menej piťbolek napísal:A ako by si to chcel riešiť?
Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Netuším či to tu už bolo rozoberané a popravde sa mi nechce prechádzať tých 100+ strán čo tu je... 
Ja by som uvítal možnosť v profile použiť avatar zo vzdialenej url... + trochu povoliť čo sa týka veľkosti by tiež nebolo odveci... 6kB a 96x96 je na dnešné pomery png avatarov už trocha málo, nemyslíte?
Ja by som uvítal možnosť v profile použiť avatar zo vzdialenej url... + trochu povoliť čo sa týka veľkosti by tiež nebolo odveci... 6kB a 96x96 je na dnešné pomery png avatarov už trocha málo, nemyslíte?
opak ma vpisany aj nick a teraz neviem, nechcem trepnut blbost, ale nema tam aj nejake oci svietiace?fizz napísal:Nepamatam sa, ci sa to uz riesilo, ale nedalo by sa to spravit tak, aby 2 useri nemohli mat rovnaky avatar? Podla seba a par ludi viem, zeuzivatelov registruju na zaklade avataru a napr. dnes som sa velmi cudovala ako je mozne, ze Opak ma 23 prispevkov a ono to bolo nejake mycreed. No alebo, tusim, ze v avataroch tu na hojku je sekcia users avatar, tak ci by sa nedalo zrusit aspon to (pokial su to niesu avatari uzivatelov, tak sry, nechce sa mi to teraz kontrolovat) aby sa obmedzilo to pouzivanie vatarov dvakrat.
Inak nebolo by dobre dat do pravidiel aj opatrena proti spoilerom v kulture? Stacilo by keby sa to davalo bielym do citacie, lebo sem tam sa tam chodim mrknut ze co sa oplati pozriet, a ked pomaly treti prispevok vyzradza ze hlavnu hrdinku zozerie obrovsky komar prejde ma chut.
Inak som za to uz aj sedel.
Inak som za to uz aj sedel.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Technicky sa to osetrit neda (aspon neviem o nejakom zarucenom sposobe), musi sa na to dohliadat "rucne". Pisat do pravidiel je to blbost, takato situacia je nie je velmi casta a ak uzivatel zisti, ze niekto iny ma rovnaky avatar, nie je predsa problem ho kontaktovat a poprosit o zmenu aj s rozumnym odovodnenim.fizz napísal:Nepamatam sa, ci sa to uz riesilo, ale nedalo by sa to spravit tak, aby 2 useri nemohli mat rovnaky avatar? Podla seba a par ludi viem, zeuzivatelov registruju na zaklade avataru a napr. dnes som sa velmi cudovala ako je mozne, ze Opak ma 23 prispevkov a ono to bolo nejake mycreed. No alebo, tusim, ze v avataroch tu na hojku je sekcia users avatar, tak ci by sa nedalo zrusit aspon to (pokial su to niesu avatari uzivatelov, tak sry, nechce sa mi to teraz kontrolovat) aby sa obmedzilo to pouzivanie vatarov dvakrat.