Co by ste privitali nove na fore???
Podla mojho nazoru toto forum uz davno nie je iba o pocitacoch, ale o diskusii o beznych veciach. V tych temach by to trosku pomohlo, ale je ich velmi malo.Plasmon napísal:Nemohol by sa zaviest aby si kazdy uzivatel v profile napisal zostavu svojho pocitaca (hw+typ os) a ta by sa potom zobrazovala v kazdom jeho prispevku, cize by islo o taky textovy "popis". Predislo by sa zbytocnym otazkam a zbytocnemu spamu pri rieseni problemov, teda by bola hned zostava viditelna. Neislo by o chvalenie sa, ale o preskocenie zbytocnej diskusie, ako som uz predtym pisal.
Bol to len taky dotaz, ked nie, tak nie. Prajem pekny den.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak a vacsina ludi, ktora by si aj danu vec vyplnila, tak povacsine su radcovia a nie ti, ktory maju problemGothaR napísal:Podla mojho nazoru toto forum uz davno nie je iba o pocitacoch, ale o diskusii o beznych veciach. V tych temach by to trosku pomohlo, ale je ich velmi malo.
-
hojko
Site Admin
Soviet: Teoreticky jedna tema s predajom vstupeniek sa spravit moze, len tomu treba dat isty tvar, urcit pravidla atd... Ak sa toho chces chytit, tak to kludne sprav a potom sa moze oznacit ako dolezita.
KoCi: Sry, ale vobec som nepochopil o com tvoj navrh je a o co tam ide
Plasmon: Ako bolo poznamenane, tak toto forum je vseobecne a nie je specializovane na jednu cast. V pravidlach je jasne urcene, ako sa maju prispevky ci otazky pisat, je tam odkaz na temu ako spravne polozit otazku. Ak niekto nedokaze poriadne opisat svoj problem a pripadne uviest aj hardware zostavu pocitaca, tak jeho smola, ze dlho caka na odpoved. A mozno dost ludi riesicich tu problem ani nevie co ma za zostavu.
KoCi: Sry, ale vobec som nepochopil o com tvoj navrh je a o co tam ide
Plasmon: Ako bolo poznamenane, tak toto forum je vseobecne a nie je specializovane na jednu cast. V pravidlach je jasne urcene, ako sa maju prispevky ci otazky pisat, je tam odkaz na temu ako spravne polozit otazku. Ak niekto nedokaze poriadne opisat svoj problem a pripadne uviest aj hardware zostavu pocitaca, tak jeho smola, ze dlho caka na odpoved. A mozno dost ludi riesicich tu problem ani nevie co ma za zostavu.
hojko: je to len o pozmeneni SELECT na DB, kedy by si mal vypisane prispevky napriklad:
1. strana 1-10
2. strana 10-20
3. strana 20-30
tj na kazdej dalsej strane by bol ako prvy prispevok vypisany posledny z predchadzajucej. Co ma k takejto uvahe viedlo som napisal, to uz detailnejsie nepopisem (aby som sa v tom este viac nezamotal), ale uz som podobne riesenie kdesi videl a pripadalo mi prakticke
odbornejsi a presnejsi vyklad mozno dokaze zabezpecit audiotrack, ktory sa aspon tvari ze rozumie
1. strana 1-10
2. strana 10-20
3. strana 20-30
tj na kazdej dalsej strane by bol ako prvy prispevok vypisany posledny z predchadzajucej. Co ma k takejto uvahe viedlo som napisal, to uz detailnejsie nepopisem (aby som sa v tom este viac nezamotal), ale uz som podobne riesenie kdesi videl a pripadalo mi prakticke
odbornejsi a presnejsi vyklad mozno dokaze zabezpecit audiotrack, ktory sa aspon tvari ze rozumie
-
moosha
Darca
Ide mu o to, ze ked v nejakej teme napise prispevok, ktory je zobrazovany posledny na strane, tak sa nedocka odpovede, lebo ked si pozeras temu tak automaticky vraj ides na poslednu stranku, teda jeho prispevok je nepovsimnuty. On by chcel, aby ked na 1. strane napise prispevok, ktory na nej bude posledny, nech sa zobrazi aj na 2. strane ako prvy.
-
Začiatok Konca
Professional
O dost jednoduchsie by uz bolo rovno prehodit cele strankovanie od najnovsieho po najstarsi priespevok...moosha napísal:Ide mu o to, ze ked v nejakej teme napise prispevok, ktory je zobrazovany posledny na strane, tak sa nedocka odpovede, lebo ked si pozeras temu tak automaticky vraj ides na poslednu stranku, teda jeho prispevok je nepovsimnuty. On by chcel, aby ked na 1. strane napise prispevok, ktory na nej bude posledny, nech sa zobrazi aj na 2. strane ako prvy.
-
audiotrack
VIP
to si môžeš nastaviť aj individuálne, na spodku každej témyyazoo napísal:O dost jednoduchsie by uz bolo rovno prehodit cele strankovanie od najnovsieho po najstarsi priespevok...
Najnovšie príspevky hore je stupidina najvyššieho ranku. Neznášam fóra, kde to tak majú zoradené (a spravidla to býva na kadejakých z hotscripts, kde sa to nedá ani nastaviť userom) 
Zobrazenie posledneho príspevku z predchádzajúcej strany som si všimol, že majú v diskusii na sme.sk, tam je to dobré najmä preto, že reakcie sú zoraďované do stromu.
Na hojko.com by to malo len jediný efekt - každý druhý iniciatívny by ich reportoval ako duplicitné
Zobrazenie posledneho príspevku z predchádzajúcej strany som si všimol, že majú v diskusii na sme.sk, tam je to dobré najmä preto, že reakcie sú zoraďované do stromu.
Na hojko.com by to malo len jediný efekt - každý druhý iniciatívny by ich reportoval ako duplicitné
-
t0m4s3
Admin
Novy prvok ma jednu zasadnu chybu. Ak sa riesi problem a napise sa do neho "zostava viz. podpis/profil" tak v momente ked si clovek profil upravi, straca prispevok akukolvek hodnotu, kedze sa vztahoval k starej zostave, ktora uz je v profile/podpise prepisana.Plasmon napísal:Ojojoj, moj pocitac tu nemiesaj, ja som zatial este nic nekupil, vzdy narazas na moju ctenu temu. Nemam potrebu sa Vam tu s niecim chvalit, len som chcel navrhnut novy prvok.
-
Stoporko
VIP
k tomu zobrazovaniu najnovších príspevkov: Navrhujem, aby sa po kliknutí na názov témy (napr. pripomienky a návrhy) automaticky zobrazila posledná strana danej témy. Uľahčí to užívateľom, lebo aj tak sa väčšinou odpovedá na pár posledných príspevkov a nie na tie z prvej strany. A na tú sa aj tak dá vždy prepnúť pomocou "choď na stránku 1,2..." takto to funguje napr. na asportal.cz (len pre ilustráciu) a je to fajn.
-
moosha
Darca
Plne suhlasim. A pod nazvom mat normalne 1-ku, ked chcem ist na prvu stranu.Stoporko napísal:k tomu zobrazovaniu najnovších príspevkov: Navrhujem, aby sa po kliknutí na názov témy (napr. pripomienky a návrhy) automaticky zobrazila posledná strana danej témy. Uľahčí to užívateľom, lebo aj tak sa väčšinou odpovedá na pár posledných príspevkov a nie na tie z prvej strany. A na tú sa aj tak dá vždy prepnúť pomocou "choď na stránku 1,2..." takto to funguje napr. na asportal.cz (len pre ilustráciu) a je to fajn.