Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan
Spomínam si, ako som začal chodiť so svojou bývalou priateľkou. Chodili sme na diskotéky, zábavy a pod. Šli sme ako partia, začali sme v bare, kde som si vždy dal jedno pivko a zo dva poldeci, veď čo, je diskotéka, tak nech je zábava a nohy ľahšie. Všetko bolo v poriadku, priateľka super, veľká láska...zlatucky5 napísal:Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s neakym chalanom na diskoteke a dotykal by sa jej?Brali by ste to v poho alebo by ste ziarlili?Co by ste v tej chvili spravili?Neviem co mam robit...So mnou tancovat nechce,bo sa vraj hambi,ale u inych to ma vraj v p...Nehapem...Co mam robit?POMOZTE PROSIM
Šli sme tancovať, a keď som prišiel ku svojej, odmietla ma, mám ísť preč. Pozerám.. Prišiel som druhýkrát, zopakovalo sa to. Takto to šlo celú diskotéku. Ako mladý a neskúsený som to nechal tak, pretože som myslel, že je to normálne. Lenže ona tancovala aj s inými chlapcami, ktorých som ja a ani ona nepoznala. Keď som sa jej pýtal, prečo so mnou nechce tancovať, povedala mi že sa pri mne hanbí, že sa pri mne musí kontrolovať, a že sa nevie tak uvoľniť. Nechápal som to, ale prial som to. Prišla druhá diskotéka, história sa opakovala. Znova som za ňou šiel, ona ma odmietla. Neskôr som zbadal, ako tancuje s jedným chlapcom, ktorý si toho na môj vkus dovolil trochu viac. Prišiel som k nim, že mojko poď so mnou, ten chlapec na mňa vyletel, no bol rozumný, pretože keď som mu povedal, že je to moja priateľka, sám ostal zarazený, že ako to je možné, že tancuje s ním a nie so mnou. Šiel preč, a priateľka ma zasa odmietla. Tak som sa nasral, otočil som sa a chcel som pri neskutočnom mraze v noci o druhej ísť 12 km pešo po koľajniciach domov.
Po železnici to totiž bolo najbližšie. No nejako ma prehovorila, ostal som, povedal som jej pár ostrých viet, samozrejme bez vulgarizmov a nadávok.
Asi dva dni som ju ani nechcel vidieť... Potom to prešlo a už nikdy, ale nikdy sa to nezopakovalo.
Chceš riešenie? Predovšetkým jej vysvetli, že ju ľúbiš, chceš byť pri nej čo najviac, tancovať s ňou, bozkávať ju, dotýkať sa jej, byť pri nej.
Ak nepochopí a na diskotéke ti to spraví znovu, po odmietnutí schmať prvé dievča čo príde pod ruku, podľa možnosti, čo najkrajšie, najlepšie takú, ktorá má to, čo nemá tvoja priateľka. Napr. tvoja má malé prsia, a tá ich má veľké, schmať tú, napr. tvoja nemá ideál postavu, tak ty si zober modelku.
Tá tvoja ak to uvidí, tak nenormálne začne žiarliť a pochopí, čo ti doteraz robila. Je to debilné riešenie, ale aj to je riešenie, a veľmi účinné.
To čo ti teraz píšem, nie je hádanie, nejaká domienka, ale moja skúsenosť.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
DonLuca
Medium Star
Kámo viem čo je spat po 60 hodinách a medzi tým mat odtiahnute 2 12 hodinové nočné šichty a ešte jedne narodkyskenner napísal:lol som vedel ze sa do mna pustiteale som vtedy spal.. som nevnimal co odo man xce
viete co to je spat po 42 hodinach?
Ale k téme: chlape o tom si treba podebatovat a zistit co je vo veci...
Ale radikatlne by som to neriešil, samozrejme ak by si dotyčný nedovoloval
EDIT//// Frankie nie neviem, btw... si mimo tému
-
Sagittarius
Guru
halo kamo spametaj sa , ak ty povedala do oci ze sa hambi s tebou tancovat...tak potom nvm co s nou este riesis...a k teme keby ze fakt som taky sprosty a potom jak by mi povedala ze sa hambi isla by si zatancovat s inym, tak by to nedopadlo velmi dobre , ju by som poslal ax jaj no proste do p*ci... a xalan by mal vazne problemy..
-
krupica_dnb
Medium Professional
akoze kebyze pride za mnou a povie nieco ako "pocuj, zlato, dem si zatancovat s niekym oki??" tak poviem, "preco nie, pojdem aj ja s dakym a za polhodku pri bare oka??" a nic sa nedeje...
Ale ak vasa konverzacia prebiehala v inom style alebo neprebehla vobec tak by som sa zamyslel a spytal sa jej rovno preco, ....
Ale ak vasa konverzacia prebiehala v inom style alebo neprebehla vobec tak by som sa zamyslel a spytal sa jej rovno preco, ....
-
skerka
Medium Expert
tak ja chodím na diskotéky s mojím mackom a v pohode tancujem aj s inými chalanmi!ved na tom nie je nič zlé!diskotéka je o tanci...aj ked ja musím povedať že ja rada tancujem s mojím macom...ved preto s ním chodím aby sme boli spolu čo najčastejšie...ale ani ja nemám nič proti tomu ked on tancuje s nejakou inou babou...ale väčšinou tancujeme s kamošmi z našej partie... a môjmu mackovi to vôbec nevadí aj ked sem tam si spraví srandu z chalanov že čo so mnou tancujú ale inak je to ok
-
Enduro3333
Medium Professional
Ano ale vy ste sa o tom porozpravali alebo medzi sebou mate taku určitu tichu dohodu podla mna .....skerka napísal:tak ja chodím na diskotéky s mojím mackom a v pohode tancujem aj s inými chalanmi!ved na tom nie je nič zlé!diskotéka je o tanci...aj ked ja musím povedať že ja rada tancujem s mojím macom...ved preto s ním chodím aby sme boli spolu čo najčastejšie...ale ani ja nemám nič proti tomu ked on tancuje s nejakou inou babou...ale väčšinou tancujeme s kamošmi z našej partie... a môjmu mackovi to vôbec nevadí aj ked sem tam si spraví srandu z chalanov že čo so mnou tancujú ale inak je to ok
-
Te-wei
Medium Professional
Ale asi by sa situacia zmenila, ak by si napr. ty tancovala s niekym cudzím a on by sa sbnažil ťa obchytkávať,že?skerka napísal:tak ja chodím na diskotéky s mojím mackom a v pohode tancujem aj s inými chalanmi!ved na tom nie je nič zlé!diskotéka je o tanci...aj ked ja musím povedať že ja rada tancujem s mojím macom...ved preto s ním chodím aby sme boli spolu čo najčastejšie...ale ani ja nemám nič proti tomu ked on tancuje s nejakou inou babou...ale väčšinou tancujeme s kamošmi z našej partie... a môjmu mackovi to vôbec nevadí aj ked sem tam si spraví srandu z chalanov že čo so mnou tancujú ale inak je to ok
-
triple
Guru wannabe
tak ale chlapík v tejto téme (čo predpokladam že kašle na to) nal trocha iný problém.. to že danceovala s inými - ktorí ju mimochodom obchytkávali (čo znamená ona im to dovolila) a on sa na to musel pozerať lebo s ním tancovať nechcelaskerka napísal:tak ja chodím na diskotéky s mojím mackom a v pohode tancujem aj s inými chalanmi!ved na tom nie je nič zlé!diskotéka je o tanci...aj ked ja musím povedať že ja rada tancujem s mojím macom...ved preto s ním chodím aby sme boli spolu čo najčastejšie...ale ani ja nemám nič proti tomu ked on tancuje s nejakou inou babou...ale väčšinou tancujeme s kamošmi z našej partie... a môjmu mackovi to vôbec nevadí aj ked sem tam si spraví srandu z chalanov že čo so mnou tancujú ale inak je to ok