Co ocakavaju muzi od vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

melissa napísal:akoo vigorko moj zlaty pocuvaj ma..zle si to pochopil ja netvrdim ze taky ste ja som vseobecne polozila otazku nic som netvrdila...ale tymto si ukazall ze minimalne :Dnechapavi ste ..automaticky si to zobral ze na vsetkych teraz utocim...tak tichoo ano
Za prve nie som Tvoj zlaty (Boze neverim v Teba, ale aj tak Ti dakujem za tento dar)
Za druhe, dievca nepis tu raz jedno raz druhe.
melissa napísal:jaka blba otazka? tak preco sa potom vsetci tak chovate?
Za tretie, pryja je dievca (normalne, uc sa od nej).

Za stvrte tak ako su dievcence rozne, vid. pryja a Ty, tak su aj chlapi rozni. Konec.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pozri sa sem Melissa. Napíšem ti to len raz. Toto fórum si si pomýlila s pokecom. Ak si chceš chatovať, nech sa páči www.pokec.sk . Ak chceš serióznu diskusiu, tu sa môžeš realizovať. No zatiaľ som od teba nič rozumné neprečítal. Preto zváž či obsahová hodnota tvojich príspevkov je dostačujúca na to, aby si ich položila na fórum.
To že na teba sú zatiaľ negatívne reakcie, za to si môžeš sama. Ak nerozumieš štipke irónie a možno aj humoru, je to len tvoj problém.
S príspevkami typu - sklapni a pod. tu nepochodíš. Máš celkom vysokú šancu získať vysoko prestížny rank - spammer. Pokračuj tak ďalej, určite ho získaš.
Mimochodom, pryja je slečna.
melissa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa melissa »

Vigor napísal:Za tretie, pryja je dievca (normalne, uc sa od nej).

Za stvrte tak ako su dievcence rozne, vid. pryja a Ty, tak su aj chlapi rozni. Konec.
tak za prve zacinas mi liezt na nervy za druhe netvrdim raz to a raz to nemozem za to ze si to tak uplne nepochopil.konec
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Vyjadrím sa za seba
fikus-kukis napísal:Sečteno a podtrženo:
Aby to bolo ideálne, potrebujem (nazvyme to) ženský protipól na doplnenie mojej osobnosti, inšpiráciu, múzu, vílu ... (v podstate to tu už napísala)

Nie len kamarátku, priateľku (de facto bútľavú vŕbu s ktorou človek aj spáva a mám ju rád, lebo je taká a taká), či pekný prívesok na krk, čo mi každý závidí.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

eyrtro, mne sa to celkom pacilo, co si povedal. :smt023
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

tleskejte, tleskejte, já to mám tak moc rád

:wink:
melissa
Amateur
Amateur

erytrocyt napísal:Pozri sa sem Melissa. Napíšem ti to len raz. Toto fórum si si pomýlila s pokecom. Ak si chceš chatovať, nech sa páči www.pokec.sk . Ak chceš serióznu diskusiu, tu sa môžeš realizovať. No zatiaľ som od teba nič rozumné neprečítal. Preto zváž či obsahová hodnota tvojich príspevkov je dostačujúca na to, aby si ich položila na fórum.
To že na teba sú zatiaľ negatívne reakcie, za to si môžeš sama. Ak nerozumieš štipke irónie a možno aj humoru, je to len tvoj problém.
S príspevkami typu - sklapni a pod. tu nepochodíš. Máš celkom vysokú šancu získať vysoko prestížny rank - spammer. Pokračuj tak ďalej, určite ho získaš.
Mimochodom, pryja je slečna.
reagujem len tak ako reagovali na mna ja som polozila normalnu otazku a za to ake prisli na to ohlasi ako hovoris ...so stipkou ironie mozno humoru...tak som na tomusela reagovat rovnako lebo cakala som nieco zmysluplnejsie ale ako vidim ani tu sa toho nedockam tak preto tak aj reagujem..
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

no a mna by zaujimal presny opak..ako to beriete Vy zeny, ked mi sme takí strasni hajzli...(akurat som dnes som sa pohadal s priatelkou, inak by som nevyryval)...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Nuž tak to mám pocit, že sa pýtaš neprávnych osôb ( melissa, chococet)
Z ich vyjadrovania mám pocit, že tie vedia o vzťahu akurát tak hovno (bez urážky) proste konštatujem.
melissa
Amateur
Amateur

Nino napísal:ja som ti dal normalnu odpoved
dakujem aspon tebe za tvoju odpoved tak nejak som si predstavovala ze budu reagovat :)
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

schw33k napísal:Nuž tak to mám pocit, že sa pýtaš neprávnych osôb ( melissa, chococet)
Z ich vyjadrovania mám pocit, že tie vedia o vzťahu akurát tak hovno (bez urážky) proste konštatujem.
..AHAA POZOOOOR PREHOVORIL PAAAN ODBORNIK!!!! ked ma niekto nieco na vas co vam vytkne hne d sa z toho idete p... ne aby ste dali normlany argument co to vyvrati..mylsim ze viem o vztahoch viac nez dost...

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 17:54 )
erytrocyt napísal:tleskejte, tleskejte, já to mám tak moc rád

:wink:
anoo vsecia ti tlieskame aky si trapny :lol:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:Nuž tak to mám pocit, že sa pýtaš neprávnych osôb ( melissa, chococet)
jj..to som si vsimol, ale aj tak mi to nedalo...najviac ma vie toto na*rat, ked sa hraju na najvacsie chudatka a my z toho vyjdeme ako de*ili...nevravim ze my nerobime chyby, mozno niekedy aj vacsie ako zeny, ale vacsinou z toho vyjdeme horsie my...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

DYLYNO napísal:no a mna by zaujimal presny opak..ako to beriete Vy zeny, ked mi sme takí strasni hajzli...(akurat som dnes som sa pohadal s priatelkou, inak by som nevyryval)...
zase? :roll: :D :?
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ing. FijoK napísal:zase? :roll: :D :?
nazdar..jj..a teraz neviem ci som zas ja na vine alebo ako... :D ale to neries...to je vsetko zlozite...
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

DYLYNO napísal:jj..to som si vsimol, ale aj tak mi to nedalo...najviac ma vie toto na*rat, ked sa hraju na najvacsie chudatka a my z toho vyjdeme ako de*ili...nevravim ze my nerobime chyby, mozno niekedy aj vacsie ako zeny, ale vacsinou z toho vyjdeme horsie my...
...sak ale toto neni normalne kto tu hovori ze vy ste najhorsi?!!!uz fakt paranoja utoci abo co?!!!!otazka bola ci verite v lasku co ocakavate od vztahu atd..nikto na vas neutoci ze vy ste ty zly predca vo vztahu su dvaja tak je jasne ze kazdy ma vzdy svoj podiel viny...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

dievčatá zronené láskou.. :lol: nemala si náhodou nejakého 35ročného ktorý ťa odkopol a ty si mu slúbila lásku až za hrob?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:dievčatá zronené láskou.. :lol: nemala si náhodou nejakého 35ročného ktorý ťa odkopol a ty si mu slúbila lásku až za hrob?
neuveriis chytrak ale nee :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tak proste niesi dostatočne rozumovo vyspelá aby si pochopila čo láska naozaj znamená..aj keď máš 19..

//mimochodom neviem to ani ja... keďze som chlap :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no ja by som sa to napriklad spytal uplne opacne ,pretoze v poslednej dobe mam pocit okolo seba ze velka zahada je vo vas co od vztahu vlastne chcete :roll:
takze baby hmm ?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Opak napísal:tak proste niesi dostatočne rozumovo vyspelá aby si pochopila čo láska naozaj znamená..aj keď máš 19..
Pozor, to že ju ("lásku") nepoznáš Ty, nemusí dokonale nič znamenať; teda nehraj sa na autoritu jednoznačnosti so svojou myšlienkou, keď je všetko relatívne (a aj pojem "láska") :wink:

Ešte by to chcelo založiť tému o láske, kde sa každý vyjadrí, čo si pod tým predstavuje a konečná :D .
Napísať odpoveď