Jes, a moje je 189. Cislo mozem hodit hocijake... Ale neries, proste nikto s normalnym usudkom nezalozi takuto temu. Keby ide o porovnanie konretnych modelov - prosim, ale porovnavat znacky vseobecne? Take ze portfolio vyrobcu nic nehovori? Obaja maju nieco, kde vynikaju a to je jasne kazdemuPONGO94 napísal:130 iq moj eak myslis
co je lepsie nokia alebo sony ericson
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
Neboj sa, nokia by nezostala sama na trhu, len by sa zmenilo trochu poradie za nouPONGO94 napísal:ja viem ze so mnou je marne sa hadatno co uz
![]()
preco myslis ze ak do vtedy SE neskrachuje?? mas pocit ze by isiel
do krachu? dufam ze nie lebo by nokia stratila konkurenta a isli by ceny na hor
http://www.mobil.sk/spravy/?clanok=7974
-
D!eSel_78
Star
Tak vies, ked ti zisky z nejakych stoviek milionov klesnu na 2 miliony cisteho tak asi to uz bude nejaky problemCuruj napísal:SE veru nejde do krachu, ale vyšlo pár článkov o poklese ziskov SE a hneď všetci tvrdia, že SE je stratové a ide krachnúť. stále je v prvej päťke najväčších výrobcov, tak neviem aký majú problém. a na SR sa SEčku darí lepšie ako hocikde inde.
kopa dlasich vyrobcov?? motorola no nevim nevim,sagemGangy napísal:Ceny by sli hore len v tvojich snoch kedze by este ostala kopa dalsich vyrobcov a SE do krachu urcite nejde. A pls ser uz na to. Proste nepis.
-
D!eSel_78
Star
Kedy si drzal naposledy nejaky poriadny telefon od vyssie vymenovanych vyrobcov? Prosim ta, uz fakt netrep kraviny lebo sa cim dalej viac vyfarbujes...PONGO94 napísal:kopa dlasich vyrobcov?? motorola no nevim nevim,sagem,samsung-nejdu na nich poriadne hry,lg to sa mi nezda,aplle trosku drahe,proste najlepsie fony su SE a nokie
![]()
-
D!eSel_78
Star
Ano pretoze svet mobilov bez tych znaciek co ides kritizovat by nebol taky ako ja - namatkovo - Motorola V3, LG Chocolate, Samsung Soul,... Vsetky tieto firmy robia inovacie a mobily sa posuvaju dalej tak tu nevyvysuj Nokiu a SE do nebies. Robia len to co ostatne znacky, a kedze maju lepsie know-how maju aj vyssie postavenie na trhu, co vsak neznamena ze su lepsie.PONGO94 napísal:![]()
![]()
![]()
ja trepem????
-
.:M4jco:.
Medium Star
Prosím ťa, buď už radšej ticho, lebo tvoje argumenty stoja za velke h_vno. Je vidieť že nejlepší mobil ktorý si kedy držal v ruke bol ten čo bol vytlačený na obale z horálky...Poznáš 6 značiek ktoré vyrábaju mobily, a ďalej? nemyslím si že hodnotíš objektívne, pretože existujú firmy ktoré ty asi ani nepoznáš a majú kvalitne zariadenia...HTC, Mivvy a podobne.PONGO94 napísal:kopa dlasich vyrobcov?? motorola no nevim nevim,sagem,samsung-nejdu na nich poriadne hry,lg to sa mi nezda,aplle trosku drahe,proste najlepsie fony su SE a nokie
![]()
A Iphone si pravdepodobne asi ani nedržal a hovoriť o prelomovom zariadení že je drahé...áno je drahé ale ked si zoberieš napríklad N95 a Iphone3g tak to víde približne na rovnakú cenu...Ano, N95 je iná trieda, ale princip hádam chapete.
-
D!eSel_78
Star
My chápeme, od neho to nečakaj..:M4jco:. napísal:Prosím ťa, buď už radšej ticho, lebo tvoje argumenty stoja za velke h_vno. Je vidieť že nejlepší mobil ktorý si kedy držal v ruke bol ten čo bol vytlačený na obale z horálky...Poznáš 6 značiek ktoré vyrábaju mobily, a ďalej? nemyslím si že hodnotíš objektívne, pretože existujú firmy ktoré ty asi ani nepoznáš a majú kvalitne zariadenia...HTC, Mivvy a podobne.
A Iphone si pravdepodobne asi ani nedržal a hovoriť o prelomovom zariadení že je drahé...áno je drahé ale ked si zoberieš napríklad N95 a Iphone3g tak to víde približne na rovnakú cenu...Ano, N95 je iná trieda, ale princip hádam chapete.