Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Designer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

ooo tak to teda pozor stymi sukromnymi spravami pretoze podla mna to je totalne odveci . Moj davnejsi pripad .. Ja som sa regol na forum na ktorom je pravidlo ze musim mat min 50 prispevkov na to aby mohol odoslat PM-ku . Bolo viac takych pripadov ze som sa chcel s nejakym userom spojit lenze nemohol som lebo pm-ky som nemal povolene , user nemal zadany kontakt : web , icq , e-mail atd..
Tak som musel zbytocne spamovat do tem v ktorych by normalne spam nebol a samozrejme kym to ten dotycny videl a napisal mi tak presla nejaka ta doba .. Cize podla mna to je absolutna hlúpost !
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

audiotrack napísal:mne tu nikto žiadnu reklamu neposlal :shock:
presne tak odkedy som tu na tomto nikdy som nedostal ani jednu reklamu...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

den333: ale občas sa predsa len stane,že reklama dôjde, ak by niečo, stačí napísať ktorému koľvek zelenému :) My to už poriešime.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

cor3 napísal:Uvítal by som ešte jednu vec, aby sa Sukromne spravy mohli odosielat naprikad po prekročený určitej hranici príspevkov, aby sa nerobila reklama.. :) co vy na to? :lol:
ako zamienka na spamovanie ubohe.... to ze si tu tyzden neznamena ze na vianoce musis predbehnut hojka v pocte prispevkov....
a cim dalej tym viac sa kopia navrhy ktore usetri tak jeden klik mysou, akoby sa ludom nechcelo nic robit, len otvoria hojka (hotkeyom) a vybehli by im vsetky temy do ktorych chcu prispiet, PMky vsetkym na ktorych prave myslia a karmy tiez uplne automaticky (samo aj s podpisom, sak sme vsetci cestny)....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

krupica_dnb: Ten navrh je celkom zaujimavy, pretoze sa stava, ze pridu ludia len za ucelom posielania reklamy cez sukromne spravy. Mozno by bolo zaujimave, ze SS je mozne poslat az po troch dnoch od registracie a zaroven po odoslani aspon jedneho prispevku...
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Neviem či tu už bol taký navrh a ak sa nikto nenahneva tak rad by som tu napísal takú menšiu pripomienku:

Privítal by som ak by sa na tomto fore pravidelne volil jeden moderator /tzv. moderátor z ľudu/ - to jest moderátor z obyčajných userov ako som napr. ja alebo iní :D - Taký da sa povedať moderator z ľudu by bol volený napriklad na obdobie jedného týždňa a hlavný modi by na konci týždna zhodnotili jeho pôsobenie a počínanie na fore, po každom týždni by sa mod vymenil novým modom, ktorý by dostal v hlasovaní najviac hlasov / samozrejme že som rozmýšľal aj nad tým kto by voliť mohol - napríklad by sa zaviedli kríteria podľa počtu príspevkov alebo trebarz karmy :wink:, dalej by sa zriadila špeciálna téma v ktorej by sa jednotliví useri mali možnosť vyjadriť koho chcú samozrejme je tu téma - kto sa s kým pozna takže dohadzovanie si ranku - mod by sa v tomto hned zistilo, /
mod, ktorého funkčné obdobie na jeden týžden trebarz by sa skončilo by sa nemohol uchádzať o takýto post v lehote trebarz 1 mesiaca - aby sa vystriedalo čo najviac userov a teda aby to bolo atraktívnejšie a motivujúce pre väčšiu skupinu ľudí :wink:

btw. prívítal by som odpoved resp. vyjadrenie od modov :) , vdaka

btw 2. takýto model som odkukal podľa meniaceho sa predsedníctva napr. v Rade Europy a pod.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie
//nie sme v rade Európy, ale na diskusnom fóre. Nie každý prispievateľ je vhodný na výkon funkcie moderátora, preto by mohol urobiť viac škody ako úžitku.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

erytrocyt napísal:... Nie každý prispievateľ je vhodný na výkon funkcie moderátora, ....
zo skusenosti, ze?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aký máš zasa problém?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Iba taky drobny...Nemam rad neschopnych ludi vo vedeni. Inak celkom ujde.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Holubar ty mas tento tyzden nejake zaujimave obdobie ... :roll:
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum.
//Nie mozno netyka ale milujem ludi ktory na vsetko pindaju a pritom hovno robia ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nezdá sa mi to ako dobrý nápad, lebo:
  • 1) taký mod sa môže chcieť pomstiť a narobí škodu (pomaže, pomeni..)
    2) zachvíľku by ste sa všetci vystriedali a každý by vedel o veciach do ktorých ho nič
    3) Je to len pre vaše dobro, všetci by do vás skákali lebo by ste boli zelení
    4) je nás dosť
    5) ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ludia, do boha ved si uvedomte ze ste na sukromnom fore!
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:Iba taky drobny...Nemam rad neschopnych ludi vo vedeni. Inak celkom ujde.
nemám rád ľudí, ktorý bezdôvodne a bez dôkazu osočujú ostatných, nepleť tu schopnosť/neschopnosť so sympatiou/nesympatiou, dobre?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mi-chau napísal:ludia, do boha ved si uvedomte ze ste na sukromnom fore!
presne tak, vy si tiež nevolíte z davu jedného ktorý bude na týždeň členom vašej rodiny, bude s vami bývať a tak.. proste mu nemáte dôvod veriť a nemáte dôvod také niečo robiť. Jemu by sa to možno lúbilo, ale do toho vás nič. Inak povedané: ee, nemám rád konkurenciu a kto mi pomôže sa zbaviť ostatných modov má k+ :D :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aspon tretina tvojich prispevkov je zivym dokazom toho, ze si konfliktny clovek, ktory sa nedokaze ovladat navyse casto s minimalnou schopnostou rozumne argumentovat. Ak si dobre pamatam, mal si byt moderatorom len v erotike, lebo si bol dobra poradenska sluzba pre detske sexualne problemy. Kde sa ty chces porovnat s modmi, ako mastermind alebo tomasito, ktori si dokazu ziskat prirodzeny respekt silou argumentov, nie len hlupymi vetickami ako:" Toto si ku mne nedovoluj,dobre?".
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Neidem sa porovnávať s módmi ako sú mastermind, audiotrack alebo ktokoľvek íní. Každí moderátor je tu na niečo iné, to že ja nemám znalosti v oblasti sietí, politiky zo mňa nerobí horšieho moderátora ako sú oni. Áno, som občas konfliktný, to popierať nebudem.
Čo sa týka argumentácie a rešpektu, nevšimol som si aby ma užívatelia nerešpektovali.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:...ja nemám znalosti v oblasti sietí, politiky zo mňa nerobí horšieho moderátora ako sú oni. ...
zase si trafil pointu...Ja uz neriesim.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:zase si trafil pointu...Ja uz neriesim.
vytiahol si niečo z kontextu, ale ok
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Chlapci už by aj stačilo.... -->SS
Zamknuté