co dalej? ako sa zachovat? ma to vobec cenu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: co dalej? ako sa zachovat? ma to vobec cenu?

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

chalani to tu už spomínali a majú samozrejme pravdu-> lollo vykašli sa na ňu maximálne ako môžeš a vymaž si ju odvšadiaľ odkiaľ sa dá, z IM, z FB, z Kecu, a aj jej t.č z mobilu. Ver mi, že si ušetríš kopec nervov.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a zase to ozivim zase som s nou vcera pisal nejako nenutene nevnucoval som ani nic podobne :) opytal som sa jej ci sa este uvidime na to pohotovostne reagovala ze ano len ze by som mal dat otazku ze kedy lebo ze nema cas(to ma neprekvapilo) vravela ze praca zabava praca zabava ze mala vela toho...nejako som nechcel rypat ze kedy si najde cas na mna tak som bol ticho a zrazu ze musi ist prec lebo ide zase niekam von :D proste nonsens na jednej strane mozno by aj chcela by som mnou na druhej strane nema na mna cas :D proste nechapem tomu

tak to nechavam tak moje cislo asi ma..a ano zmazal som ju zovsadial
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

nic v zlom ale ty si zase koledujes o problemy .Podla mna jej nejde o nieco viac.ak by chcela cas si najde.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

twardykamen napísal:nic v zlom ale ty si zase koledujes o problemy .Podla mna jej nejde o nieco viac.ak by chcela cas si najde.
ale ked ja uz som z toho ako ko*ot s prepacenim lebo ja ozaj netusim co chce povedat ani do oci mi to nepovie ani nenapise nic ja nechapem
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

tak ked to nechce povedat, alebo mozno ani nema co povedat, tak to nechaj plavat...popalis sa
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

lollo napísal:
ale ked ja uz som z toho ako ko*ot s prepacenim lebo ja ozaj netusim co chce povedat ani do oci mi to nepovie ani nenapise nic ja nechapem
Najhorsi klam je sebaklam. Konecne si sam pred sebou priznaj, ze s Tebou nic nechce a pohni sa dalej.

Poviem Ti to strucne. Keby s Tebou daco chcela mat, chovala by sa uplne inak a chovala by sa tak uz davno. Ale tak to nie je. Tak sa preber, lebo tymto co robis iba zabijas cas.
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

presne tak,naozaj sa už pozbieraj a vykašli sa na ňu a na všetko čo sa jej týka...a btw nemal si sa jej vôbec pýtať,či sa ešte uvidíte,len si jej tým ukázal že si z nej ešte stálo namäkko.

A akoto že si si ju vymazal odvšadial a aj tak ste si zase písali???

A ešte jedna vec,keby aj neakou neviem akou brutálne abnormálnou náhodou čosi z toho bolo,nechcel by som vidieť ako by ten vzťah vyzeral...ona by ťa mala omotaného okolo prsta a ty by si bol pri nej chudáčisko...hrala by sa s tebou ešte viac ako to robí teraz
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

problem je v tom ze ona mala co si take a velmi sa sklamala po dlhorocnom vztahu preto si myslim ze sa aj tak chova, vcera som bol zase s nou (ano viem som hlupak a nemal som) avsak predsa citil som sa skvelo jej sa to taktiez pacilo, dnes ked sa prihlasila tak som jej povedal ako to vidim ja, povedal som vsetko co si myslim co mi vadilo na nej ako sa ku mne sprava, nato som dostal odpoved ze to co si myslim mi neberie cize mi to ani nevyvratila ani nepotvrdila, naco ju presla chut tu byt co mi napisala a odpojila sa...

pritom este vcera posielala sms ze je jej smutno a ze sa mi chcela vyrozpravat len sa na to nezmohla ze je to pre nu tazke

Bud som ja vazne hlupak alebo je ona prastena a myslim si ze asi aj aj...nuz naco sa pchat tam kde ma nechcu ?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Naco sa tu daco pytas, ked aj tak robis podla seba? Rezignujem v tejto teme a stojim si za tym, co som pisal predtym. Alebo sa preber. Alebo sa popal. Rob ako chces.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

lollo napísal: dnes ked sa prihlasila tak som jej povedal ako to vidim ja, povedal som vsetko co si myslim co mi vadilo na nej ako sa ku mne sprava, nato som dostal odpoved ze to co si myslim mi neberie cize mi to ani nevyvratila ani nepotvrdila, naco ju presla chut tu byt co mi napisala a odpojila sa...
No ty si asi mongol...sak si to sam kazis, naco jej davas furt najavo ako sa ku tebe sprava a co ti na nej vadi...takto si veru dievca neziskas, zeny neznasaju kritiku...a vysledok mas jasny, odpojila sa. Dobra praca. :lol:
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Kvoco vytiahol eso a pekne to zhrnul.Spravne podotkol o tom kazeni.Okrem toho lolo tu radis v kazdej inej teme ako harcovnik a sam sa spravas ako dieta.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

cmuk55 napísal:Kvoco vytiahol eso a pekne to zhrnul.Spravne podotkol o tom kazeni.Okrem toho lolo tu radis v kazdej inej teme ako harcovnik a sam sa spravas ako dieta.
A aj majster tesar sa raz utne ;)
lebo toto je moje a tamto je cudzie, lahsie sa radi ako kona ;) ak budes v takej situacii tak potom sam/sama pochopis preco, 100 hlav je viac ako jedna... :wink:
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Jak to cele teda dopadlo?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak to dopadlo ze zenska sa mi ozvala sama po mesiaci nejako sama od seba co som sa aj potesil a dohodli sme sa ze ked sme tak daleko od seba ze nebudeme nic riesit :) ale ze mam u nej dvere otvorene...cize uvidim ako
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

lollo

cele je to o tom, ze si bol doteraz, ako si sam napisal, veelmi dlho sam,
a tak si sa namotal na prvu zensku co vyzerala trochu sympaticky a dovolila ti dat pusu.. Daj si od nej trochu odstup a neber to prehnane vazne ked zatial vobec o nic nejde, ale chapem ze ked je clovek "v tom" tak je to tazke.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm nie zle, ale ja som jej nepisal ani nic podobne... a poslednu dobu ma to nejako netaha a preco? neviem sam ako keby mi to uz nevadilo ze som sam, ako keby som to bral za beznu vec...

to ci tazko alebo lahko to nie je problem, nemam problem zmenit postoj zo dna na den jasne, bude ma trhat ale viac menej viem sa vyrovnat
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

baba Ta bud chce alebo nechce a medzitym nic ine neexistuje...bud mam rad alebo nemam
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Kvoco mal úplnu pravdu v tom čo písal. K tomu sa dá napísať len toľko, že v iných témach sa správaš ako expert, ale tu si nevieš dať rady sám so sebou.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som si rady sam zo sebou dal ;) ja si neviem rady s nou to je rozdiel, a kvoco nikde tak nepisal (az som pozeral posty co pisal ) vsetko bolo pisane tak ze som sa velmi vtieral resp to chcel naznacit, a ked ona nema zaujem tak ja sa mozem potrhat a nebude nic z toho

Tak neviem kde si nato prisla ze si neviem poradit alebo nieco podobne... :) a tento post uz som niekde cital co si teraz napisala...

add2 moja situacia je diametralne odlisna
add3 nevies aky som v spolocnosti
add4 ak take zazijes/mas vtedy vrav, tvoj prispevok ma vypovednu hodnotu 0, akurat si povedala ze neviem poradit ale nic konkretne

ako keby som bagristovi povedal ze nevie bagrovat ale neukazal na to co robi zle ;) taka je asi tvoja odpoved, ktora ma aj viac-menej pobavila

PS kvoco nemal pravdu...(uplnu) nevravim ze istu cast som z toho nerobil tak ako povedal, si to precitaj este raz,
Napísať odpoveď