Co je horsie, fyzicke ci psychicke tyranie ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jonatan83
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Moja rada: Vysrať sa na p*ču, dobre si s ňou zašukaj a uži si tie chvílky kým si nenájdeš niekoho, koho milovať sa Ti naozaj oplatí.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ako pišeš sam, si sprosty.. čiže ona iniciovala rozchod? to znamena, že keby s tymto neprišla, tak si s ňou bohvie dokedy.. asi až kym by si z jej sprostosti nezdrevenel, smutne..
Blackdeath27 napísal: A mozes mi verit, ze keby jej poviem tak nech si ide ho uspokojit a na mna nech zabudne tak to spravi...
velmi mile dievčatko, dufam že ju nikdy neprestaneš milovať :)
ako ju môžeš po tom všetkom milovať? bože.. ved každy ma isty pud sebazachovy, tebe nejako chyba.. aj keby ti doslova srala na hlavu, tak si z nej mimo
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ty vole, precital som to vsetko. Fakt gratulacia za skvele rozpisanie sa , take si cenim,...
Takze, laska sex a hovadiny kolo toho. SA VYSER NA TO A NA NU TIEZ!!!!!!!!!! ked nevies ako na to ja ti poradim, schvalne to skus, uvidis. Chod za obvodnou lekarkou a povedz co sa deje, ona ti najprv bude chciet davat sracky ako lexavriniky a podobne, popytaj poriadne antidepresiva.(este som nezral a lexik ma nepolozil ani len do spania...) Ked ich budes mat postupime na dalsi krok. VYMAZ si vsetky veci ktore ta spajali s tou krávou, cisla, sms, vsetko. Potom si daj blokovat mobil na nezname cisla aby sa ti ta kráva nemohla dovolat. Samozrejeme to tak sprav aj s icq, a podobnymi vecami. Antidepresiva spravia ze vsetko budes mat na haku,--TIE DOBRE MYSLIM, tie zle ta akurat hodia do postielky. Po tyzdni zacni chodit do posilovne, nie kecat s kamaratmi ale tvrdo makat, odporucam sa znicit na bicykli alebo beziacom pase, by si sa divil co to robi s clovekom ked si natukas poriadnu rychlost.... A zacni sa bavit nejako inak ako myslenim na pi*ov*** romanticke. Makanie, sport, pocitacove hry.... a ked doberies balenie a zistis zlepsenie (makaj v tej posilke ako o zivot,...) tak si zacni hladat inu holku. A pisem ti to preto aby si sa dakde neozral jak prasa a nespravil hovadinu vies? a ako si ja osobne myslim ta tvoja kráva nebeská by bola schopna sa objavit v bare v ktorom budes ty a zbytocne ta nasierat, vezmes tabletku a budes to mat v riti. . . . a ked uz budes v pohode, tak jej akurat ukazes na ulici fakaca a sladko jej povies ze uz s tebou nepohne....

KRUTO NAPISANE???? rozmyslajte preboha, takyto "vztah" nezachrani ani pan Boh ani ZSSR,...takze hop hop hop piste sposoby ako opmoct chlapcovi dostat sa z toho co najrychlesie a najefektivnejsie. A nehrajte kino, ta kráva ho isto iste bude schopna zmykat a tyrat este viac.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

qwert xyz WAW :D na antidepresiva to by som kaslal na to co sa tyka toho sportovania a hranie hier beriem

jedine s tebou suhlasim nech pomaze vsetky veci co ho s nou spajaju, zide z oci zide z mysle

Tu musis mat len silnu volu a ozaj vybodnut sa na nu aj keby niekomu davala fajku pred tebou tak ti to musi byt lahostajne... neboj jej casom dojde ked ty budes mat caju ze aka bola pipka...na to dam krk
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

uz aspon vieme z coho je qwerty mimo reality...

nepocuvaj ho a na lieky zabudni, si predsa chlap, vyrovnaj sa so svojimi problemami normalne a nie liekmi - chces v buducnosti spominat nato ze si bol troska na antidepresivach alebo ze si to prezil ako chlap a nieco take ta uz v buducnosti nerozhadze?

kazdopadne ale ano - sport je dobry liek na taketo veci, v tom jednom ma qwerty pravdu
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

ONA TA NELUBI! ako sa moze k tebe takto spravat, ked ty jej davas celeho seba, svoju dusu a svoje srdce... je to spravodlive? nedavas si takuto otazku? nie je to fer. treba sa s tym vyrovnat a pochopit to, ze si pre nu na najposlednejsich miestach jej priorit. a never tomu, ze ona nieco robi kvoli tebe, robi len to co JEJ vyhovuje. aj keby sa zmeni, uz to co ti spravila je dost na to aby si ju zacal ignorovat. nie kvoli tomu aby si ju nasral ale hlavne kvoli sebe. nemusis dokazovat jej, inym ako to citis. presvedc sam seba, ze si spokojny. to ze sa "velmi" zabava neznamena, ze je vnutorne stastna... ona si vybrala, ty zato nemozes, tak sa tym netrap
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty ze cital hej? Akurat jeden detail ti usiel, ze vsetci mu radime aby ju poslal do pi*e, a nikto nehra kino :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Maki napísal:uz aspon vieme z coho je qwerty mimo reality...

nepocuvaj ho a na lieky zabudni, si predsa chlap, vyrovnaj sa so svojimi problemami normalne a nie liekmi - chces v buducnosti spominat nato ze si bol troska na antidepresivach alebo ze si to prezil ako chlap a nieco take ta uz v buducnosti nerozhadze?

kazdopadne ale ano - sport je dobry liek na taketo veci, v tom jednom ma qwerty pravdu
jo jo jo, zabudni na lieky ved si chlap. Si cital ako sa tu chlapec rozpisal? Ved on je z nej totalne hotovy... Ona na nho spravi pekne oci a on ide k zemi z toho (vitaj v klube...)
FAJN.. ked niekto nechce tabletky tak fakt posilka riesi taketo veci DOKONALO, hodinu a pol cvicite a potom pol hodinka na beziacom pase a myslite potom len na par veci, vodu, chcem sa najest, osprchovat a spat. Kto to dobre spravi na zeny nepomysli ani keby mu hole pred nosom behali. Ja som si naposledy lahol do stredu posilovne a mal v riti kazdeho ale ten PAS je proste svina...

//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 15:56 )
Fabo napísal:qwerty ze cital hej? Akurat jeden detail ti usiel, ze vsetci mu radime aby ju poslal do pi*e, a nikto nehra kino :D
ved nech ju posle, ale tak vies ze ju neposle nie ? ma ju strasne rad a je klinicky v riti z nej. A k tym tabletkam VSEOBECNE PRE VSETKYCH!! vy by ste to len tak zvladli? keby prisla vasa yvala do baru s tym ze ide vyfajcit tamteho za 50 eur a naozaj to zacne robit? No neviem jak vy ale mne osobne by asi vsetko jedno nebolo. AAAAA preto som napisal nech radsej vezme tabletku lebo ked mu to ta kráva spravi, tak bud spravi on daco jej, alebo chyti hystericky zachvat (ved kvoli nej place a trapi sa) alebo tam vystriela polku baru (a serte nato ci chlap nechlap, niektore holky vedia set sakra hybat chlapcom ...) A chce tu niekto vidiet dotycneho na markize o siedmej vecer ze is skocil z mostu kvoli nestastnej laske? :?: Posilka, posilka, posilka, behat, cvicit, skakat, .... a ked nezvladacka, hop, tabletocka a fici si...
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

a ked nezvladacka, hop, tabletocka a fici si...
Spagat je lacnejsi...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

korunovany vol. je to fakt, ze blba koruna. kazdy si ju musi vyskusat. ze ci mu pasuje. tebe ocividne ano :)
Napísať odpoveď