Cisco academy
Cisco academy
Ak niekto robite testy, thak by som potreboval odpovede na 1 semester, nova verzia 4.0?! ak niekto mate, aspon po chapter 3, thak poslite odpovede 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Cieľavedomým štúdiom za vytýčeným cieľom. A nie ďalší babrák s certifikátom.pershing napísal:ty si co za chu*a?
po 3ti test v prvom semestri je to balada omfg...ked to chces robit z odpovedi tak to nerob ... vinsujem ti velky k*****
Teraz nedávno sa začal taký dobrovoľný preklad, kde ide o preklad kurikúl samotnými čítajúcimi. Na istej stránke si stiahneš plugin do FF, alebo IE a potom pri prezeraní online kurikúl sa Ti naskytne možnosť zapnúť si voľný preklad; dokonca ho sám upravovať.
Vraj sa o tom písalo v niektorom z posledných Newsletterov. Ono videl som to aj naživo, ale ja problém s technickým jazykom nemám, čiže som tomu nevenoval pozornosť.
preklad
Ano o tomto preklade som čítal. Bolo tam písane že si treba stiahnut plugun do prehliadaca a potom sa mi budu zobrazovat na stranke aj prelozene texty do slovenčiny (ako píšeš ide o ten preklad ktory moze kazdy upravovat a doplnat).Lenze ja som to skusil a neslo to. V tom článku bol pisany aj nejaky mail kde sa da dozvedet viac alebo ak su nejake problemy tak sa tam da obratit....Tak som tam napisal a odpoved bola taka ze ten preklad sa robi ale na strsie verzie kurikul.Nove verzie4.0 sa este neprekladaju...ze by sa stym malo zacat niekedy od noveho roka priblizne. Ak o tom mate niekto dalsie info (napríklad aj presnejsi datum kedy sa zacne prekladat a kedy uz budu aj nejake preklady sa dat pouzit) tak by ste to mohli napisat....Ja som s ciscom tiez zacal ale kedze sa anglictinu neucim mi to trva dost dlho nie je to jednoduche .Preto sa o kazde nove veci ohladom prekladov zaujimam .
4 all: uz ma nebavi stale dostavat prosby o posli mi toto, posli mi toto
taakze suma sumarum
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 31a195e6db
a dajte aspon k+
taakze suma sumarum
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 31a195e6db
a dajte aspon k+