sračka tak sa odvolaj na obsah thc.
A aj tak dostaneš rok podmienku a po pár rokoch požiadaš o vymazanie s registra trestov lebo je to maličký priestupok.čiže žiadne nasledky.
A vyhodenie zo školy?Ak chodíš na policajnú školu (nevjem či existuje)
tak je trochu ten vyhazdov možný :)
lool chlapce ty si kripnuti alebo je***?
odvolat na obsah thc ? to sa da ? myslis ze ta smrtelna davka podla coho sa urcuje ? podla farby ?
hm po par rokoch sa da vymazat register trestov ? povies mi po kolkatych rokoch?
Policajna skola existuje je to policajna akademia a myslis ze clovek ktory by chcel pracovat pre stat by si dal do vacku gecko ganji a hulil?

P.S. nehul tolko..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

do boha ! .. tak ja prekrocim na prazdnej dialnici rychlost o 40 km/h .. beru mi vodicak ( netvrdim ze sami to stalo .. len tak vravim ) .. nejake skurene decko, ktore si nekoaze udrzat tajomstva, machruje a kapnu naneho nakonec nebude mat nic ? .. ja by som daval za takuto blbost normlane exemplarne tresty :-D ... fakt by som vas zakazal dobráci ! ... ked uz chcete hulit, tak sa aspon zasite tak aby vas necapli ...

MurphY ... :arrow: ... neporozumel, ani trochu .. :-) ... mozno som nechcel :-P ...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nordkapp_pb napísal:do boha ! .. tak ja prekrocim na prazdnej dialnici rychlost o 40 km/h .. beru mi vodicak ( netvrdim ze sami to stalo .. len tak vravim ) .. nejake skurene decko, ktore si nekoaze udrzat tajomstva, machruje a kapnu naneho nakonec nebude mat nic ? .. ja by som daval za takuto blbost normlane exemplarne tresty :-D ... fakt by som vas zakazal dobráci ! ... ked uz chcete hulit, tak sa aspon zasite tak aby vas necapli ...
do boha! ,, ked prekrocis o 40km/h daju pokutu a nezoberu ti vodicak a na prazdnej dialnici asi nebudu ani policajti.. neaky skurweny vodic , ktory si nedokaze udrzat nohu na plyne a zabije 2 rocne decko s matkou ? a dostane 3 roky ked ma dobreho pravnika.. su to normalne tresty? ne tak porovnavat hulenie a dopravu to nie.. ked uz chcete jazdit jak kkti tak si najdite rovinku kde nechodia ludia..

dufam ze si ma porozumel..
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

mi-chau napísal:mne jeden vzal mobil a bolo bububu a dva roky podmienka za lupez
lupez je uplne o niecom inom.....

mam kamarata co 2 roky chodil kazdy vecer Policia patra
a vyriesil to a nema ani zapis
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

MurphY napísal:hm po par rokoch sa da vymazat register trestov ?
Ano da :wink:
mi-chau
Darca
Darca

S666 napísal:lupez je uplne o niecom inom.....
ano, po prekroceni urcite financnej hodnoty odcudzeneho majtku (pod touto hranicou je to len kradez), ten mobil stal na papieri 9300Sk, do bazaru by si ho ale nedal ani za dvojku.
//asi sme sa nepochopili resp. ja teba, j.e.b na to
Napísať odpoveď