Co jete po veceri ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Co jete po veceri ?

Príspevok od používateľa Forsaken »

ako nejde o priberanie / chudnutie...
hladam dake tipy co zjest :)

ale ked si dam caj (0,5L), alebo ine tekutiny tak to vydrzi tak polhodinu a mas pocit zaplneneho zaludka ale potom chodim sikat celu noc :smt022

ked si dam cipsy a cokoladu tak to pomoze ale asi to zdrave moc nieje... zjest 100g cokolady kazdy druhy vecer....

ovocie, jablko, banan, to je taka chutovka ze ma nezasyti teda... a jest 3 jablka je zasa hovadina.

veceriam tak okolo 18:00, takze aspon do tej 23. nech nemam pocit hladu.

jedaval som jogurty, ale tiez to akosi nepomahalo... kupim tie piskoty asi :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skús posunúť čas večere napríklad na 20:00. A radšej si daj pred večerou o tej piatej-šiestej niečo malé, ako olovrant ak ti robí problém vydržať do ôsmej. Potom by si mal do 23 vydržať bez problémov
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Nejem nič také, lebo sa snažím mať večer (posledné jedlo) cca 3 hodiny pred tým ako pôjdem spať a stačí mi to. Ale ako spomenul audiotrack ta skús posunú večeru a malo by ti to stačiť :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak potom budem hladny medzi obedom a vecerou :D a tema sa bude volat co jete na olovrant....

a veceru posuvat nemozem, lebo sa stravujem zavodne, preto tato tema
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Jedavaj pravidelne cely den kazde 2-3 hodiny (5-7 krat za den), potom ti bude metablizmus fungovat na vybornu a hladny by si nemal byt vecer po poslednom jedle. Samozrejme nesmies mat posledne jedlo o 20:00 a ist spat o 02:00, musis si to prisposobit ako to tebe vyhovuje. A vecer treba jest ako tu uz bolo spomenute hlavne bielkoviny, sacharidom sa vyhybat.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Audio: Šunku- morčaciu, kuraciu- jeden, dva plátky. Nie sa naváľať údeného, že sa nevládzeš zo stoličky do postele presunúť. :D
Forsaken: Kedy obeduješ, kedy večeriaš a kedy chodíš spať? Ak obeduješ okolo dvanástej, tak si okolo tretej-štvrtej sprav malý olovrant. Ja si robím buď "sladký"- jogurt/tvaroh s ovocím alebo "slaný" obložený rožtek/knäckebrot s Lučinou, Gervais, syrom, šunkou, zeleninou.
Ak ti teda nejde o to, jesť na večeru samé bielkoviny, lebo rysuješ alebo neviem čo, tak máš ľahší výber a stačí si dať pozor, aby si nemal jedlo príliš ťažké a jedol si ho tie tri hodiny pred spaním. Dobré sú polievky- vývar, zeleninová, paradajková. Neviem, či rád varíš alebo či máte doma navarené zo spoločného obeda. Tiež si môžeš dať z toho, pokiaľ fakt chceš obmedziť sacharidy, tak si daj len 1/2 porcie prílohy alebo bez prílohy a zeleninu k tomu.
Spolužiak si zase pochvaľuje puding s piškótami/omelety/palacinky- to si robí na intráku na večeru.
Ľahšie by bolo, keby si aj napísal, aké jedlá máš rád, či slané, sladké, pikantné. Či máš rád teplé na večeru a pod.
V každom prípade by si nemal ísť hladný spať- toto je podľa mňa prekonané tvrdenie, že posledné jedlo by malo byť o piatej-šiestej a potom už nič. Telo v noci v podstate "hladuje" a ak k tomu v ten deň cvičíš, svaly potrebujú v noci energiu na regeneráciu, preto im treba niečo tie tri hodiny pred spaním poskytnúť, lebo po dlhšej dobe sa začneš aj po spánku cítiť unavený.
No vidím, že už som sa fakt rozpísala, takže stačilo by. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Hoci co, lekvarovy chleba, salam, chipsy, tie tie blbosti cokoladove do mlieka. Veceru si davam tak o 7.

Ked ale pridem, zo skoly o 21.30 tak si dam aj vtedy a do pol noci je este vela casu, cize zas vyhladnem.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

beardie napísal:to sa mi teda este nikdy nestalo :)
Nemyslel som to tak, že sa zobudím na to, že som hladný. Zobudím sa, že mi treba napr. na WC alebo som smädný a popritom zistím, že by som aj niečo zjedol, lebo mám akosi prázdno v žalúdku. No a vtedy si dám pohár mlieka a ešte sa aj napijem vody. Akurát mi to stačí na to, aby som potlačil pocit prázdneho žalúdka a spokojne zaspal.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Aj to mocenie nocne nie je velmi fyziologicke, ked ta uz rozoberame :D
pinco
Darca
Darca

Prečo? Tebe sa ešte nestalo, že sa ti sníva o tom, ako veselo cikáš do trávičky a zrazu sa zobudíš, že už-už to ideš pustiť aj v reáli?
SRneC
Addict
Addict

Ale ved jasne, len niekto chodi kazdu noc na WC vies, to nie je koser ak sa pred spanim vycikas, mal by si to potiahnut do rana :P
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@SRneC
nechod okolo kase a rovno povedz ze ma prostatu
v dnesnej dobe velice caste ochorenie, nic neobvykle za co by sa mal clovek hambit
nie nadarmo su na to lieky stale v reklamach - velky dopyt
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja chodím aj viackrát počas spánku...je to veľmi otravné, keďže záchod je na prízemí (o poschodie nižšie)...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Vzhľadom k tomu, že mám dosť rozhádzaný režim dňa a noci, tak tiež podobne ako Grim nedelím jedlá na raňajky, obed a večeru. Jem keď mám chuť, ale takým nepísaným pravidlom je, že pokiaľ som doma, tak posledné jedlo pred tým ako si ľahnem (cca 2 - 3 hoďky pred spánkom) je slanina alebo syr a biely chlieb.... A ešte potom tesne pred spaním cigaretka a pohár červeného.... Podľa súčasnej "skoro-priateľky" a aj iných osôb je to vraj nezdravé, ale už som tak za tie roky zvyknutý....
SRneC
Addict
Addict

wladas napísal:@SRneC
nechod okolo kase a rovno povedz ze ma prostatu
v dnesnej dobe velice caste ochorenie, nic neobvykle za co by sa mal clovek hambit
nie nadarmo su na to lieky stale v reklamach - velky dopyt
Tak za prve, kazdy muz ma prostatu :lol: a za druhe nocne mocenie moze byt symptom aj vaznejsich ochoreni srdca pluc obliciek. Viac ako raz vstat v noci na WC je podozrive. Aby som nebol OT, minule som si vymiagal citron na tvaroh hodil tam par hrozienok susenych a zaspal som jak babo, JE toho tak vela a je to take hnusne, ze sa pocas jedenia clovek normalne unavi. :lol:
pinco
Darca
Darca

Napíšem, že občas sa zobudím, že mi treba na hajzel a dobre že ma tu už nepochovávate. Nemám žiadne problémy s prostatou a ani s ničím. Proste vypijem cez deň viac vody ako normálne a potom sa raz za čas (rozumej možno raz do týždňa) zobudím a idem na záchod. To je všetko :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

ja sa snazim uz po siestej nejest vobec. Vecer zvyknem fajcit vodnu fajku a pit caj takze potom uz ani nemam chut na jedlo..a ked sa aj stane ze chut dostanem(hlupy masterchef) tak si predstavujem aku hostinu si urobim na ranajky:D vacsinou z toho ale aj tak nic nieje lebo rano nerada jedavam tazke veci takze ranajkujem biely jogurt a miniBEBE:)
SRneC
Addict
Addict

pinco to bolo pre grima ktory hovori ze chodi viac krat za noc :lol:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ja som si práve objednal extra veľkú pizzu so slaninou, klobasou, cibulou a baranými rohmi .. Moje telo bude mat asi ťažkú noc dneska :lol:
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ja si akurát jednú robím.. :D
Napísať odpoveď