Co by ste privitali nove na fore???
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ooo tak to teda pozor stymi sukromnymi spravami pretoze podla mna to je totalne odveci . Moj davnejsi pripad .. Ja som sa regol na forum na ktorom je pravidlo ze musim mat min 50 prispevkov na to aby mohol odoslat PM-ku . Bolo viac takych pripadov ze som sa chcel s nejakym userom spojit lenze nemohol som lebo pm-ky som nemal povolene , user nemal zadany kontakt : web , icq , e-mail atd..
Tak som musel zbytocne spamovat do tem v ktorych by normalne spam nebol a samozrejme kym to ten dotycny videl a napisal mi tak presla nejaka ta doba .. Cize podla mna to je absolutna hlúpost !
Tak som musel zbytocne spamovat do tem v ktorych by normalne spam nebol a samozrejme kym to ten dotycny videl a napisal mi tak presla nejaka ta doba .. Cize podla mna to je absolutna hlúpost !
-
krupica_dnb
Medium Professional
ako zamienka na spamovanie ubohe.... to ze si tu tyzden neznamena ze na vianoce musis predbehnut hojka v pocte prispevkov....cor3 napísal:Uvítal by som ešte jednu vec, aby sa Sukromne spravy mohli odosielat naprikad po prekročený určitej hranici príspevkov, aby sa nerobila reklama..co vy na to?
a cim dalej tym viac sa kopia navrhy ktore usetri tak jeden klik mysou, akoby sa ludom nechcelo nic robit, len otvoria hojka (hotkeyom) a vybehli by im vsetky temy do ktorych chcu prispiet, PMky vsetkym na ktorych prave myslia a karmy tiez uplne automaticky (samo aj s podpisom, sak sme vsetci cestny)....
správa
Neviem či tu už bol taký navrh a ak sa nikto nenahneva tak rad by som tu napísal takú menšiu pripomienku:
Privítal by som ak by sa na tomto fore pravidelne volil jeden moderator /tzv. moderátor z ľudu/ - to jest moderátor z obyčajných userov ako som napr. ja alebo iní
- Taký da sa povedať moderator z ľudu by bol volený napriklad na obdobie jedného týždňa a hlavný modi by na konci týždna zhodnotili jeho pôsobenie a počínanie na fore, po každom týždni by sa mod vymenil novým modom, ktorý by dostal v hlasovaní najviac hlasov / samozrejme že som rozmýšľal aj nad tým kto by voliť mohol - napríklad by sa zaviedli kríteria podľa počtu príspevkov alebo trebarz karmy
, dalej by sa zriadila špeciálna téma v ktorej by sa jednotliví useri mali možnosť vyjadriť koho chcú samozrejme je tu téma - kto sa s kým pozna takže dohadzovanie si ranku - mod by sa v tomto hned zistilo, /
mod, ktorého funkčné obdobie na jeden týžden trebarz by sa skončilo by sa nemohol uchádzať o takýto post v lehote trebarz 1 mesiaca - aby sa vystriedalo čo najviac userov a teda aby to bolo atraktívnejšie a motivujúce pre väčšiu skupinu ľudí
btw. prívítal by som odpoved resp. vyjadrenie od modov
, vdaka
btw 2. takýto model som odkukal podľa meniaceho sa predsedníctva napr. v Rade Europy a pod.
Privítal by som ak by sa na tomto fore pravidelne volil jeden moderator /tzv. moderátor z ľudu/ - to jest moderátor z obyčajných userov ako som napr. ja alebo iní
mod, ktorého funkčné obdobie na jeden týžden trebarz by sa skončilo by sa nemohol uchádzať o takýto post v lehote trebarz 1 mesiaca - aby sa vystriedalo čo najviac userov a teda aby to bolo atraktívnejšie a motivujúce pre väčšiu skupinu ľudí
btw. prívítal by som odpoved resp. vyjadrenie od modov
btw 2. takýto model som odkukal podľa meniaceho sa predsedníctva napr. v Rade Europy a pod.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
presne tak, vy si tiež nevolíte z davu jedného ktorý bude na týždeň členom vašej rodiny, bude s vami bývať a tak.. proste mu nemáte dôvod veriť a nemáte dôvod také niečo robiť. Jemu by sa to možno lúbilo, ale do toho vás nič. Inak povedané: ee, nemám rád konkurenciu a kto mi pomôže sa zbaviť ostatných modov má k+mi-chau napísal:ludia, do boha ved si uvedomte ze ste na sukromnom fore!
-
Holubar
Darca
aspon tretina tvojich prispevkov je zivym dokazom toho, ze si konfliktny clovek, ktory sa nedokaze ovladat navyse casto s minimalnou schopnostou rozumne argumentovat. Ak si dobre pamatam, mal si byt moderatorom len v erotike, lebo si bol dobra poradenska sluzba pre detske sexualne problemy. Kde sa ty chces porovnat s modmi, ako mastermind alebo tomasito, ktori si dokazu ziskat prirodzeny respekt silou argumentov, nie len hlupymi vetickami ako:" Toto si ku mne nedovoluj,dobre?".
-
erytrocyt
VIP
Neidem sa porovnávať s módmi ako sú mastermind, audiotrack alebo ktokoľvek íní. Každí moderátor je tu na niečo iné, to že ja nemám znalosti v oblasti sietí, politiky zo mňa nerobí horšieho moderátora ako sú oni. Áno, som občas konfliktný, to popierať nebudem.
Čo sa týka argumentácie a rešpektu, nevšimol som si aby ma užívatelia nerešpektovali.
Čo sa týka argumentácie a rešpektu, nevšimol som si aby ma užívatelia nerešpektovali.
-
zuzkazuzka
VIP