Co hovorite na Deja voux ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
GeeKoon
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa GeeKoon »

stava sa...ale pise sa to:

DEJA VU
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

hmm.... stáva sa mi to... je to také haluzné... :)
niekedy aj sny mi naznačujú čo sa stane...ale tak to je iná téma...
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

to sa mi stava pravidelne.. raz som kecala s niekym a hned som vedela co povie.. :) a povedal to :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

SaNDRiTTa_2H napísal:to sa mi stava pravidelne.. raz som kecala s niekym a hned som vedela co povie.. :) a povedal to :)
Tomu sa hovorí predvídavosť, nie Deja vu :)
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

chyba matrixu :lol:
ale stava sa mi to cim dalej tym viac a je to haluz...
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

Komo napísal:Hej, zo 2x sa mi to stalo, ale nejdem tu rozpitvavat pri akej prilezitosti.
Si si honil a tak isto si sa ostriekal... :hehe:
Ale mne sa tiez obcas stava, ze sami zda ze sa mi to uz raz stalo....
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

to mam strasne rad. ten pocit ze sa uz nieco stalo je super. taky iny. presne viem co kto kedy urobi, co sa stane. len skoda ze to trva len tak kratko. ale s tym asi nic nenarobim
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

No myslim, ze uz skoro kazdy nieco take zazil. Niekto hovori, ze sa mu nieco sniva a potom sa to stane ale to je asi nieco ine. Ja si pod Deja vu predstavujem ten pocit ked sa nachadzate v nejakej situacii a to co sa deje(resp. to co ludia hovoria je vam velmi povedome). Nemozem celkom povedat, ze viem co povedia, ale ked to povedia, tak viem ze to je to co mali povedat :) Ja som to maval pomerne casto ked som bol mladsi, teraz uz ani tak nie, ale tyzden dozadu som mal asi take 5sekundove Deja vu. A to sa nachadzam na mieste kde som 1x v zivote.

Podla mna to bude nieco s tym mozgom a ocami (rozdielne vnimanie), alebo potom nieco paranormalne, co nikto nevie vysvetlit.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No mne sa to stava dost casto,mozno aj viac krat do tyzdna...
Neviem ci je to presne to,ale naprikad som v skole a sa mi zda v istej chvili ze napriklad ucitelka je na tom istom mieste,hovori tie iste slova proste ako keby sa na chlp rovnaka situacia stala uz davnejsie...v tej chvili fakt neviem ci sa to davnejsie uz stalo alebo ma len mozog klame

//Alebo to co povedak Mrost,proste niekdo nieco povie,a akokeby som presne vedel slova co mal povedat alebo presne take iste slova povedal uz niekedy...som asi retard :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Ja si spominam len na jeden pripad, ale to bol vtedy vazne velky skrat :) Uz neviem ci sa mi to snivalo alebo to bolo naozaj ale proste: Mali sme futbalovy zapas, vonku bolo hnusne, bolo 1:1 a ked sa raz dostala kumne lopta, tak som vystrelil kdesi vedla a vtedy ktosi namna zblacal (asi trener) a vtedy mi doslo, ze sa to uz raz stalo (doteraz neviem ci len v sne alebo v skutocnosti). Rovnako hnusny den, rovnaky super, rovnaky stav a ja som rovnako skulavo kopol....divne to cele bolo :? Ale keby mi skôr doslo, ze sa to uz stalo, mohol som radsej prihrat :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

pishta napísal:No mne sa to stava dost casto,mozno aj viac krat do tyzdna...
Neviem ci je to presne to,ale naprikad som v skole a sa mi zda v istej chvili ze napriklad ucitelka je na tom istom mieste,hovori tie iste slova proste ako keby sa na chlp rovnaka situacia stala uz davnejsie...v tej chvili fakt neviem ci sa to davnejsie uz stalo alebo ma len mozog klame

//Alebo to co povedak Mrost,proste niekdo nieco povie,a akokeby som presne vedel slova co mal povedat alebo presne take iste slova povedal uz niekedy...som asi retard :D
Mne sa pritom ešte začne točiť hlava, ťažoba na žalúdok a úplne mi príde na chvílu zle...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

i-cube napísal:inac, pise sa to Deja-vu
Déjà Vu

mali by ste tuto temu fakt premenovat...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Mne sa to stalo na hodine anglictiny, lektor sa ma nieco spytal a ja som odpovedal, ze to iste sa pytal pred tyzdnom. No cela trieda ma presviedcala, ze nic take sa nepytal :? Dost cudne...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

cudnejsie je, ze ja mam Déjà Vu dost casto pri ludoch... konkretne cumim na niekoho s kym som sa stretol s urcitostou prvy krat ale mam taky pocit, že som ho už predtym videl..
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

najvacsia sranda je, ze je to tema nepreskumana a stava sa to ludom uplne bezne a nikto si z toho nic nerobi :) paradox, ale je to tak. ako tak citam, ze niekomu sa to paci a tusim je vas viacej. no ja sa zaobidem aj bez takych sokov :) vazne som rad ked sa mi to nestane. pre mna velmi neprijemna zalezitost. stava sa mi to tak asi 2krat do roka a uplne to staci. ked ti trva obcas aj 10 sekund, tak fuj bleee necem, ale je to velice zaujimave... hlavne ked viem, co dotycny povie a aj to povie. potom mam dost...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

viem co myslis.. mne sa to tiez stava.. ale vacsinou je to len tak par sekudnove cize prejde mi to hlavou a dalej sa nad tym nezamyslam..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

... no stava sa mi ze niekedy v niektorej situacii sa mi zda ze som to uz zazil :?
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

Šu-Do napísal:... no stava sa mi ze niekedy v niektorej situacii sa mi zda ze som to uz zazil :?
ved to je presne to o com je tato tema :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

raz ci dvakrat sa mi to stalo ked som bol fakt vycerpany . nechcem tym spochybnovat ludi ktori to zazili v inych situaciach .
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

sakra ludia.......a fakt toto je pravda,,,stava sa mi zavse,,,fakt a vacsinou ked som dost vycerpany,.tak sa mi zda proste ze som to uz zazil..isty moment..ked som daco spravil...proste ked sa daco stalo citil som ze sa na to uz pamatam...lol zahada :P :P
Napísať odpoveď