co dalej? ako sa zachovat? ma to vobec cenu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

co dalej? ako sa zachovat? ma to vobec cenu?

Príspevok od používateľa lollo »

Ako by som zacal samozrejme ako skaredy tlsty IT-ckar (zartujem) sedim pomerne dost casto za PC...a tak nejako som sa zakecal s jednou slecnou pisali pisali pisali potom som ju isteho casu nevidel, zabudol na nu a po niekoolkych mesiacoch sa zase objavila, zase sme popisali bolo nam spolu fajn bavili sme sa verili si. Zatlacil som na pilku avsak prerezala to, cize pozval som ju von a prijala, musel som za nou cestovat co mi nevadilo kedze dane mesto som poznal takze som dosiel na vopred dohodnute miesto. Okay, dosla super pokecali zatial som do pizzerky dali sme horocu cokoladu hranolky kecali kecali a riskol som to a dal jej pusu,na moje ocakavanie ju velmi milo prijala co trosku viac posmelilo a dal druhu usmial sa a v duchu sa potesil ze super ! konecne nieco po dlhsom case (rozumej veeeelmi dlha doba)...podebatili sme citili sme sa obaja fajn a bol som rad v jej spolocnosti a ani ona nevyzerala byt nejaka sklamana. Avsak musel som ist domov cize zase sa trepat na stanicu a hodinu busom cestovat...na druhy bol fajn pocit poslal som sms, nieco v style ze dakujem za prijemne popoludnie stravene s nou a ze kedy sa uvidime kedze cestujem do skoly a pridem tak o mesiac...na to som odpoved akosi nedostal..trosku skrelo ale v pohode vedel som to prezit...asi o 3 dni nato som siel do skoly..napisal som jej a aj zavolal ci by nemohla dojst sa rozlucit na stanicu so mnou kedze som cestoval cez mesto v ktorom byva, no povedala ze nestiha lebo pretoze este musi nieco spravit...reku fajn neda sa tak sa neda predsa sa kvoli mne nepotrha..No a odkedy som dosiel do skoly islo to dole vodou, pisal som jej sms zhruba dve or tri do tyzdna, ze ako sa ma co robila ako sa jej dari, cize nic prehnane len bezny zaujem na toto som bohuzial nedostal ziadnu odpoved...a ked som si myslel ze uz to je koniec ze s tym seknem tak zase prisla a ja som zmakol a zase sa nechal ucicikat...medzi tym som ju poprosil nejaky IM nech mi da ze kde ju zastihnem, kedze som mal dost zlu naladu tak som jej jedneho dna napisal ze sa mi nepaci ze sa takto sprava ze "serie na mna" nasledne po tej sprave co som napisal sa pripojila :D co bol paradox napisala ze dobre a odhlasila sa do mna voslo 100 jedov... tak som napisal sms lebo nechcel som o to prist, no ziadna odpoved o tri ci 4 dni som jej zavolal podebatil bola nahnevana nuz, neviem preco, pricom mi skoro vynadala ze ona musi pracovat ze ma malo casu starat sa o domacnost atd atd, co bola podla mna trosku prehnana reakcia kedze aj ja mam urcite povinnosti ale i tak si najdem cas na osobu ktoru mam rad. o zopar dni potom som siel domov napisal som jej den vopred kedy pridem aj o akom case...zase nic :( to uz mi vadilo bol som viac menej smutny z toho...a teraz v polovicke decembra som dosiel do mesta v ktorom je za spoluziakmi pretoze bola stretavka tak som si povedal ze spojim prijemne z uzitocnym a ze ju uvidim(vedela o tom ze idem aj za nou)... po stretavke som jej zavolal(ak by som nezavolal marne by som cakal) a povedala ze nikam nejde farbi vlasy a ze ani zajtra nepojde, pretoze farbi znova, ale povedala ze uvidime sa este ked bude mat cas tak sa ozve...avsak nechcel som sa tiskat tam kde ma nechcu tak som nevolal nepisal a tak to aj dopadlo ze nic mrtvo ako keby sa zlahla zem..ziadna sms ziaden telefon ani IM proste nic...

a otazka toto uz asi ani nemal zmysel riesit ze ? toto je jasne definitivne prehnane, chcel by som pocut vas nazor na to ako by ste sa zachovali/co by ste robili pretoze ja neviem ci cakat alebo srat nato
dakujem za postrehy/rady
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: co dalej? ako sa zachovat? ma to vobec cenu?

Príspevok od používateľa CheZteR »

nebudem ti pisať veci typu "prídu dalšie a budú z tvojho mesta" lebo zažívam to isté ibaže ona je podstatne ďalej a trpím rovnako :scratch:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tieto kombinácie, že najprv písanie cez net a potom osobné stretnutie dosť často takto dopadnú. Tiež som si s jednou babou raz písal. Veľmi veľmi veľa, dokonale sme si sedeli. Keď sme sa stretli, bolo mi príjemne a tiež sa tvárila že jej je fajn. Ale tým dňom to nejak skončilo. Už sa neobjavovala na icq, a keď tak vždy mala nejakú robotu. Už sme si nepísali sms a podobne. Škrelo ma to, a tiež som sa jej istý čas vtieral (zaujímavé, ako nápadne mi to pripomína tvoj problém) ale asi po mesiaci som to nechal tak. Teraz jej pošlem sms na vianoce a silvestra, behom roka asi dva či trikrít popíšeme a koniec. Pritom je z rovnakého mesta ako ja. Takže ono to veľakrát nevýjde. Aj keď si jej dal pusu a tvárila sa že jej je fajn, možno si to len zle interpretoval alebo sa tak tvárila zo slušnosti. Skús sa jej narovinu spýtať či sa chce stretnúť, alebo to odkladá len preto že sa ti bojí povedať nie
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

človeče sorry ale už v prvej polovici textu bolo jasné že z toho nič nebude... pokiaľ ťa baba takto ignoruje a odsúva stretnutie s tebou tak je jasné že len nemá to srdce ťa otvorene poslať do kelu.

dlab na to, nájdeš si lepšiu :mrgreen: :smt006
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Niektore holky skratka nevedia povedat priamo "nie". Podla mna si na taky pripad narazil a aj si si toho sam vedomy, len Ti je luto si to priznat. Ono ak holka ma zaujem a chce sa s chalanom stretnut, tak tak urobi (iste, nie vzdy to musi vyjst, ale celkovo)...je to jednoduchy system.

Takze sam vies ako to je, vela sil ked sa tym budes prekusavat prajem.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:... (zaujímavé, ako nápadne mi to pripomína tvoj problém) ...
preco ti to pripomina ? lebo to je on

no a celkovo ako prekusavam sa uz na to pomaly ale nemyslim ja len sa bojim ze sa zase ozve a ja zase budem na tom co som :/ no nic len pevne nervy a nedat sa zase asi obalamutit..ozaj premyslam ci mi bolo toho treba, avsak preco sa tak chova mi je nezname

//audiotrack: myslel som to tak, že ako nápadne mi môj príbeh ktorý som opisoval pripomína tvoj ktorý si opísal
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Kasli na to, bojoval si dost, az si to miestami povedal by som, prestrelil (kde som sa s tym uz len stretol). Co chcem povedat, ty si uz spravil co bolo v tvojich silach, nechaj ju plavat. Ak bude mat ona zaujem aspon o priatelstvo, ked uz nic ine, tak sa ozve. Ked nie, neries. Snazit sa z toho nieco vykresat by bolo len mrhanim tvojho drahocenneho casu. Na nejaky (akykolvek) vztah treba zaujem dvoch.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak..nevnucuj sa tam, kde to nieje ziadane a potrebne..Nechce, tak nechce..Ak bude mat casu, co pochybujem, tak napise..Je lahsie ignorovat neosobne, ako na vasom prvom stretku ti povedat do oci, ze viac sa nestretnete a podobne..
Trapit sa kvoli takej je skoda casu..
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Stavím sa, že ste si písala na pokeci...
A vykašli sa nato, chápem každý má povinnosti, ale odpísať na jednú blbú sms, niekedy večer keď ide spať si najde čas keď chce. Povedal by som, že to ona chce viac menej ukončiť, ale nevie ako tak to nechaj tak...
BTW - Väčšinou tieto stretka ani inak nedopadavajú. Píšete si spolu pričom si myslíš aká je bohyna a pri real stretku to takto dopadne, že si do oka nepadnete a potom to upadáva aj na nete... V tvojom prípade je to tak isto, len z jej strany.
Ak bude niečo chcieť ozve sa sama. A neboj sa, keď sa ozve tak normálne choď vonku, pokecaj čo a jak, ale nevnucuj sa a o nič sa nesnáž
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

napadaju mi dve moznosti:
1. nevie ti povedat nie -> mozes to riesit ultimatom,nech ti ho povie
2. su zeny ktore maju blok voci vztahom a ten je velmi tazko prekonat -> v takom pripade si si to uz pokaslal lebo si prestrelil

tak ci onak, kasli nato a ak ti niekedy o par mesiacov napise, ze si ju mohol mat len si sa malo snazil tak sa uz len na tom pobav...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm no neozvala sa ani doteraz zjavne "nechybam" takze spravil som krok vpred :) pomazal co sa pomazat dalo a zacinam zabudat tu ine riesenie neexistuje asi
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

dobre si spravil a ak ti nebodaj napise (co pochybujem) tak jej neskoc hned na sladke reci, (aj pre ine pripady) ked sa bude chciet stretnut tak povedz ze ty vtedy uz nieco mas, ale neospravedlnuj sa za to ani sa jej nespovedaj co to je, proste nieco mas, a TY navrhni termin stretnutia, bud dominantny, chapes.

Inak internetove dopisovanie som uz zavrhol, nikam to nevedie, len strata casu, z toho vztah malokedy zide (1 zo 100). Clovek hladi len na fotky a nie celkovu charizmu,rec tela a podobne, ktora sa neda cez net preniest.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Veľa ľudí odsudzuje vzťahy ktoré vznikajú v bare, vzťahy ktorého vznikajú cez internet, ale myslím, že je jedno kde človeka spoznáš... Aj keby niekoho spoznáš v knižnici, tak to neznamená že máš u neho väčšiu šancu, ako keď ho spoznáš kdekoľvek inde. Takže to by som nejak neriešil... Ide o to, že je zbytočné sa vnucovať. Ja sa riadim prostým heslom "kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod". Ja som tiež bol zalúbený do baby, prešlo ma to, neskôr si ma znovu namotala a znova odkopla... Keď ti to spraví 2x, tak už jej viac krát nenaletíš... Držím palce pri ďalšej :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Veľa ľudí odsudzuje vzťahy ktoré vznikajú v bare, vzťahy ktorého vznikajú cez internet, ale myslím, že je jedno kde človeka spoznáš... Aj keby niekoho spoznáš v knižnici, tak to neznamená že máš u neho väčšiu šancu, ako keď ho spoznáš kdekoľvek inde. Takže to by som nejak neriešil... Ide o to, že je zbytočné sa vnucovať. Ja sa riadim prostým heslom "kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod". Ja som tiež bol zalúbený do baby, prešlo ma to, neskôr si ma znovu namotala a znova odkopla... Keď ti to spraví 2x, tak už jej viac krát nenaletíš... Držím palce pri ďalšej :)

tento nazor sa mi paci a asi si ho asi taktiez aj osvojim... tu uz asi nie je co dodat kedze som sa rozhodol ako som sa rozhodol, ale som zvedavy ci tu napisem ze sa mi ozvala alebo nieco podobne...

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 20:03)
takze zase to ozivim vcera sa vecer nejako dotrtkala na IM tak som s nou prehodil zopar slov, popytal co a ako zistil som ze cez sviatky robila...coz mohla povedat pytal som sa ako silvester nechala to tak povedala ze ho mala zly aj dobry , ja som taktiez jej povedal ze som ho mal zly pretoze ludia ktorych mam rad sa na mna vysrali, rovno som jej povedal ze narazam na nu.

Pricom som dostal "a ako ja mam vediet co doboha chcete?" tak som povedal ze si moze najst zo dna 10 minut a poslat tu vydrbanu sms nasledne som sa opytal ci by som mohol dnes prist za nou, napisala ze "neviem"//tak som to nejako neriesil ukoncil som to tym ze ked bude vediet ze moje cislo ma tak nech sa ozve...A vysledok? holy bimbas do zadku !!! zase nic

uz to ozaj seriem podal som 2x pomocnu ruku a nic toto nevedie k nicomu akurat som je povedal ze asi 7 alebo 10 odchadzam ale na to sa nejako nevyjadrila takze neviem ci pride alebo nepride ci to nechat tak alebo je mi to uz u prdele...
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

lollo napísal:

tento nazor sa mi paci a asi si ho asi taktiez aj osvojim... tu uz asi nie je co dodat kedze som sa rozhodol ako som sa rozhodol, ale som zvedavy ci tu napisem ze sa mi ozvala alebo nieco podobne...

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 20:03)
takze zase to ozivim vcera sa vecer nejako dotrtkala na IM tak som s nou prehodil zopar slov, popytal co a ako zistil som ze cez sviatky robila...coz mohla povedat pytal som sa ako silvester nechala to tak povedala ze ho mala zly aj dobry , ja som taktiez jej povedal ze som ho mal zly pretoze ludia ktorych mam rad sa na mna vysrali, rovno som jej povedal ze narazam na nu.

Pricom som dostal "a ako ja mam vediet co doboha chcete?" tak som povedal ze si moze najst zo dna 10 minut a poslat tu vydrbanu sms nasledne som sa opytal ci by som mohol dnes prist za nou, napisala ze "neviem"//tak som to nejako neriesil ukoncil som to tym ze ked bude vediet ze moje cislo ma tak nech sa ozve...A vysledok? holy bimbas do zadku !!! zase nic

uz to ozaj seriem podal som 2x pomocnu ruku a nic toto nevedie k nicomu akurat som je povedal ze asi 7 alebo 10 odchadzam ale na to sa nejako nevyjadrila takze neviem ci pride alebo nepride ci to nechat tak alebo je mi to uz u prdele...
Bushido: paci sa mi to heslo "kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod" a myslim ze v tomto pripade sa jasne preukazalo...

lollo: ked uz odpovie "neviem" na otazku ci zanou mozes prist, tak je to podla mna dost jasne... a ak si to po sebe este raz precitas, tak ti ona za to vobec nestoji, pretoze si sa kvoli nej viac krat nastval. na tvojom mieste by som ju nechal tak.
kvoco
VIP
VIP

Viem si predstavit tu situaciu, prisla nahodou na net a hned si ju "bombardoval" spravami, vypytoval sa jej...nepride ti to uz ako vtieranie??? lebo mne teda velmi. Stale si nepochopil, ze na teba z vysoka kasle, iba sa zbytocne nervujes, vymaz ju zo vsetkeho co mozes, to je najlepsie co mozes urobit. A to co sa rozculovala, ze co chceme, tak sa stavim ze myslela ineho chlapa, po ktorom ide a ten sa na nu vybodol, lebo je to "zly" chlapec a taky su pritazlivy. :smt006
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kvoco napísal:Viem si predstavit tu situaciu, prisla nahodou na net a hned si ju "bombardoval" spravami, vypytoval sa jej...nepride ti to uz ako vtieranie??? lebo mne teda velmi. Stale si nepochopil, ze na teba z vysoka kasle, iba sa zbytocne nervujes, vymaz ju zo vsetkeho co mozes, to je najlepsie co mozes urobit. A to co sa rozculovala, ze co chceme, tak sa stavim ze myslela ineho chlapa, po ktorom ide a ten sa na nu vybodol, lebo je to "zly" chlapec a taky su pritazlivy. :smt006
prave to ze nebombardoval ale asi ano je to pravda chce nievo ine naj ma a potom nech sa bije do hlavy :) musim zacat lovit v inych vodach ;) vdaka vsetkym...dufam ze podobny problem uz nebudem mat lebo budem vrazdit, problem vidim aj v tom ze ja ako keby chcem dat vsetko a neviem sa zahrat na mamvpicistu a toto vidim ako problem snazim sa aby bolo dobre a i tak som najvacsi ch*j :| no zacinam si asi zvykat
kvoco
VIP
VIP

Presne tak, moc sa snazis. Ja viem ze to myslis dobre, ze by si babe dal vsetko co je v tvojich silach, ale tak to proste nefunguje. Hadam to vyjde s inou, vela stastia.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nechce Ta
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

no vyzera to na nezajem..
Napísať odpoveď