Citová skúška -VŠ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Citová skúška -VŠ

Príspevok od používateľa Grim »

...ak o neho nechceš prísť, tak mu to nevyčítaj a nerob mu scény...kto by chcel chodiť so žiarlivou sirénou?...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Citová skúška -VŠ

Príspevok od používateľa Header »

Prežíval som presne takú istú situáciu ako ty, iba s tým rozdielom, že moja holka je v BA. Tiež som zo začiatku stresoval, býval často nervózny, mal motýle v žalúdku a namýšľal si všeličo možné aj nemožné. Neviem teda ako ty ale ja som si po prvom polroku povedal, že to nemá zmysel. Verím jej a som kľudný. Skutočne je pravda že keby ma chce podviesť, tak to urobí dávno. Dosť mi v tom pomohla aj skutočnosť, že chodí na medinu a teda takmer všetok voľný čas trávi učením.
Povedal som jej, že keď má skutočne ľúbi tak to nikdy nespraví. A keď áno, tým pádom u mňa skončila a mažem ju so života. No a ten dotyčný chudák neborák bude mať o problém viac.

popravde, niekedy keď majú rôzne akcie vysokoškolského charakteru, blúdia vo mne občas zlé myšlienky ale vždy to aj rýchlo prejde :twisted: :) ono je to skorej obava o ňu, ako to, že ma podvedie

poznám tvoje pocity a môžem ti iba povedať jedno, a to že keď je váš vztah založený na skutočnej úprimnej láske (!) tak chalanisko nepodľahne, ani keby sa okolo neho promenádujú každý deň Miss Universe

veľa síl prajem
Napísať odpoveď