CLIR da sa zistit ??

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

CLIR da sa zistit ??

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

cavte mam problem s tymto zakerakom..uz par tyzdnov mi niekto vyvolava s CLIRom... a pusta mi do mobilu same ch*joviny chcem sa spytat ci sa da za nejaky poplatok zistit cislo.. mam ORANGE...alebo niekde na policii to nahlasit a od nich suhlas ak sa to da ako to prebieha ?
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa T1n0 »

na t-mobile existuje aj služba "anti clir" no neviem ako na orange :?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dufam ze aj orange ma nieco podobne... ale urcite sa to musi dat nejako zistit... len to nemam este prehliadnute
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ak mas pausal ..zavolaj na cislo 905 a povec kedy ti to vola.. musi byt ale uskutocneny hovor aspon 1 sekundu.. potom ti ho vedia zistit

nie ked nemas pausal tak to nezistis
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

praveze nemam pausal...ja to zdvihnem a vzdy mi tam nejaku pesnicku niekto pusti... takze tak nejak... pokial nemam pausal sa to zistit neda ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

AntiClir je vymysel 15-rocnych deti, nic viac a nic menej, urcite nikto nic take nema v ponuke. Samozrejme sa cislo zistit da, ved sa to musi vsetko ukladat kto a komu volal, takze pre operatora by to problem nemal byt, avsak neverim tomu, ze bez nejakeho podnetu ci tresneho oznamenia sa to dozvies.
qwerty-xyz

Re: CLIR da sa zistit ??

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

compleX napísal:cavte mam problem s tymto zakerakom..uz par tyzdnov mi niekto vyvolava s CLIRom... a pusta mi do mobilu same ch*joviny chcem sa spytat ci sa da za nejaky poplatok zistit cislo.. mam ORANGE...alebo niekde na policii to nahlasit a od nich suhlas ak sa to da ako to prebieha ?
:D fuf a to ta tak otravuje? mne to robili tiez. ze mi robili prkotiny do telefonu. Telefon nosim za opaskom zdvihnem dotycnej osobe necham to zapnute - vypnem hlasitost a nech si pustaju co chcu--hehe-- u mna to vzdali. To mas ako ked mi volali nezname cisla-akoze dievcata sa hanbia ozvat--dal som cislo vsetkym kamaratom kech prezvanaju a druhu stranu isto iste porazilo pretoze uz mi nikdy toto nerobila-ty to mas horsie lebo to je clirko-kasli na to ich to prejde-dakto si len robi prdel a urcite to vzda...AAAAAAALEBO sleduj toto by sa ti tiez zislo - to som spravil ja parkrat ked mi volala "mafia" ze ma pridu zabit a zastrlit a podobne (to uz by som tu davno nepisal keby sa nieco splnilo) No das filtorvat hovory len na tie ktore as v zozname a ziadne ine ti ani nebude zobrazovat ako prichadzajuce-teda myslim-mne sa ludia z inych telefonnych cisel nedovolali--aspon myslim ze som to tak robil-a potom sa ti to clirko nebude moct dovolat--- TEDA MYSLIM -- to bolo davno -- skus to ako moznost a mas vyriesene.
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:AntiClir je vymysel 15-rocnych deti, nic viac a nic menej, urcite nikto nic take nema v ponuke. Samozrejme sa cislo zistit da, ved sa to musi vsetko ukladat kto a komu volal, takze pre operatora by to problem nemal byt, avsak neverim tomu, ze bez nejakeho podnetu ci tresneho oznamenia sa to dozvies.
akoto že na maminom starom alcatele, keď jej niekto volal z clirkom, a mala t-mobile, jej ukázalo "tajné číslo" a potom "funkcia Anti-Clir aktívna" a ukázalo norm. číslo??? alebo žeby to mal takú funkciu ten mobil????
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

A potom zacne ponukat T-mobile Clir na Anti-clir, nie :-D. Podla zakona ti musi operator ponuknut utajit si cislo.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Netrep hluposti. Ziadny Anti-CLIR ci ako sa to medzi sopliakmi povrava nieje. Viem len to ze ORANGE mal sluzbu ktora za cca. 450-500,- Sk Vam zistia cislo ktore Vas obtazovalo ale stale pouzivalo CLIR. Samozrejme neviem presne za akych okolnosti to je mozne poziadat kedze je jasne ze Vam cislo nepovedia hned ako Vas prvy krat prezvoni nejaky CLIR. O tejto sluzbe som vedel nejak pred dvoma rokmi. Ako to je teraz a u ostatnych operatorov neviem. Mozno teraz je takato sluzbicka (doplnkova) pre firmy ci business zakaznikov.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ved to je taky problem zdvihnut sa a ist do pobocky Orangeu, nech ti povedia co a ako? Podla mna ti cislo nemusia povedat, ale na poziadanie by mohli zariadit blokovanie, aby sa ti dany ucastnik uz nedovolal.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

identifikacia zlomyselneho volania... stoji to 400 Sk.
http://mobil.sme.sk/c/3200235/Obtazuje- ... omoze.html

a ten anticlir maju tusim len poslanci alebo taketo nieco.. verejni cinitelia alebo proste ti rovnejsi.
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

callop napísal:identifikacia zlomyselneho volania... stoji to 400 Sk.
http://mobil.sme.sk/c/3200235/Obtazuje- ... omoze.html

a ten anticlir maju tusim len poslanci alebo taketo nieco.. verejni cinitelia alebo proste ti rovnejsi.
mno moja mam to mala na služobnom mobile Alcatel a je iba úradníčka :roll:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ked som do T-mobilu vyzadoval zistenie cisla ktore ma prezvana si odomna vypytali 500sk
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Jednoduchy recept:

Nezdvyhaj ked ti niekto vola CLIR-kom :wink:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Ked mi vola nejaky pridrbany alebo neznamy tak to dvihnem a polozim mobil do skrine.Nech mu taha kred. alebo minuty sak jeho to po case prejde :D :D :D ...
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

T1n0 napísal:mno moja mam to mala na služobnom mobile Alcatel a je iba úradníčka :roll:
a kde robila? statna sprava? aky odbor kde? ale proste vzdy to je tak ze normalny clovek co pride do predajne tuto sluzbu nedostane... a uz len to ze to bol sluzobny mobil to dokazuje... a telefonom to uz vonkoncom nemoze byt (myslim tym rozne hacky a tieto kraviny) pretoze udaj o cisle sa odosiela na urovni ustredne a do telefonu informacia o cisle proste nepride.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tu ide hlavne o to ze ma to nebavi proste stale zdvihat mobil...kebyze je aspon moznost taka ze ten dotycny ktory mi vola s CLIRom sa moze presmerovat na odkz. sluzbu alebo nieco podobne..ale asi to budem robit tak ze ked budem volat si dam obsadene a alebo nebudem zdvihat
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ledenaster napísal:Jednoduchy recept:

Nezdvyhaj ked ti niekto vola CLIR-kom :wink:
a predstav si ze ti to vola stale ?! aky mas nato recept ? .. furt to rusit ?

ja mam na mojom mobile nainstalovany blacklist a ked ma niekto ,,sere,, tak ho tam hodim (trebarz aj vsetky nezname cisla) a mam pokoj ... jaky mas mobil ?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja mam SE K800i ...ak mas tu aplikaciu tak mi napis PM a funguje to aj na clir ze si to nastavis ?
Napísať odpoveď