Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan

Príspevok od používateľa Soviet »

Preco jeho? Vsak tvoja zena s nim tancuje a vie, ze je zadana
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Irónia ? :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a vy snáď svojim partnerkám neveríte keď ich držíte na reťazi?...to si ani zatancovať s niekým už nemôže?...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Grim - zo základov ženskej psychiky. Ak má žena potrebu v Tvojej prítomnosti, alebo za Tvojho pôsobenia ako priateľa vyhľadávať inú mužskú spoločnosť, tobôž na tancovanie, I have some bad news for You...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Súhlasím s Uplinkom s tou výnimkou, že ak ide o nejakého jej (príp. aj môjho) kamaráta, tak to za zvláštne nepovažujem.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

frajerka nie je moj majetok, takze sa moze bavit s kym chce, moze s nim tancovat... napriklad ja netancujem, lebo 1) nemam chudobny sluch, takze sa nedokazem chytit rytmu 2) mal som dost neprijmne zranenu pistalu pri zlanovani a dost boli ked je namahana niecim ako je tanec, takze mi nemoholo vadit, ked moja holka chcela tancovat, ale so mnou to neslo, tak tancovala s inym... ked si vsak chalan zacne dovolovat k mojej babe viac je to ina vec.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

jackb napísal:.. ked si vsak chalan zacne dovolovat k mojej babe viac je to ina vec.
Tak to sa potom aj pistaly zranuju pri zlanovani, co? :wink:
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

No počuj ja mam kamarátky sú zadané ale sem tam si ide vyhodiť z "kopýtka" a tancuje s kamarátmi ako napr s frajerom ako keby začal byť moc náruživý mladý pán mňa osobne by to naštvalo a dotyčnému by som povedal že nech sa krotí lebo slečna je zadaná ....a ohľadom toho že s tebou nechce tancovať možno sa hanbí alebo čo... a keď jej to je nepríjemné tak ju vezmi dakde kde to nepoznáte kde sa nebude mať pred kým cítiť nepríjemne keď tam nikoho nebude poznať :-)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jackb - vzťah je založený na pár fundamentálnych stĺpoch, jedným z nich je dôvera. Človek, ktorý má podvedomé nutkanie "zabávať" sa s druhým pohlavým a flirtovať má problém, či sa to niekomu páči, alebo nie. Nejde tu o majetok. Priateľka si zaslúži všetkú slobodu, o to pokoj. Ale to aby keď spolu ste, venuješ sa jej a ona napriek tomu chcela chodiť na diskotéky a zoznamovať sa s novými chlapmi nie je v poriadku.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

jo jo, uplink dobre vravi
sak ked mas osobne problem s tancovanim tak nelezte spolu niekam kde je tancovanie skoro nutnost... ked chce frajerka ist raz za cas na diskoteku nech si ide, ked ta to nebavi....
a je to urcite menej sproste ako ked ste tam spolu, teba to krajne nebavi a ona je tym padom odkazana na inu spolocnost
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

to je síce Kabul pravda, ale ak si napr. na nejakej svadbe či oslave, tak väčšinou sú dvaja pozvaní ako pár a ak teda dotyčná chce veľmi tancovať a partner nie, tak je odkázaná na tú inú spoločnosť. ale jasne, v rámci normy ;) zas na rýchle pesničky môže tancovať aj s babami a na slaďák by snáď už nejak priateľa dokázala ukecať.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

No, podobnú situáciu som zažil zrovna na Mikuláša a neskončila dobre....
Nešlo zrovna o priateľku, ale o takú bližšiu kamarátku.... Sme boli v zostave 3 chalani, 3 baby na diske jednom podniku na Mlynskej doline v BA.... Všetko relatívne v pohode.... plný podnik, dobrá hudba, plný parket.... Baby išli na parket, my sme kecali.... ako tak sledujem situáciu, vidím, že zrovna pri spomínanej kamarátke tancuje akýsi mladík.... Zatiaľ ma to nezaujíma.... medzitým došla jedna z báb a hovorila, že spomínanej kamarátke sa ten typ moc nepozdáva.... a tak na parket kukám zase, a ako vidím, zase je o čosi bližšie a spôsob jeho tanca sa aj mne prestáva páčiť.... čo je veľa, to je moc.... je čas riešiť situáciu.... Najprv som to skúsil svojím roztomilým pohľadom.... mládenec to zjavne pochopiť nechcel.... hovorím chalanom: "no nič, bude veselo".... vstávam, pomaly idem na parket.... dojdem k nim.... chalanovi hovorím "mladíku, končíme, odchod".... kuká na mňa akoby nič a tancuje ďalej.... Tak dostal hlavičku a zásah na hlavu, po krátkom páde/lete išiel k zemi.... Dobehli dvaja jeho kamaráti, ale tí vidia koľká bije, a zaútočiť sa neodvážia ani slovne.... berú so sebou teraz už krvácajúceho a už nie frajera a opúšťajú priestor.... A najlepšie na celej tejto sku**** situácii je to, že kamarátka sa začína na mňa dívať ako vraha a to je, čo sa nás dvoch týka, zrejme koniec.... Pretože som sa jej to snažil vysvetliť, ale žiaľ toto je osoba, ktorá ma poznala len pomerne krátku dobu, a teda určité rysy môjho jednania a povahy nedokáže pochopiť tak ako ľudia, ktorí ma už poznajú dlho....
Takže malý príbeh zo života, potvrdzujúci staré známe pravidlo o tom, že cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami....
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Pinhead, ono nestačilo toho dotyčného odsunúť nejak, aby pochopil? Alebo tú babu proste odtiahnuť z parketu? Keby ma nejaký chlap otravuje, tak asi pri ňom netancujem. Resp. si mohol začať tancovať možno ty s ňou a to by mu už muselo docvaknúť.

A tak ju to hádam prejde. Bože, že ako na vraha, možno ako na niekoho trochu prchkého.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

napadla ta varianta, ze by najskor ta baba odisla a az potom, ak by stale doliezal, tak by si ho demotivoval?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ta opisovana situacia sa stala len raz a chalan sa ma prisiel opytat ci s nou moze ist tancovat. ale bol som v strehu, aby som mu vysvetlil co a ako ked bude treba. ona dobre vedela, ze ja netancujem, ale tu retro party velmi chcela ist, tak som navela-navela suhlasil.
a aj to skoncilo na to, ze som hadzal prilis "roztomile pohlady", ako pinhead napisal, na chalanov, ktori sa s nou chceli bavit... ale to som vysvetloval ked to bolo cerstve v inych temach tu v LVP
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Ja som chalana jasne vyzval (a to nehovorím o tom pohľade - chalani tento systém pohľadov predpokladám poznajú), neposlúchol, tak nasledovala reakcia.... len štve ma to, že táto v podstate z môjho pohľadu banalita bola pochopená kamarátkou pomaly ako keby tam hodím granát (v minulosti keď k niečomu takémuto došlo, tak to z kamarátok žiadnej nevadilo - skôr naopak....).... holt mnohí títo dnešní precitlivení ľudia sú pre mňa obrovská záhada....
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

pinhead.. a co sa cudujes? ved si sa zachoval ako tazky primitiv. na takych magorov podavat rovno trestne oznamenie
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

súhlas
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

+1, a zjavne dotyčné dievča nemala v hlave nakadené
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tiež si myslím, Pinhead, že sa to dalo ešte riešiť diplomatickejšou cestou, ten priestor na to tam bol. Až keby začal byť agresívny, vulgárny alebo by sa chystal očividne spraviť nejaký výpad, potom by bol zásah na mieste.

Inak ale nechápem niektoré ženy, ktorým je kontakt rôzneho typu a úrovne s iným mužom nepríjemný, ale nevedia to dať jasne najavo. Pritom, ak by to žena dal rázne najavo, tak ten muž sa vo väčšine prípadov odplálkuje sám, ako keby poslúchne. To by mohlo aj predísť takým prípadom, že sa do toho zaangažuje nejaký chlap a skončí sa to väčšinou "zle."
Napísať odpoveď