Citová skúška -VŠ
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Citová skúška -VŠ
...ak o neho nechceš prísť, tak mu to nevyčítaj a nerob mu scény...kto by chcel chodiť so žiarlivou sirénou?...
Re: Citová skúška -VŠ
Prežíval som presne takú istú situáciu ako ty, iba s tým rozdielom, že moja holka je v BA. Tiež som zo začiatku stresoval, býval často nervózny, mal motýle v žalúdku a namýšľal si všeličo možné aj nemožné. Neviem teda ako ty ale ja som si po prvom polroku povedal, že to nemá zmysel. Verím jej a som kľudný. Skutočne je pravda že keby ma chce podviesť, tak to urobí dávno. Dosť mi v tom pomohla aj skutočnosť, že chodí na medinu a teda takmer všetok voľný čas trávi učením.
Povedal som jej, že keď má skutočne ľúbi tak to nikdy nespraví. A keď áno, tým pádom u mňa skončila a mažem ju so života. No a ten dotyčný chudák neborák bude mať o problém viac.
popravde, niekedy keď majú rôzne akcie vysokoškolského charakteru, blúdia vo mne občas zlé myšlienky ale vždy to aj rýchlo prejde
ono je to skorej obava o ňu, ako to, že ma podvedie
poznám tvoje pocity a môžem ti iba povedať jedno, a to že keď je váš vztah založený na skutočnej úprimnej láske (!) tak chalanisko nepodľahne, ani keby sa okolo neho promenádujú každý deň Miss Universe
veľa síl prajem
Povedal som jej, že keď má skutočne ľúbi tak to nikdy nespraví. A keď áno, tým pádom u mňa skončila a mažem ju so života. No a ten dotyčný chudák neborák bude mať o problém viac.
popravde, niekedy keď majú rôzne akcie vysokoškolského charakteru, blúdia vo mne občas zlé myšlienky ale vždy to aj rýchlo prejde
poznám tvoje pocity a môžem ti iba povedať jedno, a to že keď je váš vztah založený na skutočnej úprimnej láske (!) tak chalanisko nepodľahne, ani keby sa okolo neho promenádujú každý deň Miss Universe
veľa síl prajem