Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lol som vedel ze sa do mna pustite :D ale som vtedy spal.. som nevnimal co odo man xce :D viete co to je spat po 42 hodinach? :D
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan

Príspevok od používateľa erytrocyt »

zlatucky5 napísal:Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s neakym chalanom na diskoteke a dotykal by sa jej?Brali by ste to v poho alebo by ste ziarlili?Co by ste v tej chvili spravili?Neviem co mam robit...So mnou tancovat nechce,bo sa vraj hambi,ale u inych to ma vraj v p...Nehapem...Co mam robit?POMOZTE PROSIM
Spomínam si, ako som začal chodiť so svojou bývalou priateľkou. Chodili sme na diskotéky, zábavy a pod. Šli sme ako partia, začali sme v bare, kde som si vždy dal jedno pivko a zo dva poldeci, veď čo, je diskotéka, tak nech je zábava a nohy ľahšie. Všetko bolo v poriadku, priateľka super, veľká láska...
Šli sme tancovať, a keď som prišiel ku svojej, odmietla ma, mám ísť preč. Pozerám.. Prišiel som druhýkrát, zopakovalo sa to. Takto to šlo celú diskotéku. Ako mladý a neskúsený som to nechal tak, pretože som myslel, že je to normálne. Lenže ona tancovala aj s inými chlapcami, ktorých som ja a ani ona nepoznala. Keď som sa jej pýtal, prečo so mnou nechce tancovať, povedala mi že sa pri mne hanbí, že sa pri mne musí kontrolovať, a že sa nevie tak uvoľniť. Nechápal som to, ale prial som to. Prišla druhá diskotéka, história sa opakovala. Znova som za ňou šiel, ona ma odmietla. Neskôr som zbadal, ako tancuje s jedným chlapcom, ktorý si toho na môj vkus dovolil trochu viac. Prišiel som k nim, že mojko poď so mnou, ten chlapec na mňa vyletel, no bol rozumný, pretože keď som mu povedal, že je to moja priateľka, sám ostal zarazený, že ako to je možné, že tancuje s ním a nie so mnou. Šiel preč, a priateľka ma zasa odmietla. Tak som sa nasral, otočil som sa a chcel som pri neskutočnom mraze v noci o druhej ísť 12 km pešo po koľajniciach domov.
Po železnici to totiž bolo najbližšie. No nejako ma prehovorila, ostal som, povedal som jej pár ostrých viet, samozrejme bez vulgarizmov a nadávok.
Asi dva dni som ju ani nechcel vidieť... Potom to prešlo a už nikdy, ale nikdy sa to nezopakovalo.

Chceš riešenie? Predovšetkým jej vysvetli, že ju ľúbiš, chceš byť pri nej čo najviac, tancovať s ňou, bozkávať ju, dotýkať sa jej, byť pri nej.
Ak nepochopí a na diskotéke ti to spraví znovu, po odmietnutí schmať prvé dievča čo príde pod ruku, podľa možnosti, čo najkrajšie, najlepšie takú, ktorá má to, čo nemá tvoja priateľka. Napr. tvoja má malé prsia, a tá ich má veľké, schmať tú, napr. tvoja nemá ideál postavu, tak ty si zober modelku.

Tá tvoja ak to uvidí, tak nenormálne začne žiarliť a pochopí, čo ti doteraz robila. Je to debilné riešenie, ale aj to je riešenie, a veľmi účinné.

To čo ti teraz píšem, nie je hádanie, nejaká domienka, ale moja skúsenosť.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

najlepsie je ze ona bude potom hrat dotknutu a ty budes najvacsi debil zo vsetkych ale nedaj sa..ak jej za to stojis tak sa kukne aj na to co ona posrala :wink:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja by som asi dost zuril lebo som celkom ziarlivy a holka tiez, ale keby to bol normalny tanec tak by som to este nejako zvladol
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

skenner napísal:lol som vedel ze sa do mna pustite :D ale som vtedy spal.. som nevnimal co odo man xce :D viete co to je spat po 42 hodinach? :D
Kámo viem čo je spat po 60 hodinách a medzi tým mat odtiahnute 2 12 hodinové nočné šichty a ešte jedne narodky :lol:

Ale k téme: chlape o tom si treba podebatovat a zistit co je vo veci...
Ale radikatlne by som to neriešil, samozrejme ak by si dotyčný nedovoloval :evil:

EDIT//// Frankie nie neviem, btw... si mimo tému
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

heh, tak keby uz moja priatelka tancovala s inym a so mnou by sa jej nechcelo, tak si idem aj ja zatancovat s nejakou, vsak nebudem na party len tak stat ako kol v plote :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ktovie ako to vyriešil s tou svojou autor témy, lebo sa už dosť dlho neukázal.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sagittarius napísal:No ktovie ako to vyriešil s tou svojou autor témy, lebo sa už dosť dlho neukázal.
lock
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

halo kamo spametaj sa , ak ty povedala do oci ze sa hambi s tebou tancovat...tak potom nvm co s nou este riesis...a k teme keby ze fakt som taky sprosty a potom jak by mi povedala ze sa hambi isla by si zatancovat s inym, tak by to nedopadlo velmi dobre , ju by som poslal ax jaj no proste do p*ci... a xalan by mal vazne problemy..
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

akoze kebyze pride za mnou a povie nieco ako "pocuj, zlato, dem si zatancovat s niekym oki??" tak poviem, "preco nie, pojdem aj ja s dakym a za polhodku pri bare oka??" a nic sa nedeje...
Ale ak vasa konverzacia prebiehala v inom style alebo neprebehla vobec tak by som sa zamyslel a spytal sa jej rovno preco, ....
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

tak ja chodím na diskotéky s mojím mackom a v pohode tancujem aj s inými chalanmi!ved na tom nie je nič zlé!diskotéka je o tanci...aj ked ja musím povedať že ja rada tancujem s mojím macom...ved preto s ním chodím aby sme boli spolu čo najčastejšie...ale ani ja nemám nič proti tomu ked on tancuje s nejakou inou babou...ale väčšinou tancujeme s kamošmi z našej partie... a môjmu mackovi to vôbec nevadí aj ked sem tam si spraví srandu z chalanov že čo so mnou tancujú ale inak je to ok
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

skerka napísal:tak ja chodím na diskotéky s mojím mackom a v pohode tancujem aj s inými chalanmi!ved na tom nie je nič zlé!diskotéka je o tanci...aj ked ja musím povedať že ja rada tancujem s mojím macom...ved preto s ním chodím aby sme boli spolu čo najčastejšie...ale ani ja nemám nič proti tomu ked on tancuje s nejakou inou babou...ale väčšinou tancujeme s kamošmi z našej partie... a môjmu mackovi to vôbec nevadí aj ked sem tam si spraví srandu z chalanov že čo so mnou tancujú ale inak je to ok
Ano ale vy ste sa o tom porozpravali alebo medzi sebou mate taku určitu tichu dohodu podla mna .....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

skerka napísal:tak ja chodím na diskotéky s mojím mackom a v pohode tancujem aj s inými chalanmi!ved na tom nie je nič zlé!diskotéka je o tanci...aj ked ja musím povedať že ja rada tancujem s mojím macom...ved preto s ním chodím aby sme boli spolu čo najčastejšie...ale ani ja nemám nič proti tomu ked on tancuje s nejakou inou babou...ale väčšinou tancujeme s kamošmi z našej partie... a môjmu mackovi to vôbec nevadí aj ked sem tam si spraví srandu z chalanov že čo so mnou tancujú ale inak je to ok
Ale asi by sa situacia zmenila, ak by si napr. ty tancovala s niekym cudzím a on by sa sbnažil ťa obchytkávať,že?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak ale chlapík v tejto téme (čo predpokladam že kašle na to) nal trocha iný problém.. to že danceovala s inými - ktorí ju mimochodom obchytkávali (čo znamená ona im to dovolila) a on sa na to musel pozerať lebo s ním tancovať nechcela
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

kym len normalne tancuje tak nic.ale raz sa stalo ze jeden typek zacal obtazovat moju zensku pri tanci.to som samozrejme riesil nasilim.inak sa mu vyhybam ale taketo veci sa nedaju inak... :evil:
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

obesil sa :lol:
vsak v poho ved je to len tanec... mozno zle tancujes
preto ziadne disko... Metal hybe svetom :twisted: :lol:
safan
Star
Star

tonken napísal:obesil sa :lol:
vsak v poho ved je to len tanec... mozno zle tancujes
preto ziadne disko... Metal hybe svetom :twisted: :lol:
no prave pre to som s nou netancoval ja :lol: no skus spravit pogo na diskoteke
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

safan napísal:no prave pre to som s nou netancoval ja :lol: no skus spravit pogo na diskoteke
ono to jde len treba trocha viacej vypiť hh
safan
Star
Star

triple napísal:ono to jde len treba trocha viacej vypiť hh
akokolvek sa ozerem normalne ze neviem tancovat.tak ani tak.uz som sa s tym zmieril.ale ako tu uz bolo spominane...metal hybe svetom :lol:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Nechal by som to tak lebo by som nejakou pripadnou ziarlivostnou scenou pravdepodobne pokazil pekny vecer vztah je aj na dvovere ale vsetko ma svoje medze tak pozor na takych chlapcov ktory sa tam kolo nej bars tocia .
Napísať odpoveď