Audio: Šunku- morčaciu, kuraciu- jeden, dva plátky. Nie sa naváľať údeného, že sa nevládzeš zo stoličky do postele presunúť.
Forsaken: Kedy obeduješ, kedy večeriaš a kedy chodíš spať? Ak obeduješ okolo dvanástej, tak si okolo tretej-štvrtej sprav malý olovrant. Ja si robím buď "sladký"- jogurt/tvaroh s ovocím alebo "slaný" obložený rožtek/knäckebrot s Lučinou, Gervais, syrom, šunkou, zeleninou.
Ak ti teda nejde o to, jesť na večeru samé bielkoviny, lebo rysuješ alebo neviem čo, tak máš ľahší výber a stačí si dať pozor, aby si nemal jedlo príliš ťažké a jedol si ho tie tri hodiny pred spaním. Dobré sú polievky- vývar, zeleninová, paradajková. Neviem, či rád varíš alebo či máte doma navarené zo spoločného obeda. Tiež si môžeš dať z toho, pokiaľ fakt chceš obmedziť sacharidy, tak si daj len 1/2 porcie prílohy alebo bez prílohy a zeleninu k tomu.
Spolužiak si zase pochvaľuje puding s piškótami/omelety/palacinky- to si robí na intráku na večeru.
Ľahšie by bolo, keby si aj napísal, aké jedlá máš rád, či slané, sladké, pikantné. Či máš rád teplé na večeru a pod.
V každom prípade by si nemal ísť hladný spať- toto je podľa mňa prekonané tvrdenie, že posledné jedlo by malo byť o piatej-šiestej a potom už nič. Telo v noci v podstate "hladuje" a ak k tomu v ten deň cvičíš, svaly potrebujú v noci energiu na regeneráciu, preto im treba niečo tie tri hodiny pred spaním poskytnúť, lebo po dlhšej dobe sa začneš aj po spánku cítiť unavený.
No vidím, že už som sa fakt rozpísala, takže stačilo by.