co je lepsie nokia alebo sony ericson

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

PONGO94 napísal:130 iq moj eak myslis 8)
Jes, a moje je 189. Cislo mozem hodit hocijake... Ale neries, proste nikto s normalnym usudkom nezalozi takuto temu. Keby ide o porovnanie konretnych modelov - prosim, ale porovnavat znacky vseobecne? Take ze portfolio vyrobcu nic nehovori? Obaja maju nieco, kde vynikaju a to je jasne kazdemu :roll:
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PONGO94 »

preco sak ja som myslel vseobecne porovnavanie nie konkretne typy mobilov kazdemu musi byt jasne ze sa neporovnava nokia 3310 a SE
k550i-teda aspom dufam
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PONGO94 napísal:preco sak ja som myslel vseobecne porovnavanie nie konkretne typy mobilov kazdemu musi byt jasne ze sa neporovnava nokia 3310 a SE
k550i-teda aspom dufam
Vidim, ze je to bezcenne sa s tebou hadat. O par rokov sa nad takymito temami pousmejes, ak dovtedy SE neskrachuje :D
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja viem ze so mnou je marne sa hadat :) no co uz :)
preco myslis ze ak do vtedy SE neskrachuje?? mas pocit ze by isiel
do krachu? dufam ze nie lebo by nokia stratila konkurenta a isli by ceny na hor :cry:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ceny by sli hore len v tvojich snoch kedze by este ostala kopa dalsich vyrobcov a SE do krachu urcite nejde. A pls ser uz na to. Proste nepis.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

SE veru nejde do krachu, ale vyšlo pár článkov o poklese ziskov SE a hneď všetci tvrdia, že SE je stratové a ide krachnúť. stále je v prvej päťke najväčších výrobcov, tak neviem aký majú problém. a na SR sa SEčku darí lepšie ako hocikde inde.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

PONGO94 napísal:ja viem ze so mnou je marne sa hadat :) no co uz :)
preco myslis ze ak do vtedy SE neskrachuje?? mas pocit ze by isiel
do krachu? dufam ze nie lebo by nokia stratila konkurenta a isli by ceny na hor :cry:
Neboj sa, nokia by nezostala sama na trhu, len by sa zmenilo trochu poradie za nou :wink:
http://www.mobil.sk/spravy/?clanok=7974
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:SE veru nejde do krachu, ale vyšlo pár článkov o poklese ziskov SE a hneď všetci tvrdia, že SE je stratové a ide krachnúť. stále je v prvej päťke najväčších výrobcov, tak neviem aký majú problém. a na SR sa SEčku darí lepšie ako hocikde inde.
Tak vies, ked ti zisky z nejakych stoviek milionov klesnu na 2 miliony cisteho tak asi to uz bude nejaky problem :) Zeby stokrat opakovane chyby o 3.5 jackoch, nemoznosti preskladat menu atd :) o to uz ale tema nieje, vsetci vieme svoje ;)
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ceny by sli hore len v tvojich snoch kedze by este ostala kopa dalsich vyrobcov a SE do krachu urcite nejde. A pls ser uz na to. Proste nepis.
kopa dlasich vyrobcov?? motorola no nevim nevim,sagem :roll: ,samsung-nejdu na nich poriadne hry,lg to sa mi nezda,aplle trosku drahe,proste najlepsie fony su SE a nokie :) :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PONGO94 napísal:kopa dlasich vyrobcov?? motorola no nevim nevim,sagem :roll: ,samsung-nejdu na nich poriadne hry,lg to sa mi nezda,aplle trosku drahe,proste najlepsie fony su SE a nokie :) :)
Kedy si drzal naposledy nejaky poriadny telefon od vyssie vymenovanych vyrobcov? Prosim ta, uz fakt netrep kraviny lebo sa cim dalej viac vyfarbujes...
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

D!eSel_78 napísal:Kedy si drzal naposledy nejaky poriadny telefon od vyssie vymenovanych vyrobcov? Prosim ta, uz fakt netrep kraviny lebo sa cim dalej viac vyfarbujes...
:D :D :D :D ja trepem????
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PONGO94 napísal::D :D :D :D ja trepem????
Ano pretoze svet mobilov bez tych znaciek co ides kritizovat by nebol taky ako ja - namatkovo - Motorola V3, LG Chocolate, Samsung Soul,... Vsetky tieto firmy robia inovacie a mobily sa posuvaju dalej tak tu nevyvysuj Nokiu a SE do nebies. Robia len to co ostatne znacky, a kedze maju lepsie know-how maju aj vyssie postavenie na trhu, co vsak neznamena ze su lepsie.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

PONGO94 napísal:kopa dlasich vyrobcov?? motorola no nevim nevim,sagem :roll: ,samsung-nejdu na nich poriadne hry,lg to sa mi nezda,aplle trosku drahe,proste najlepsie fony su SE a nokie :) :)
Prosím ťa, buď už radšej ticho, lebo tvoje argumenty stoja za velke h_vno. Je vidieť že nejlepší mobil ktorý si kedy držal v ruke bol ten čo bol vytlačený na obale z horálky...Poznáš 6 značiek ktoré vyrábaju mobily, a ďalej? nemyslím si že hodnotíš objektívne, pretože existujú firmy ktoré ty asi ani nepoznáš a majú kvalitne zariadenia...HTC, Mivvy a podobne.

A Iphone si pravdepodobne asi ani nedržal a hovoriť o prelomovom zariadení že je drahé...áno je drahé ale ked si zoberieš napríklad N95 a Iphone3g tak to víde približne na rovnakú cenu...Ano, N95 je iná trieda, ale princip hádam chapete.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

.:M4jco:. napísal:Prosím ťa, buď už radšej ticho, lebo tvoje argumenty stoja za velke h_vno. Je vidieť že nejlepší mobil ktorý si kedy držal v ruke bol ten čo bol vytlačený na obale z horálky...Poznáš 6 značiek ktoré vyrábaju mobily, a ďalej? nemyslím si že hodnotíš objektívne, pretože existujú firmy ktoré ty asi ani nepoznáš a majú kvalitne zariadenia...HTC, Mivvy a podobne.

A Iphone si pravdepodobne asi ani nedržal a hovoriť o prelomovom zariadení že je drahé...áno je drahé ale ked si zoberieš napríklad N95 a Iphone3g tak to víde približne na rovnakú cenu...Ano, N95 je iná trieda, ale princip hádam chapete.
My chápeme, od neho to nečakaj.
Napísať odpoveď