Aiden napísal:trochu som si tak vsimal poslednu dobu a nebolo by dobre premenovat Bydlisko na nieco ako Info?...viac ludi vratane mna tam ma aj tak napisane nieco ine a aj ked si tam clovek napise BA tak snad kazdy pochopi ze to nebudu jeho oblubene vitaminy
To som tu navrhoval uz 2x a vzdy mi to zamietli
//tak proti podpisom som aj ja, vsade, kde su zavedene je to vsetko neprehladne, aj preto som navrhoval, aby sa bydlisko zmenilo na podpis, pretoze tak by ostala zachovana prehladnost a aj by sa kazdy mohol vyjadrit(len textovou formou), ale nestretol som sa s pochopenim
to je tym,ze boli zakazane podpisy - co sice na jednu stranu trosku sprehladnilo forum, na druhu si to dost ludi vynahradzuje prave bydliskom, lebo to berie ako nepotrebny udaj... ale ten aidenov navrh sa mi celkom paci az na to,ze aj tak je to obmedzene na pocet znakov, takze tam toho infa vela nedas...
audiotrack napísal:a kto ti káže písať si tam niečo iné keď tam máš jasne napísané bydlisko?
akasi vnutorna potreba vyuzit to policko uzitocnejsie
GothaR napísal:...ale nestretol som sa s pochopenim
ja ta chapem
_______
viem, ze konecne rozhodnutie je na vas a aj to, ze vacsine z 19124 userov je to zrejme jedno, ale myslim, ze je to vec, ktora nikoho neobmedzi a napriek tomu par ludi potesi
zelovoc napísal:myslim ze je to ganz egal, logicky by tam malo byt info, ked uz tam clovek moze napisat hocico. ale myslim, ze zodpovedni su lenivi, ved kto nieje?
Uzivatelia si vyplnuju do policka Bydlisko kraviny aby nejak uputali, alebo boli zaujimavy, ale na vine su lenivi zodpovedni, ktori nechcu uzivatelom spravit po voli?
Aj ja to vidim ako zbytocnost ale nemyslim si ze chcu byt uzivatelia zaujimavy.Je to len tuzba mat nieco co iny ludia nemaju.Rovnako ako ked si tuningujes telefon pre to aby si bol odlisny, obliekas sa inac aby si bbol odlisny ...
flashove hry su tu nejake a lamky.net uz maju vlastny CS server, ale radsej nech sa na fore diskutuje ako by mal niekto chodit sem len preto ze chce drvit CS
2Pacaveli napísal:nie kazdy tu ma vykonny comp a na nom cod4 ale to csko server by som prijal aj ja...
Tak je to so vsetkym...je tu pomerne malo aktivnych ludi na to, aby bol server zaplneny. Ja uz napriklad CS 1.6 nehravam, najradsej by som tu mal TF2 server alebo aspon CSS. Lenze vyhoviet sa neda vsetkym a tak ostava asi iba CS server lamiek.
ked uz vyuzit hardware, tak na team fortress 2. Spaja to imo vsetky faktory dobrych timovych FPS. CS je prilis otrepane a je ho plny zadok, CoD je klasicky warfare, TF2 je zabavny, pridu si tam na svoje aj posukovia co zbieraju fragy a aj ludia, co sa chcu odreagovat ...ale to len tak OT.
Alebo rozbehat na PC viacero ...uf myslim ze forum staci, bohate
GothaR napísal:Tak je to so vsetkym...je tu pomerne malo aktivnych ludi na to, aby bol server zaplneny. Ja uz napriklad CS 1.6 nehravam, najradsej by som tu mal TF2 server alebo aspon CSS. Lenze vyhoviet sa neda vsetkym a tak ostava asi iba CS server lamiek.
nj, ja tiez cs nehravam casto, ale keby tu z hojka hrali na nejaky, tak by som prisiel zahrat urcite... inak napad to nebol zly, ale asi neprejde (aspon ako CS, ako tak pozeram)