Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

a čo zakladanie nových účtov pre samoúspechov chudákov?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

schw33k: A co s nimi? Mas na mysli zakladanie uctov pre anketu? Ak to niekoho potesi, tak je to jeho problem, ale robit par desiatok uctov len preto, aby si sa dostal do top15 mi pripada zbytocne.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a ako casto sa budu menit otazky?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

hojko napísal:schw33k: A co s nimi? Mas na mysli zakladanie uctov pre anketu? Ak to niekoho potesi, tak je to jeho problem, ale robit par desiatok uctov len preto, aby si sa dostal do top15 mi pripada zbytocne.
nájdu sa aj takí pi**** , napadlo ma to , ako som videl v top15 jedno meno
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Teraz stacia do ankety dva ci tri hlasy, pretoze hlasovalo malo ludi. Ale ked zahlasuje podstatne viacej ludi, tak uz by tie nicky mali vypadnut z hlasovania, ak im niekto nebude posielat hlasy.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

heh, ved to musi byt citatelne, ze v jeden den vzniklo 5-6 uctov, vsetky maju 0 prispevkov, mozno 2-3 (tazka kamuflaz) a hlasovali za jedneho usera a viac sa na forum nevratili :)
Takemu by prischol nejaky specialny rank :mrgreen: napr. samoúspech, samožer.. :smt079
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

bolo zaujimave sledovat ako sa to vyvija v prvych minutach od spustenia ankety. vsetci co dostali hlas boli pritomni na fore... ake prekvapenie :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Neviem či taký návrh tu už bol, ale celkom milé by bolo ak by sa vedľa dátumu na úvodnej stránke pod logom zobrazovali mená tých, čo majú v ten deň narodeniny.
Do nastavení by sa pridala možnosť zadať dátum narodenia, a keď bude mať človek narodky, pekne to všetci uvidíme. Ak bude chcieť svoj vek zverejniť, zaklikol by zverejniť vek, ak nie, nechal by políčko prázdne, a jeho vek by ostal nezverejnený. Samozrejme ak sa takéto niečo dá urobiť, bolo by to super... :)
Frikso
Darca
Darca

Podla mojho nazoru by to nebolo nic moc. Akurat by sa tu mnozil spam v nejakej teme Gratulujeme.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

eritrocit: mne sa to celkom páči, tuším to tu už aj bolo (alebo to som videl na inom fore?) Ja som za
Frikso: gratulácie by sa posielali cez ss aby nevznikal spam. Ten kto nechce aby mu chodili správy, nemusí si dátum narodenia zverejniť v profile. Tak nejak by som si to predstavoval ja
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ak by sa taká téma urobila, určite by sa to nepovažovalo ako spam. A ak by to vadilo, tak cez súkromné správy by sme svojmu obľúbencovi z fóra mohli poslať pozdrav...Myslím že by to potešilo. No nech sa k tomu vyjadrí Hojko, uvidíme...Ja by som bol za...
Frikso
Darca
Darca

Aha, no dobre, som teda za :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:......
Presne tak si to predstavujem aj ja. Zobrazí sa tam meno človeka, ktorý si do profilu napíše dátum narodenia. Bolo by dobré ošetriť to pravidlom, že ak píše rok narodenia, tak reálny, nie napr. 1873.
Do možností by som pridal aj zverejnenie veku. Ak si dá človek vek zverejniť, vedľa jeho mena v zátvorke by sa zobrazoval aj vek. Ak nie, tak len meno...
Frikso
Darca
Darca

ten vek v zatvorke by bol v profile alebo normal na fore?? Mozno existuje nejaky plugin pre phpbb :) Ja som za.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nie, vek by sa zobrazil len v deň jeho narodenín vedľa mena pod logom Hojka na titulnej strane. To je moja predstava. Všetko ale záleží na vedení fóra. :) Nebolo by dobré, ak by sa vek zobrazoval vždy pri mene. To by si ho nikto nezverejnil.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Aky vyznam bude mat ten datum narodenia??? :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

hojko napísal:Aky vyznam bude mat ten datum narodenia??? :)
Podla mna je to dobry napad.. Ludia co ho tu poznaju, mu poslu ss, alebo sa v prispevku mimochodom vyjadria, ze mu praju vsetko najlepsie.. Podla mna to doda energiu (nielen) v tychto chladnych dnoch depresivnych.. Bude to pekne, uvidis.. Ale rozmyslam, ze keby je tam napriklad tvoj nick a pisal by ti bars kto z fora :D, tak by si aj zosalel :).. No podla mna to za pokus stoji.. Cize v nastaveniach pribudne datum narodenia a.. Mohlo by aj take nieco, kde sa zaskrtne, ci v den narodenin vyhadzovat do zoznamu tych, co maju narodeniny.. Myslim, ze moze byt.. Iked.. No uvidime..
eritrocit napísal:Nebolo by dobré, ak by sa vek zobrazoval vždy pri mene. To by si ho nikto nezverejnil.
Ja mam datum narodenia v profile, ale nemozem vsetkych sudit podla seba.. Ja by som s vekom problem nemal..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm podla mna je ten vek dobra vec vec pripadne by sa tam mohlo dat ze stav ci studuje ze ZS SS VS zamestnany nezamestnany to ako nahrada za ten vek bo s toho clovek vie usudit zhruba o koho sa jedna
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Runes napísal:hmm podla mna je ten vek dobra vec vec pripadne by sa tam mohlo dat ze stav ci studuje ze ZS SS VS zamestnany nezamestnany to ako nahrada za ten vek bo s toho clovek vie usudit zhruba o koho sa jedna
Sak je tam povolanie a tam sa to moze napisat.. Kto nechce nenapise.. Neviem, ci by si niekto zaskrtaval nezamestnanost, kvoli predsudkom.. Ale to je len moj nazor ;)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

vek tu bol a dost ludi si to aj tak nastavila nepravdivo ...
a to ze ci studuje ZS,SS,VS or je zamestany, nezamestnany ti nic nepovie ... je to uplna zbytocnost lebo napr aj clovek moze mat skoncenu len ZS or SS a moze toho vediet o pocitacoch viac ako niekto kto to aj vystudoval priklad proste potom by boli len predsudky podla mna je to blbost ...
Zamknuté