CLIR da sa zistit ??
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
CLIR da sa zistit ??
cavte mam problem s tymto zakerakom..uz par tyzdnov mi niekto vyvolava s CLIRom... a pusta mi do mobilu same ch*joviny chcem sa spytat ci sa da za nejaky poplatok zistit cislo.. mam ORANGE...alebo niekde na policii to nahlasit a od nich suhlas ak sa to da ako to prebieha ?
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
-
hojko
Site Admin
AntiClir je vymysel 15-rocnych deti, nic viac a nic menej, urcite nikto nic take nema v ponuke. Samozrejme sa cislo zistit da, ved sa to musi vsetko ukladat kto a komu volal, takze pre operatora by to problem nemal byt, avsak neverim tomu, ze bez nejakeho podnetu ci tresneho oznamenia sa to dozvies.
-
qwerty-xyz
Re: CLIR da sa zistit ??
compleX napísal:cavte mam problem s tymto zakerakom..uz par tyzdnov mi niekto vyvolava s CLIRom... a pusta mi do mobilu same ch*joviny chcem sa spytat ci sa da za nejaky poplatok zistit cislo.. mam ORANGE...alebo niekde na policii to nahlasit a od nich suhlas ak sa to da ako to prebieha ?
akoto že na maminom starom alcatele, keď jej niekto volal z clirkom, a mala t-mobile, jej ukázalo "tajné číslo" a potom "funkcia Anti-Clir aktívna" a ukázalo norm. číslo??? alebo žeby to mal takú funkciu ten mobil????hojko napísal:AntiClir je vymysel 15-rocnych deti, nic viac a nic menej, urcite nikto nic take nema v ponuke. Samozrejme sa cislo zistit da, ved sa to musi vsetko ukladat kto a komu volal, takze pre operatora by to problem nemal byt, avsak neverim tomu, ze bez nejakeho podnetu ci tresneho oznamenia sa to dozvies.
Netrep hluposti. Ziadny Anti-CLIR ci ako sa to medzi sopliakmi povrava nieje. Viem len to ze ORANGE mal sluzbu ktora za cca. 450-500,- Sk Vam zistia cislo ktore Vas obtazovalo ale stale pouzivalo CLIR. Samozrejme neviem presne za akych okolnosti to je mozne poziadat kedze je jasne ze Vam cislo nepovedia hned ako Vas prvy krat prezvoni nejaky CLIR. O tejto sluzbe som vedel nejak pred dvoma rokmi. Ako to je teraz a u ostatnych operatorov neviem. Mozno teraz je takato sluzbicka (doplnkova) pre firmy ci business zakaznikov.
identifikacia zlomyselneho volania... stoji to 400 Sk.
http://mobil.sme.sk/c/3200235/Obtazuje- ... omoze.html
a ten anticlir maju tusim len poslanci alebo taketo nieco.. verejni cinitelia alebo proste ti rovnejsi.
a ten anticlir maju tusim len poslanci alebo taketo nieco.. verejni cinitelia alebo proste ti rovnejsi.
mno moja mam to mala na služobnom mobile Alcatel a je iba úradníčkacallop napísal:identifikacia zlomyselneho volania... stoji to 400 Sk.
-
ledenaster
Medium Professional
-
Lyson2580q
Zablokovaný
a kde robila? statna sprava? aky odbor kde? ale proste vzdy to je tak ze normalny clovek co pride do predajne tuto sluzbu nedostane... a uz len to ze to bol sluzobny mobil to dokazuje... a telefonom to uz vonkoncom nemoze byt (myslim tym rozne hacky a tieto kraviny) pretoze udaj o cisle sa odosiela na urovni ustredne a do telefonu informacia o cisle proste nepride.T1n0 napísal:mno moja mam to mala na služobnom mobile Alcatel a je iba úradníčka
-
blitzkrieg
Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
a predstav si ze ti to vola stale ?! aky mas nato recept ? .. furt to rusit ?ledenaster napísal:Jednoduchy recept:
Nezdvyhaj ked ti niekto vola CLIR-kom
ja mam na mojom mobile nainstalovany blacklist a ked ma niekto ,,sere,, tak ho tam hodim (trebarz aj vsetky nezname cisla) a mam pokoj ... jaky mas mobil ?
-
blitzkrieg
Professional