Co je horsie, fyzicke ci psychicke tyranie ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blackdeath27
Novice
Novice

Co je horsie, fyzicke ci psychicke tyranie ?

Príspevok od používateľa Blackdeath27 »

Po mojom zazitku ma napada otazka : Co je horsie, fyzicke ci psychicke tyranie ?

Najskor by som vas chcel upozornit,, ze nejde mi o to si vylievat zlost alebo zial. Viem ze mnohy z vas maju ovela horsie skusenosti vo vztahu.

Spoznal som pred par rokmi zenu, ktora ma velmi chcela. Najskor som moc liezt do vztahu nechcel, ale o par dni som si to rozmyslel a dali sme sa dokopy. Povedal som si, ze skusit to mozme, uvidime co stoho vznikne... Ona mala vtedy cerstvych 17 rokov a ja som o pol roka starsi.
Velmi som sa obaval ist do tohto vztahu, kedze bola znamenie Lev, a ja som dovtedy mal strasne vela zlych skusenosti, s ludmi tohto znamenia. ( samozrejme nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca )
No moje obavy sa casom zacali naplnat...
Bola to celkom normalna baba, trosku pekna ale o sto krat zlatejsia ( hadam pochopite co to znamena ked je niekto zlaty ). Ako plynul cas zacal som si ju „ formovat „ podla vlasnych představ…
Zacala sa inak malovat, pouzivat ine farby atd …
Vlasy si prefarbila na cierno ( je pravda, ze viac koli mne ako koli sebe ) ale ked sa uvidela, a nazory ostatních tak sa jej to velmi zapacilo.
Dala si povedat, a namiesto rifiel a botasiek … zacala nosit krasne saty ( minisatocky), tricka s velkym vystrihom a bezprostredne cizmi a topanky na dost vysokom opetku. Casom sa jej upravily aj crty tvare – na dospelo zenske.
Obrazne by som povedal, ze zo škaredého kacatka , vyrastla prekrasna labut. Kdekolvek som snou prisiel, boli sme stredobodom pozornosti . Z dievcatka vyrastla, krasna, pritazliva zena (nie po mesiaci, aby si niekto nemyslel ). Ohladom tohoto, som od nej dostaval obrovsku vdaku, strasne sa jej to pacilo, ze som jej povedal, co je na zene krasne a spravila to.
Po takých dvoch tyzdnoch, co sme sa dali do kopy, som si vsimol, ze medzi nami je uz nieco viac ako len sympatie. Nasa laska rastla obrovskym tempom. Ale ta moja k nej narastla do neuveritelnych rozmerov. Presli necele dva mesiace, a nas vztah zacal poriadne trmacat koli jednemu „fetakovi“. Ako sme chodievali vonka z mnohými partiami stretli sme jeho. Hned sa mi nezdal jeho pohlad na nu. Kazdym piatkom to bolo horsie. Ta moja sa mu pacila a on sa jej, priznala sa k tomu po niekolkych dost velkých hadkach. Obhajovala sa tym, ze on je len kamarat, volal ju von ked som snov nebol. Bola na celonocnej oslave u jej kamaratky kde prisiel aj on. Neskor mi vravela, ze sa pokusal o bozky ale ona sa vždy otocila a poslala ho prec. ( nuz pravdu sa asi aj tak z tej noci nikdy nedozviem ). Nasledovalo strasne vela hadok, ale vždy sa obhajovala tym, ze ho chce mat ako kamarata. Nie raz som sa otocil a odisiel prec a ona sa na mna vykaslala, alebo odisla z hadky ona, namiesto toho aby ho poslala doriti, poslala mna. Nechala ma trpiet. Uz sa zevraj nestřetávali, ale pisali si. Po dalších hadkach a ziarlivostnych scenach povedala, ze sa na nho kasle a nebude si snim ani pisat. O dva tyzdne nato som odisiel do BA pracovat, no po tyzdny som sa vratil. Praca mi jednoducho nesadla.
A teraz mozem dakovat nahode, ktora ma priviedla k tomuto : ako som tak sedel na nete, chatoval , prisiel mi pod oko jeden nick na pokeci ktory sa mi nezdal. Ked som jej zavolal, a po jej desat minutovom vyhovarani mi nakonec dala heslo na ten nick. Hned som pozrel historiu a co tam nenajdem ? … Ona si spravila, koli tomu aby som ju neodhalil druhy nick na ktorom si snim pisala a dohadovali sa. Uvediem par prikladov stych viet : Ahoj zlaticko, dnes som povedala tomu mojmu, ze snim nebudem aby sme si mohli pisat, ona- jemu daj mi tvoje telefone cislo , ulozim si ta ako kamaratku, aby mi ta ten moj debil neodhalil a nevymazal, dobru nocku cmuk , kedy sa stretneme ? pridi ku mne som doma sam ( musim ju pochválit ze sa vyhovarala mnohokrát pri takychto vetach, ze nemoze ) No najviac ma ale dojalo ked som si precital text v ktorom si pisali o tom : ten moj odchadza do Ba pracovat o par dni, mozme sa uz konecne stretavat normalne. ked jej na to odpisal ze aj on odchadza zajtra pracovat do ineho mesta, vypisovala mu aka je strasne smutna a preklinala boha, ze je to ako keby naschval. Musim sa vyjadrit k vete , kde jej napisal : vies ja by som ta strasne rad pretiahol, a ona na to napisala : ved ja viem spominal si :P …. Nuz neviem co si mam o tom mysliet, viac si nepisali, lebo ked som to zistil strasne sme sa pohadali ( teda aspon na tom nicku, mozno si spravila druhy ) ja som jej napisal SMS ze som to zistil a je koniec. Neviete si predstavit moje nervy po tom co som si precital, uz som obvolával kamaratov, ze zajtra ideme fetaka zmasakrovat. Ona prisla o par hodin za mnov s placom, ze to vsetko lutuje, ze je sprosta, ale ze snim nic nemala, a ze nikdy by sa snim nestretla. Asi som tupy somar, lebo som snov aj po tomto pokracoval vo vztahu dalej. Ohladom neho vsetko skoncilo, slubila, ze sa na nho uz ani nepozrie. Ked sa toto stalo, este bola len na zaciatku premeny na „ krasnu labut „
Rozoberiem teraz vsetky hadky … Pri kazdej hadke som bol ja ten sprosty a ona ta normalna , vzdy o sebe tvrdila, ze je normalna, ona na sebe nic menit nemusi. Slovo „prepac „ som si musel od nej doslova vynutit, sama od seba mi ho za cely ten cas povedala mozno desat krat.
Ak som ja nieco pokazil, isiel som sa zodrat aby mi odpustila. Ked nieco spravila ona, co bolo naozaj skoro vzdy, len hodila rukov, bolo jej vsetko jedno. Mal som vo zvyku jej bravat veci pri hadke a poslat ju domov. Napr som jej zobral nieco z kabelky a siel som domov. Ona vždy len ziapala a trhala ma, aby som jej to vratil. Ja som jej to bral len preto aby sme sa viac nehadali , uz ma to nebavilo chcel som uz klud, tak som jej zobral nejaku vec a siel domov. A to len preto, aby sa mi na druhy den ozvala ( ked nieco spravila ona ). Zo zaciatku som jej nikdy nic nezobral, ak sme sa hadali , sli sme každy domov a ona bola oduta tyzden, nezavolala ani nic , mala ma na haku. No ja som to nedokazal, ci to bola jej vina alebo moja , skoro vždy som sa jej ozval ja, chcel som byt snov, lebo mi chybala. Preto som jej zacal bravat veci, snov sa nedalo normalne porozpravat, nieco jej vysvetlit, ja som somar a ona je pani… tak to bolo cely cas. Tie veci nic nevyriesili, vzdy sa to zhorsilo a z hadky bola este horsia hadka. Za cely ten cas som jej strasne vela krat odpustil, zamyslel som sa nad sebov, predtym nez som siel obvinovat ju, skusal som sa zmenit ( ale verte mi nebolo co, zmenil som akurat tak to, ze som jej odpustal este viac ) taktiez to k nicomu neviedlo.
Ci som mal narodeniny alebo bol silvester, vianoce, vzdy sme sa pohadali a ja som siel domov a ona sa sla opit a zabavat na volaky dom, a potom som sa dozvedel ako ju tam namotavali vseliaky chalani. Tu musim spomenut jej zivotnu prioritu... chlast a zabava, hadali sme sa koli cigaretam ,aj koli chlastu, aby necicala dva krat do tyzdna. A ked sla na diskoteku aby tancovala normalne a nie okolo tyci a predvadzala sa. Skoncila strednu a sla studovat na vysoku , musela by dochadzat to je pravda ale je to len kusocek , vsetky jej spoluziacky co chodia na tu skolu dochadzaju. Ale ona sa rozhodla byt na intraku , bez nejakeho normalneho vysvetlenia. No a tam bola prechlastana kazdy druhy den, stale diskoteky a iny chalani. A tak sme sa rozisly.

A teraz ohladom penazi. Vela krat si poziciavala odomna peniaze, ked na nieco nemala, vzdy som jej ochotne dal, ona mala v oblube pouzivat slovo pozicaj mi ! , ale to nebola pozicka , to som dal, ja som si ich spet nepytal , bolo mi to blbe, ved spolu chodime. Nechapal som preco mi nepovie rovno daj mi , ale hovori pozicaj mi, lebo poziciat je predsalen ina vec. Ciastky sa postupne zvysovali. Keby aspon sem tam zaplatila nieco ona teda ked si uz odomna tolko pozicala ale nic sa nedialo. Nebavili sme sa o tom, akurat ze pozicat je nieco ine ako dat.
Ale o to nejde, ked sme sa rozisli po dva a pol roka, stretavali sme sa este niekedy , aspon raz za tyzden. A ona zase prisla, ze ci jej nepoziciam 30 eur. Verte mi, uz sa mi veru nechcelo poziciavat, ked uz spolu nechodime. A ona sa mi zacala vyhrazat, ze ked jej ich nepoziciam, tak oralne uspokoji svojho kamarata za 50 eur , ktory jej ich uz vela krat za to ponukal ale, ze to nespavila. A to si nerobila srandu , ona mi rozprava nadalej aj ked sme sa rozisly ze jej na mne zalezi a ze ma lubi … trosku blbe nie ?

Aj kde sme sa rozisly prosil som ju aby sme chvilu pockali nez k sebe zacneme pustat ine osoby.Lebo sa predsalen stále lubime a chceli by sme sa vidavat. Slubila mi to, ze nic nespravi. Samozrejme som sa dozvedel , ze na diskotékách sa po nej stále niekto liepa. Ked sme to potom rozoberali povedala mi z placom, ze bola strasne opita , ze ona si to nepameta, ze to uz nikdy nespravi , prisahala mi na vsetko mozne, ze sa uz nic také nestane. O par dni jej kamaratka oslavovala na inom intraku narodky a tak sla zanov. Par hodin predtym sme spolu telefonovali, ujistovala ma, ze nic nespravi a ze ma velmi lubi a tesi sa na mna … A co sa nestalo ? … nie ze sa niekto liepal po nej , ona sa liepala po nejakom chu**** co ho prvy krat videla, zase sa vyhovarala ze bola strasne opita a ze bol strasne pekny, ze keby to tak nebolo nic by nespravila. Ked som jej připomenul ten jej plac, prisahu a slubi ktore mi predtym davala, odpovedala arogantne , „ A CO ? VSAK SME SA ROZISLY ! „
Do dnesneho dna som jej za tie ciny iba nadaval alebo som ju potiahol za vlasy.
Moja laska bola k nej stale obrovska az do dna ked som sa nad sebov zamyslel a povedal si ze ci mi nahodiv nedrbe, ze ako mozem lubit takeho člověka. Ale zo som si bohuzial uvědomil az po vsetkych tychto veciach a miliony som ich este nenapisal.
Bol som na nu strasne dobry, a ona to využívala. A som rad, ze som sa při nej nedostal az na psychiatriu.

Zo vsetkych stran pocuvam aky su muzi na zeny zly , ze ich biju , ako ich fyzicky tyraju.
Neviem si predstavit co tie zeny zazivaju, ale kazdopadne viem, ze tak strasne milovat niekoho kto vam takto psychicky ublizuje, snad ani neni mozne. Neprajem to naozaj nikomu.

PS: Ospravedlnujem sa za gramatiku ... a som zvedavy na vase pripomienky.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

presne viem o com hovoris aj ked v mojom pripade je to kamaratka (no beriem ju ako mladsiu sestru) hadky kvoli alkoholu a cigaretam boli u mna pravidelne (kedze ja som nefajciar a cistokrvny abstinent a nemam to rad)
pri hadkach ked je ona pani a ty si ten najhorsi popri tom ona urobila chybu a ospravedlnenie si musis vynutit to tiez poznam velakrat sme sa pohadali a vzdy som bol ja ten zly (som debil ked sa ospravedlnujem ako prvy aj ked som neni ja na vine ale co uz) plus milion inych veci ktore nebudem verejne rozoberat:) tymto som len chcel poznamenat ze viem o com hovoris a ze nie si sam

najlepsie by bolo hned po rozchode ukoncit akykolvek kontakt a spoliehat sa na "Zide z oci, zide z mysle" aj ked to bude tazke
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

tak toto ta obdivujem ako si to mohol vydrzat.ja byt na tvojom mieste tak sa s nou rozidem uz pri tych prvych naznakov podvodu a netahal by som to az tak daleko vzhladom na to aka je.to je uz fakt na psychiku potom ako si napisal.
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

Kazdy kto to precita ma moj respekt lebo si si ozaj dal na tom pisani zalezat... moj nazor je ze si tolko sanci urcite nezasluzila osobne si myslim ze si jej ich dal tolko ze ta to zacalo psychicky ničiť ked ti vždy ublizila... a k tej tvojej otazke... fyzicke tyranie je urcite neprijemne a priam neznesitelne ale pri psychickom tyrani je ta bolesť ovela dlhodobejsia a zanechava ovela vacsie stopy na cloveku
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Kód: Vybrať všetko

A ona zase prisla, ze ci jej nepoziciam 30 eur. Verte mi, uz sa mi veru nechcelo poziciavat, ked uz spolu nechodime. A ona sa mi zacala vyhrazat, ze ked jej ich nepoziciam, tak oralne uspokoji svojho kamarata za 50 eur , ktory jej ich uz vela krat za to ponukal ale, ze to nespavila.
K tomuto si mal povedať snáď len toľko - "zlato, a mne vyfajčíš za tých 30?"

Máš môj hlboký rešpekt, že si si vedel priznať chybu a rozísť sa s tou beštiou. Prajem ti, aby si si vedel nájsť dievča, ktoré ťa bude úprimne ľúbiť a zaplní dieru v tvojom živote. :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Re: Co je horsie, fyzicke ci psychicke tyranie ?

Príspevok od používateľa Jake »

Blackdeath27 napísal: Moja laska bola k nej stale obrovska az do dna ked som sa nad sebov zamyslel a povedal si ze ci mi nahodiv nedrbe
Krasne povedane :wink:

Vyser sa na nu, kompletne, ked to spravi jeden krat... okej uz sa to nestane... da sa odpustit... ked to spravi druhy krat... hanba jej (zalezi od tvojho postoja) a ked to spravi tretikrat hanba tebe ze si dopustil aby ti to spravila...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Toto bol najvyčerpávajúcejší príspevok, aký som tu čítala, takže len postrehy, ktoré ma prvotne napadli. Ty si bol vo vzťahu ten zodpovedný a ten, kto to chcel mať pod kontrolou a chcel si ju stále meniť a ona sa chcela zabávať a užívať si života, tak to pripadá aspoň mne.

Možno ti to bude pripadať nespravodlivé, ale aj v tvojom prístupe sú isté chyby, veď ty si mal na ňu nároky pomaly ako na kozmonauta- zaoberal si sa takými vecami ako je znamenie zverokruhu, to s tým menením jej vlasov, oblečenia, makeupu. Ako môžeš vedieť, či jej to skutočne vyhovovalo a či to nespravila len preto, aby si mal radosť?

Čo sa týka požičiavania peňazí. Bavili ste sa niekedy o tom? Predsa len, v dlhodobo fungujúcom vzťahu treba riešiť aj takéto veci, že nemôžeš stále za ňu platiť a treba si to vyjasniť. Samozrejme, aj iné veci.

Teraz k nej- využívala tvoju dobrotu a lásku. :( Očividne sa chcela zabávať, veď mala v tom čase len 17. To s tým pokecom mal dorazilo, tak to bola jedna z najväčších špinavostí, aké som kedy videla. Normálne sa hanbím, že ženy vedia byť takéto hnusné.

Vieš čomu nerozumiem? Tomu poslednému odseku, že ste sa rozišli, ale pri tom ste si písali, že sa ľúbite a nech ťa nepodvedie? to nechápem, veď keď ste sa rozišli, každý si mohol robiť, čo chce...

Psychické týranie je hnusné. Asi fakt horšie, ako fyzické, pretože sa voči nemu nedá priamo bojovať. Človek ťa ničí, vycuciava, ale ako sa brániť? Znížiť sa na tú istú úroveň je prízemné, trpieť to a tváriť sa, že to ignoruješ tiež nejde.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to ze si debil, si si mal uvedomit minimalne o rok skor a teraz by si to nemal take tazke....

ide o to, ze bolek ma predbehla a napisala za mna 80% toho co som chcel aj ja

kazdopadne - ano, psychicke tyranie je vo vela ohladoch horsie - rany na tele sa zahoja, rany na dusi o to tazsie a ked uz ti raz v bedni z toho rupne, tak je zle... velmi zle
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

klin sa klinom vybija tahaj za nos ty ju, uz jej nedaj ani fuka spravaj sa ku nej normalne pricom si uzivaj aj s nejakou druhou, pretoze to co ona spravila a ako to spravila sa neodpusta a musi sa to potrestat... tahaj ju za nos ked opyta prachy jednoducho povedz nedam ti, ked sa bude chciet hadat ani nepipni ale odid a potom len cakaj ci sa ozve ked sa neozve jej smola.
jediny problem je v tom aby si to zvladol musi ti byt proste ukradnuta.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mal si ju poslať k vode už oveľa skôr a zabudnúť na ňu. Takí ľudia nestoja ani za spomienku...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

vyuzila ta ako handru. priznaj si to a pusti to cim skor z hlavy. Niekedy mam pocit, ze chlap potrebuje takuto facku aby si aj v deliriu lasky dokazal dat pozor...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

no neviem čo ti na to povedať prežil som niečo dosť podobne v priebehu posledných 3 mesiacov spoluziacka ma začala strašne namotavat a na jednom výlete zo školy sme sedeli spolu v buse cestou späť si trochu vypila a začala že ona sa chce so mnou bozkávat a že či spolu budeme chodiť ja som ju vtedy odmietol veď mala vypité a nevedel som či to myslela vazne ten deň ľutujem dodnes vtedy sa naštvala a povedala mi že ma už nemá rada od toho dňa som jej vždy dával najavo že som sa záľubil nuž išlo to pomaly ale pekne a ked som sa jej spýtal či spolu budeme chodiť odpoveď znela: Musím si to rozmyslieť. Krásne sme si potom písali už to vyzeralo nádejne sedávali sme spolu v kine ona sa občas urazila za strašne blbosti ale sme sa vždy hneď udobrili potom sme sa už aj dohodli že pôjdeme do kina len mi dvaja spolu. Nuž ale dievča malo včera 18 ja som došiel pre ňu že ideme spolu na jej oslavu a tam som sa dozvedel že má frajera vtedy som dostal take nervy že by som sa najradsej zdvihol a odišiel odtiaľ ale najhoršie na tom bolo že ja som sa to nemal vôbec dozvedieť jej kamarátka hovorila svojou frajerovi že : Simona má noveho frajera ale tomáš sa o tom nesmie dozvedieť.A ja som si to nejak omylom vypočul. A este som zabudol na drobnosť ja som jej pár krát povedal že jej najlepšia kamarátka mi povedala že dotyčná so mnou nechce chodiť a ona vždy na to ale to nebolo myslené tak že nechcem.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

psychicke je urcite na prvom a fyzicke na druhom mieste...

ved napr. z psychickych mozu nastat fyzicke problemy(sebaposkodzovanie alebo aj choroby) no naopak som o tom nepocul...

mas cennu skusenost, no za vysoku cenu... mozno si zachranil touto temou iny krk ;)

a koniec mal nastat uz po pokec incidente...to bolo obrovske odmietnutie teba ako takeho
plusminus
King
King

playerSC: miesame sice temy ale neda mi nenapisat. V tom autobuse ju mal riadne osahat, vymozkavat, jazykom pohladat mandle podobne /pretiahnut si ju asi v Buse nemohol :D / a to ci myslela vazne vztah by si zistil na druhy den. Ak nie, mas zazitok, ak ano, uz by si hupol do vztahu s "druhym levelom" a nebolo len pri trapmych prvych dotykoch, prvych pusach a podobne...
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

SRneC napísal:psychicke je urcite na prvom a fyzicke na druhom mieste...

ved napr. z psychickych mozu nastat fyzicke problemy(sebaposkodzovanie alebo aj choroby) no naopak som o tom nepocul...
akoze nie :)
ved napriklad ked niekoho fyzicky tyraju tak to psychicky nezvladne :D
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

plusminus napísal:playerSC: miesame sice temy ale neda mi nenapisat. V tom autobuse ju mal riadne osahat, vymozkavat, jazykom pohladat mandle podobne /pretiahnut si ju asi v Buse nemohol :D / a to ci myslela vazne vztah by si zistil na druhy den. Ak nie, mas zazitok, ak ano, uz by si hupol do vztahu s "druhym levelom" a nebolo len pri trapmych prvych dotykoch, prvych pusach a podobne...
njn ja som to strasne vela krat olutoval mne to nemusis vraviet len dievca uz v poslednej dobe akosi nevedelo co chce :?
plusminus
King
King

PlayerSC: Na nu vykasli, bud sa priplazi este raz alebo nie.. hlavne ak budes hladat a lovit aj inde, nestracas cas :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

waw to som nevedel ze zeny vedia takto zdierat chalana co ich ma rad z koze...

Skaredo si zakopol veeeelmi skaredo toto budes dlho hojit...toto nepredychas len tak...

Fajn zenska ta mala rada a vedela to ze ju zeries tak si dovolovala hladala mantinely a ako pozeram tak ich ani nenasla.

Take veci ako ju napadali by ma nenapadli ani keby som chcel to by som musel byt ozaj brutalna kur*a aby som take nieco spravil...PANE BOZE mala ta rada a toto spravila?! okay raz sa to da prelignut druhy krat reku dobre(ale aj tak by som si uz daval pozor co hovori a cakal,neprejavoval prehnany zaujem).

prepac si si musel vynutit waw...to nebola zena to bola hus (prepac, tak to vidim)

co sa tyka tych penazi tak to by som ti veril samozrejme ze jej das ale mal si sa pytat naco to potrebuje, a aby ti dala padny dovod nie nejaku hlupost.(ja som drzgros,tak to preto) :oops:

Ale toto ze mas jej dat 30e lebo inac da oralny sex kamaratovi za 50e tak by som jej povedal ze nech si ide a nech na mna zabudne ked to spravi, ved to je chore...
ALKOHOL NEVERU NEOSPRAVEDLNUJE!!!!

Inac mam pocit ze po tejto skusenosti budes 100x merat a raz rezat

Fakt drzim prsty aby si sa cez toto prekusal
Blackdeath27
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blackdeath27 »

Tak ludia, dakujem vam za pochopenie. Chcem zdoraznit to, ze som ju naozaj velmi miloval, ( viete laska, neni len niekoho mat velmi rad ale prisiel som na to, ze pravy vyznam slova laska vystihuje ODPUSTANIE A POCHOPENIE )...
A ja som ju tak strasne miloval, ze som jej odpustal snad cokolvek ( a to ma znicilo ) Ona vedela, ze cokolvek sa stane, ze sa jej ozvem a odpustim ( aspon z casti ).

K stoporkovmu komentaru : ... nemusel som jej hovorit, ze ci ma uspokoji za 30 Eur... Nas sexualny zivot pocas toho casu bol uzasny, nemali sme snad ziadne prekazky a do nejakej veci som ju nemusel dva krat nutit. Mala ma rada ( zevraj ma lubila a stale lubi) a tak bola ohladom sexualneho zivota a veci stym spojenych strasne mila a dobra.
( aspon co som sa rozpraval s kamosmi, nikto nemal taku dobru a chapavu zenu v tomto )
No ale to neni vsetko, vztah neni len o takejto veci. Ale ja mam pocit ze nam to klapalo jedine v tomto :(
Samozrejme nase stretavania sa aj po rozchode, skoro vzdy viedli k prijemnym postelnim zazitkom. ( bez toho aby si pytala odomna peniaze, za nieco co sa v posteli odohralo )

a bohuzial nedokazal som sa snov rozist, ona si asi aj vsimla ako mi ublizuje ( ked videla ako sa trapim a ze preplakavam cele mesiace ) tak sa somnov rozisla, aby mi nemusela ublizovat. Cize ja som do toho rozchodu nechcel ist, myslim si ze len malo kto z vas si vie predstavit ako som ju strasne lubil :(

Priznavam sa, som ten najvecsi debil. Kazdy kto vedel ako to medzi nami je mi hovoril aby som sa na nu vykaslal a rozisiel sa snov , uz od cias ked sme boli spolu pol roka. Ale ja som to nedokazal :(

K bolek : ... to neboli naroky, ja som jej len povedal, ze mne sa to paci velmi a ze by sa jej to hodilo , a ona sa v tom zmenila. A ano spravila to urcite koli tomu aby som mal radost, ale nikdy mi to nevicitala, iba bola stastna, ze som ju priviedol k zmene. Vazne sa nepretvarovala, ved to robi doteraz aj ked nie sme spolu. Napriklad botasky som jej nevidel na nohach ani nepametam ... najskor namietala, ze sa jej vo vysokych zle chodi atd ... ale uz vyse roka som ju v inych ako vo vysokych topankach chodit nevidel. Beha po obchodoch hore dole a hlada pomaly tie najvysie topanky ...
Ohadom poziciavania penazi sme sa moc nebavily, ale ohladom platenia trosku hej. A povedala mi len tolko, ze hadam nie som taky sprosty aby som si myslel, ze ona bude nieco platit. Hovorim jej na to : raz za cas zaplatit ked ideme na kofolu je tak vela ? ... Podla nej neexistuje vztah kde by platila zena , vsetko plati vzdy chalan, inak sa na nho baba vykasle... No neviem ako to je inde, ale vyhovara sa stale ze nema peniaze. Nuz keby nechlastala 2 krat do tyzdna a nefajcila stale tak ma tych penazi viac... ale to je jej jedno, ja som sprosty a ona je normalna hmm
Ked sme sa dali dokopy chapem, ze sa chcela zabavat, ale teraz bude mat uz 20 a sprava sa ako 15 rocne decko... ziadna zmena , akurat viac pije atd...
Nechapes tomu poslednemu odseku pises... rozpravala mi ako ma strasne lubi , a ja som lubil ( a bohuzial stale lubim ) preto som navrhol aby sme pockali stym nez k sebe niekoho pustime. Suhlasila, slubovala a prisahala, ze nic nespravi. Ale teraz uz viem, ze jej slub a prisaha nic neznemanaju. A stale dokola pocuvam, ze ved bola opita a on bol strasne pekny , to preto , inak by to nespravila. To je jej vyhovorka na to co spravila a, ze porusila prisahu ? tak ale ja som zase debil podla nej :(

Neo-m ... ver mi ze ona by sa neozvala, mala by ma na haku , som jej uplne ukradnuty ... nas cely vztah aj to potom fungovalo len preto lebo som ja chcel , ale lebo som ju lubil. Keby sa spravam tak ako ona ,a ignorujem ju, mam ju na haku tak by nam to nikdy tolko nevydrzalo. Skusil som to a kaslala sa na mna az pokial som sa po dlhom case zase ja neozval.

a lollo - tych 30 eur si pytala lebo nemala na suknicku , darceky pre kamaratky a neviem co este. (Ale urcite hlavne na chlast a cigarety)
A mozes mi verit, ze keby jej poviem tak nech si ide ho uspokojit a na mna nech zabudne tak to spravi...

alkohol neveru neospravedlnuje ja viem ze nie ... ona mi ale tvrdi, ze za cas co sme spolu chodily ma nikdy nepodviedla .... robi to teraz ked uz spolu nie sme, a pritom mi rozprava ako ma lubi, ako jej na mne zalezi atd :twisted:

A najlepsia bomba je to ze ja drbo sa snov stale stretavam :( ... moja laska k nej sa pomaly vytraca ( ale stale mi ublizuje, kazdy den ) ale zacinam ju nenavidiet, a moja nenavist vzrasta kazdym dnom. dufam len ze jedna vec klesne a druha stupne cim skor nech uz mam pokoj a zabudnem na nu. A keby som ju chcel teraz odpisat, ja to nedokazem, lebo ju stale lubim a som dost zavisly na jej dotykoch, sexualnych hrach...
Niekolko dni pred silvestrom mi povedala ze budeme spolu, mame sa radi tak tu noc stravime spolu. Ked som jej pred silvestrom zavolal povedala mi ze ona ide z kamaratkov na chatu kde ich volali nejaky chalani. Tak ja sa tesim ako debil, ze budem v ten vecer z niekim koho mam rad a ona ide na chatu. Samozrejme ma zase ujistovala ze nic nespravi ( ale to mne take veci uz bude zbytocne hovorit, jej nebudem verit uz nikdy v zivote ) . A gol bol, ked mi o pol noci poslala sms , ze stastny novy rok , tesim sa na teba , lubim ta . ... Odpisal som jej na to ze : Si vtipna ... Mam pocit ze po tejto sms do nej vosli take nervy ze si to tam rozdala s kazdym. Lebo ked som ju predtym ( aj teraz) nahneval tak sa mi chcela strasne co najbrutalnejsim sposobom pomstit. Ozaj musim dodat, ze priznala sa len k tomu ze sa po niekom stale liepa a bozkava sa, to ze sa z niekim vyspala netvrdi a zapiera. Ale povedala mi ze sla z jednym chalanom na hotel, a ten ju tam obtazoval a zacal ju vyzliekat. ( zevraj zacala kricat a neskor prestal ) ... no mozem jej ja po vsetkom verit ze to bolo takto ? ... ja som chory na hlavu, lubim ju stale, ale ani zdaleka nie tak ako predtym
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jedna vec sa mi na tebe paci, ze si priznas ze si blbec ze ju mas vobec rad. Slecna ta ocividne berie tak ze si do nej zamilovany a keby nieco chcela tak len pride za tebou, hodi psie oci a je to. IMHO keby si sa jej vzoprel tak chvilu po tom co by zistila ze z teba u nic zadarmo nedostane by si od nej mal klud. A to by bolo pre teba najlepsie (na nu je*at, nezasluzi si nejake slusne zaobchadzanie)
Napísať odpoveď