Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Taketo nieco by malo vyplnenych tak 5% ludi a tejto kaste je jasne ze maju hned napisat svoju zostavu/OS.

Uplny nezmysel...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Plasmon: on nenarazal na to, ze nevie aku zostavu ma, ale na to ze ak ma viac pc / ntb tak by nevedel ktory tam ma napisat :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

sundevil to trafil perfektne :)
preco mam taky pocit ze plasmon sa chce pochvalit svojim pc ? :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ojojoj, moj pocitac tu nemiesaj, ja som zatial este nic nekupil, vzdy narazas na moju ctenu temu. Nemam potrebu sa Vam tu s niecim chvalit, len som chcel navrhnut novy prvok. :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Plasmon napísal:Nemohol by sa zaviest aby si kazdy uzivatel v profile napisal zostavu svojho pocitaca (hw+typ os) a ta by sa potom zobrazovala v kazdom jeho prispevku, cize by islo o taky textovy "popis". Predislo by sa zbytocnym otazkam a zbytocnemu spamu pri rieseni problemov, teda by bola hned zostava viditelna. Neislo by o chvalenie sa, ale o preskocenie zbytocnej diskusie, ako som uz predtym pisal.
Bol to len taky dotaz, ked nie, tak nie. Prajem pekny den. :wink:
Podla mojho nazoru toto forum uz davno nie je iba o pocitacoch, ale o diskusii o beznych veciach. V tych temach by to trosku pomohlo, ale je ich velmi malo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

GothaR napísal:Podla mojho nazoru toto forum uz davno nie je iba o pocitacoch, ale o diskusii o beznych veciach. V tych temach by to trosku pomohlo, ale je ich velmi malo.
Tak tak a vacsina ludi, ktora by si aj danu vec vyplnila, tak povacsine su radcovia a nie ti, ktory maju problem :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: Teoreticky jedna tema s predajom vstupeniek sa spravit moze, len tomu treba dat isty tvar, urcit pravidla atd... Ak sa toho chces chytit, tak to kludne sprav a potom sa moze oznacit ako dolezita.

KoCi: Sry, ale vobec som nepochopil o com tvoj navrh je a o co tam ide :?

Plasmon: Ako bolo poznamenane, tak toto forum je vseobecne a nie je specializovane na jednu cast. V pravidlach je jasne urcene, ako sa maju prispevky ci otazky pisat, je tam odkaz na temu ako spravne polozit otazku. Ak niekto nedokaze poriadne opisat svoj problem a pripadne uviest aj hardware zostavu pocitaca, tak jeho smola, ze dlho caka na odpoved. A mozno dost ludi riesicich tu problem ani nevie co ma za zostavu.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hojko: je to len o pozmeneni SELECT na DB, kedy by si mal vypisane prispevky napriklad:
1. strana 1-10
2. strana 10-20
3. strana 20-30

tj na kazdej dalsej strane by bol ako prvy prispevok vypisany posledny z predchadzajucej. Co ma k takejto uvahe viedlo som napisal, to uz detailnejsie nepopisem (aby som sa v tom este viac nezamotal), ale uz som podobne riesenie kdesi videl a pripadalo mi prakticke :)

odbornejsi a presnejsi vyklad mozno dokaze zabezpecit audiotrack, ktory sa aspon tvari ze rozumie :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

KoCi: Uz som tomu pochopil. A to je az take dolezite pre teba, nepamatas si snad co bolo na predoslej stranke pisane alebo ako mam tomu chapat???
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ide mu o to, ze ked v nejakej teme napise prispevok, ktory je zobrazovany posledny na strane, tak sa nedocka odpovede, lebo ked si pozeras temu tak automaticky vraj ides na poslednu stranku, teda jeho prispevok je nepovsimnuty. On by chcel, aby ked na 1. strane napise prispevok, ktory na nej bude posledny, nech sa zobrazi aj na 2. strane ako prvy.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To chcete mať jednu veľkú, dlhú stránku?... niekto na stranu číslo 3, či 4 musí prejsť... a keď na neho víde rad, tak proste smola... :)
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

moosha napísal:.... On by chcel, aby ked na 1. strane napise prispevok, ktory na nej bude posledny, nech sa zobrazi aj na 2. strane ako prvy.
Tak to by veru bola uzitocna vec. Snad sa to zrealizuje.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

moosha napísal:Ide mu o to, ze ked v nejakej teme napise prispevok, ktory je zobrazovany posledny na strane, tak sa nedocka odpovede, lebo ked si pozeras temu tak automaticky vraj ides na poslednu stranku, teda jeho prispevok je nepovsimnuty. On by chcel, aby ked na 1. strane napise prispevok, ktory na nej bude posledny, nech sa zobrazi aj na 2. strane ako prvy.
O dost jednoduchsie by uz bolo rovno prehodit cele strankovanie od najnovsieho po najstarsi priespevok...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pre mňa osobne nie je na fórach nič neprehľadnejšie ako to, keď sa najnovšie príspevky zobrazujú ako prvé (neprehľadnosťou konkurujú len top-post emaily).
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

yazoo napísal:O dost jednoduchsie by uz bolo rovno prehodit cele strankovanie od najnovsieho po najstarsi priespevok...
to si môžeš nastaviť aj individuálne, na spodku každej témy
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najnovšie príspevky hore je stupidina najvyššieho ranku. Neznášam fóra, kde to tak majú zoradené (a spravidla to býva na kadejakých z hotscripts, kde sa to nedá ani nastaviť userom) :slap:

Zobrazenie posledneho príspevku z predchádzajúcej strany som si všimol, že majú v diskusii na sme.sk, tam je to dobré najmä preto, že reakcie sú zoraďované do stromu.
Na hojko.com by to malo len jediný efekt - každý druhý iniciatívny by ich reportoval ako duplicitné :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Plasmon napísal:Ojojoj, moj pocitac tu nemiesaj, ja som zatial este nic nekupil, vzdy narazas na moju ctenu temu. Nemam potrebu sa Vam tu s niecim chvalit, len som chcel navrhnut novy prvok. :roll:
Novy prvok ma jednu zasadnu chybu. Ak sa riesi problem a napise sa do neho "zostava viz. podpis/profil" tak v momente ked si clovek profil upravi, straca prispevok akukolvek hodnotu, kedze sa vztahoval k starej zostave, ktora uz je v profile/podpise prepisana.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

k tomu zobrazovaniu najnovších príspevkov: Navrhujem, aby sa po kliknutí na názov témy (napr. pripomienky a návrhy) automaticky zobrazila posledná strana danej témy. Uľahčí to užívateľom, lebo aj tak sa väčšinou odpovedá na pár posledných príspevkov a nie na tie z prvej strany. A na tú sa aj tak dá vždy prepnúť pomocou "choď na stránku 1,2..." takto to funguje napr. na asportal.cz (len pre ilustráciu) a je to fajn.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vždy pod názvom témy máš napísaný počet strán v téme... a tam Ti stačí klikať stále na to posledné číslo.

:)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Stoporko napísal:k tomu zobrazovaniu najnovších príspevkov: Navrhujem, aby sa po kliknutí na názov témy (napr. pripomienky a návrhy) automaticky zobrazila posledná strana danej témy. Uľahčí to užívateľom, lebo aj tak sa väčšinou odpovedá na pár posledných príspevkov a nie na tie z prvej strany. A na tú sa aj tak dá vždy prepnúť pomocou "choď na stránku 1,2..." takto to funguje napr. na asportal.cz (len pre ilustráciu) a je to fajn.
Plne suhlasim. A pod nazvom mat normalne 1-ku, ked chcem ist na prvu stranu.
Zamknuté