Co hovorite na Deja voux ?
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
No myslim, ze uz skoro kazdy nieco take zazil. Niekto hovori, ze sa mu nieco sniva a potom sa to stane ale to je asi nieco ine. Ja si pod Deja vu predstavujem ten pocit ked sa nachadzate v nejakej situacii a to co sa deje(resp. to co ludia hovoria je vam velmi povedome). Nemozem celkom povedat, ze viem co povedia, ale ked to povedia, tak viem ze to je to co mali povedat
Ja som to maval pomerne casto ked som bol mladsi, teraz uz ani tak nie, ale tyzden dozadu som mal asi take 5sekundove Deja vu. A to sa nachadzam na mieste kde som 1x v zivote.
Podla mna to bude nieco s tym mozgom a ocami (rozdielne vnimanie), alebo potom nieco paranormalne, co nikto nevie vysvetlit.
Podla mna to bude nieco s tym mozgom a ocami (rozdielne vnimanie), alebo potom nieco paranormalne, co nikto nevie vysvetlit.
-
pishta
Light Professional
No mne sa to stava dost casto,mozno aj viac krat do tyzdna...
Neviem ci je to presne to,ale naprikad som v skole a sa mi zda v istej chvili ze napriklad ucitelka je na tom istom mieste,hovori tie iste slova proste ako keby sa na chlp rovnaka situacia stala uz davnejsie...v tej chvili fakt neviem ci sa to davnejsie uz stalo alebo ma len mozog klame
//Alebo to co povedak Mrost,proste niekdo nieco povie,a akokeby som presne vedel slova co mal povedat alebo presne take iste slova povedal uz niekedy...som asi retard
Neviem ci je to presne to,ale naprikad som v skole a sa mi zda v istej chvili ze napriklad ucitelka je na tom istom mieste,hovori tie iste slova proste ako keby sa na chlp rovnaka situacia stala uz davnejsie...v tej chvili fakt neviem ci sa to davnejsie uz stalo alebo ma len mozog klame
//Alebo to co povedak Mrost,proste niekdo nieco povie,a akokeby som presne vedel slova co mal povedat alebo presne take iste slova povedal uz niekedy...som asi retard
-
PAIN
Light Professional
Ja si spominam len na jeden pripad, ale to bol vtedy vazne velky skrat
Uz neviem ci sa mi to snivalo alebo to bolo naozaj ale proste: Mali sme futbalovy zapas, vonku bolo hnusne, bolo 1:1 a ked sa raz dostala kumne lopta, tak som vystrelil kdesi vedla a vtedy ktosi namna zblacal (asi trener) a vtedy mi doslo, ze sa to uz raz stalo (doteraz neviem ci len v sne alebo v skutocnosti). Rovnako hnusny den, rovnaky super, rovnaky stav a ja som rovnako skulavo kopol....divne to cele bolo
Ale keby mi skôr doslo, ze sa to uz stalo, mohol som radsej prihrat 
-
Te-wei
Medium Professional
Mne sa pritom ešte začne točiť hlava, ťažoba na žalúdok a úplne mi príde na chvílu zle...pishta napísal:No mne sa to stava dost casto,mozno aj viac krat do tyzdna...
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
najvacsia sranda je, ze je to tema nepreskumana a stava sa to ludom uplne bezne a nikto si z toho nic nerobi
paradox, ale je to tak. ako tak citam, ze niekomu sa to paci a tusim je vas viacej. no ja sa zaobidem aj bez takych sokov
vazne som rad ked sa mi to nestane. pre mna velmi neprijemna zalezitost. stava sa mi to tak asi 2krat do roka a uplne to staci. ked ti trva obcas aj 10 sekund, tak fuj bleee necem, ale je to velice zaujimave... hlavne ked viem, co dotycny povie a aj to povie. potom mam dost...
-
midnight_man
Guru