Co by ste privitali nove na fore???
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chcel by som sekciu DROGY
nech sa pocvhali ten kto co doma ma ,co pestuje, co daval, pil,fetoval,snupal .... a pod ... najlepsie by bolo kebyze sa tam diskutuje len o prirodnych drogach
trava,hribiky,salvia, a pod halusky !
dalo by sa to ?
niesom nejaky fetak ale len zo zvedavosti. lebo poznam jedno CZ forum kde je o tom plno ale tam je registracia 96 sk
a za informacie tolko nedam 
------------------------------------------------------------EDIT*----------------------------------
ale ja sa chcem vyhnut tomuto aby ludia vedeli co znich bude ked si daju vela
http://www.markiza.sk/tv_archiv/?19383d ... 9383v=9550
nech sa pocvhali ten kto co doma ma ,co pestuje, co daval, pil,fetoval,snupal .... a pod ... najlepsie by bolo kebyze sa tam diskutuje len o prirodnych drogach
trava,hribiky,salvia, a pod halusky !
dalo by sa to ?
niesom nejaky fetak ale len zo zvedavosti. lebo poznam jedno CZ forum kde je o tom plno ale tam je registracia 96 sk
------------------------------------------------------------EDIT*----------------------------------
ale ja sa chcem vyhnut tomuto aby ludia vedeli co znich bude ked si daju vela
http://www.markiza.sk/tv_archiv/?19383d ... 9383v=9550
-
mastermind
VIP
-
audiotrack
VIP
-
erytrocyt
VIP
Áno, súhlasím so Zelovocom. Ono by to určite šlo, len viem že by automaticky vznikali témy okolo narodenín. To by sa ošetrilo zákazom vytvárania takýchto tém, ako aj zákazom zadania prehnaného dátumu narodenia. Napr. 24.10.1884 . Chápeme sa nie? Hneď by sme tu mali domov dôchodcov s vekom 120-150 rokov... 
-
R1k1nko
Darca
hej pochopil ....Tomasito napísal:R1k1nko, musis si vystacit s uz existujucou temou Drogy a aj to odtial potial... Dufam, ze si ma pochopil.
to audiotrack ja som chel aj info a pocity uzivatelov ktory stym maju skusenosti
-
r4wMUnt34q
Star
Neviem, ci sa s tym da nieco robit, ale.. Casto si vsimam, ze ludia (niekedy aj ja) do diskusie prispeju tak, ze sa vyjadruju k nazvu diskusie bez toho, aby si precitali celu diskusiu.. Su tam rovnake nazory a niekedy sa vracia k tym istym problemom.. Mozno len bazirujem na blbostiach, ale mozno take pravidlo, ze citajte temy od zaciatku by bodlo.. A mozno pindam len tak, ale ma to len tak napadlo..
Srandujes? Ako chces pravidlom kohokolvek prinutit, aby si precital celu, napr. 70 str. diskusiu? Neprehenaj to s tou aktivitou.r4wMUnt34q napísal:Neviem, ci sa s tym da nieco robit, ale.. Casto si vsimam, ze ludia (niekedy aj ja) do diskusie prispeju tak, ze sa vyjadruju k nazvu diskusie bez toho, aby si precitali celu diskusiu.. Su tam rovnake nazory a niekedy sa vracia k tym istym problemom.. Mozno len bazirujem na blbostiach, ale mozno take pravidlo, ze citajte temy od zaciatku by bodlo.. A mozno pindam len tak, ale ma to len tak napadlo..
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
veru ze pindasr4wMUnt34q napísal:Neviem, ci sa s tym da nieco robit, ale.. Casto si vsimam, ze ludia (niekedy aj ja) do diskusie prispeju tak, ze sa vyjadruju k nazvu diskusie bez toho, aby si precitali celu diskusiu.. Su tam rovnake nazory a niekedy sa vracia k tym istym problemom.. Mozno len bazirujem na blbostiach, ale mozno take pravidlo, ze citajte temy od zaciatku by bodlo.. A mozno pindam len tak, ale ma to len tak napadlo..
-
Holubar
Darca
Precital som si poslednu stranku a niektore navrhy by som iste podporil. Podla mna ista personalizacia na diskusnom fore nie je odveci, narodeniny a celkovo rozsireny profil by tu privitalo viacero ludi, nakonec bol podla mna velmi oblubeny, ked tu byval. Ak je hlavna brzda vykon servera, je na case zorganizovat zbierku na nieco vykonnejsie, urcite sa najdu ludia, ktori to tu radi financne podporia, vratane mna.
-
audiotrack
VIP
Ale zase by sa aspon to cislo registrovanych uzivatelov aspon trosicku priblizilo k realnemu poctu uzivatelov hojko.com.audiotrack napísal:ak je neaktívny, nezaťažuje server. Keď nezaťažuje server, načo ho mazať? v DB je miesta dosť, a user ktorý ani nemám príspevky tam prakticky nič nezaberá. Ich vymazaním by sa prakticky nič nezískalo. (myslím)
Tomuto nechápem.eritrocit napísal:Tak ako Hojko? Budeme mať tie narodky?
Ja by som bol za, trocha by sme sa lepšie poznali, myslím, že by to ocenili hlavne stáli užívatelia. Ja by som bol ochotny podporiť toto fórum.. Čo na to ostatní??Holubar napísal:Precital som si poslednu stranku a niektore navrhy by som iste podporil. Podla mna ista personalizacia na diskusnom fore nie je odveci, narodeniny a celkovo rozsireny profil by tu privitalo viacero ludi, nakonec bol podla mna velmi oblubeny, ked tu byval. Ak je hlavna brzda vykon servera, je na case zorganizovat zbierku na nieco vykonnejsie, urcite sa najdu ludia, ktori to tu radi financne podporia, vratane mna.