Co ocakavaju muzi od vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?

Príspevok od používateľa Grim »

napisem to aj ked myslim ze mnohi si o mne zacnu mysliet ze som nejaky vadny. Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska - nic ci vobec dokaze prevziat takuto lasku - neviem ci o nej snivaju - obcas ci sa dokazu odovzdat len jednej zene - skor nie.Dokazete byt verny? - skor nie Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne? - tuto vetu som nepochopil, myslim ze nebudem sam. Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou - to je individualne a dokazete vobec milovat? - ano

staci tak?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

Opak napísal:tak proste niesi dostatočne rozumovo vyspelá aby si pochopila čo láska naozaj znamená..aj keď máš 19..

//mimochodom neviem to ani ja... keďze som chlap :)
myslim ze ja to dostatocne chapem..a zda sa mi fakt ubohe aby si ma ty presviecal o opaku
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

fikus-kukis napísal:bla
ty tiež nevieš rozoznať iróniu?

a

chococet príde my úbohé pýtať sa či dokážeme vobec milovať a podobne kraviny..ze ci ju dokažeme prevziať..erytro reagoval aj tak najlepšie..dodám že my muži to nedokážeme..to len vy ženy..vy ste zjedli všetku múdrosť..len vy dokážete skutočne milovať..my? my sme odpad predsa..mi nedokážeme byť verný len jednej..omg hlúpa otázka..hlúpa odpoveď
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?

Príspevok od používateľa Vigor »

melissa napísal:
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
Ok ok, tak to skusim, reagovat tak, aby sme spravili peknu slusnu debatu :).

Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska -hm neviem, ja nerozlisujem lasku velku a malu. Bud nieco laskou je, alebo to laska nie je. Cize pod pojmom laska si predstavim skratka lasku.

ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju-prevziat urcite dokazeme a ci o tom snivame? Kazdy sniva, ze najde svoju druhu polovicku.

ci sa dokazu odovzdat len jednej zene-rozhodne ano, odovzdat iba jednej zene v smere partnerskom ano. Samozrejme mame aj kamaratky.

Dokazete byt verny? - ak som zalubeny tak urcite ano a nerobi mi to najmensi problem.

Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne? - urcite ano

Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou- tolko co aj ona. Pokial je to naozaj laska, o ktorej som presvedceny ze ma buducnost, tak som schopny obetovat tolko kolko je treba. Mimo priatelov. Ako uz sa pisalo v inych temach, v pripade konfliktu vztah vs. priatelstvo, vyhrava priatelstvo.

dokazete vobec milovat?- bola by si prekvapena, co vsetko su chlapi schopni spravit ked su zalubeni, cize ano dokazeme milovat, tak isto ako aj zeny...milovat je schopny kazdy a je jedno ci je chlap alebo zena

Nemyslim si, ze by som tu povedal daco prevratne alebo daco prekvapive.
Opak
Addict
Addict

Vigor napísal krásnu vetičku..že lásku nerozlišuje na velkú a malú..proste láska..to ty ju tak rozlišuješ? že malá láska tu možem druhého dajme tomu podvádzať a podobne..a velká láska už budeš lubiť naozaj alebo ako?..
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:no ja by som sa to napriklad spytal uplne opacne ,pretoze v poslednej dobe mam pocit okolo seba ze velka zahada je vo vas co od vztahu vlastne chcete :roll:
takze baby hmm ?
ja osobne ockavam od vztahu..lasku,pochopenie ,doveru a ja neviem vsetko co ma tam byt a este vernoost velmo dolezite=) a smaozrejme vsetko opetujem v tom vztahu tak ako to byt=)

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 19:37 )
tak aj ja si mylsim ze lubit by ,mala vediet zena a aj muz rovnako nie len jendo pohlavie..len asi tym ze kazdy sme iny tak aj kazdy to inak prezivame a berieme mozno, neviem kedze neviem ake sa vam vyria v hlave mylsienky preto bola asi napisana a vymyslena tato tema aby sme my zeny zistili ako to beriete vy
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

chococet napísal:tak aj ja si mylsim ze lubit by ,mala vediet zena a aj muz rovnako nie len jendo pohlavie..len asi tym ze kazdy sme iny tak aj kazdy to inak prezivame a berieme mozno, neviem kedze neviem
Ja si myslím, že si myslíš správne. A čo z toho, keď pokiaľ chlap nie je zaľúbený po uši, tak tieto veci v takej (úplnej) miere neberie (čo môže znieť ako nepochopiteľné)?

Na to môžu byť dve označenia: málo citlivý (zo strany žien), chlap (jedno z tých prenesených pomenovaní)

a vice versa:
??? (nepoznám, nech ma slečny tu prítomné doplnia), zženštilý (zo strany mužov, spravidla hanlivé)
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

len to ze niekedy uz sama pochybujem ci dokaze chlap naozaj lubit(nechcem nikoho urazit-vopred varujem)teda vlasne je to tazke kazdy si pod tym predstavuje nieco ine a ja mam asi az moc bujne predstavy co by som chcela :lol:
Opak
Addict
Addict

konečne si vyšla s farbou von..a o tom je celá táto téma..že ty pochybuješ že chlap dokáže ľúbiť a máš moc bujné predstavy..na
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:konečne si vyšla s farbou von..a o tom je celá táto téma..že ty pochybuješ že chlap dokáže ľúbiť a máš moc bujné predstavy..na
ja som tu temu nezakladala takze nema byt preco o tom co si ja mylsim...je to pocit v niektorych slabsich chvilkach kazdodenneho zivota kedy clovek pochybuje mylsim ze to preziva kazdy neni to nic vynimocne a ojedinele a moje bujne predstavy ty neries za to ze chcem od zivota nieco viac nieco krajsie ako uspokojit sa s priatelskym vztahom medzi muzom a zenou a s partnerskym vychdzanim typu da sa to prezit ..predsaa neni to nic zle mat v sebe nadej ze existuje nieco krasne rozpravkove na svete preco zit nieco co porazi vsetko zle ...
Opak
Addict
Addict

len vidím že ty asi žiješ v snoch..čakáš niečo rozprávkové..a keď my normálni chlapi sme realisti a nežijeme takýmito predstavami tak sme zlí..a preto sa tato tema zvrtla tak ako sa zvrtla
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:len vidím že ty asi žiješ v snoch..čakáš niečo rozprávkové..a keď my normálni chlapi sme realisti a nežijeme takýmito predstavami tak sme zlí..a preto sa tato tema zvrtla tak ako sa zvrtla
lenze vas nikto neoznacil za"zlych"takze neviem co tu riesis ...a to ci ja uz zijem v snoch abo ne neni tvoja vec
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

chococet: Len aby ti tie rozprávkové predstavy raz neuškodili... :) (myslím to v dobrom)
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:chococet: Len aby ti tie rozprávkové predstavy raz neuškodili... :) (myslím to v dobrom)
zase take nerealne rozpravkove predstavy to nie su...skor by mi uskodilo sa kazdy den sa deptat tym ze nieco take neexistuje pokial viem ja tak mat rada tak urcite nie som jendina na tomto svete...
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

chococet napísal:zase take nerealne rozpravkove predstavy to nie su...skor by mi uskodilo sa kazdy den sa deptat tym ze nieco take neexistuje pokial viem ja tak mat rada tak urcite nie som jendina na tomto svete...
Ako čítam su to riadne bájky , o čom ty snívaš , holka. A podla mna si jediná, pretože, s nikím iným sa tu ostatný nehádajú :lol: :lol:

K téme : môj pohlad na lásku je špecifický, jedinečný, neopakovatelne neobajavený... myslím,že zatial som zažil len blizke sympatie, žiadnu jednu jedinú som zatial nelubil , necítil som to proste, a preto stále očakávam,že možno raz sa budem môcť lubiť, možno aj jednu a byť jej verný :lol:
ale ak nie, chýbať mi to nebude, sympatickosťou v posteli si to chvilu vynahradím :lol:
Sagittarius
Guru
Guru

chococet: No ja som tým myslel, že čakať na svojho "princa" sa niekedy neoplatí...lebo ti môže ujsť kopa ostatných a potom už bude neskoro...aby sme nedošli do omylu tak takto som to myslel ja...ako ty ako?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

chococet napísal:zase take nerealne rozpravkove predstavy to nie su...skor by mi uskodilo sa kazdy den sa deptat tym ze nieco take neexistuje pokial viem ja tak mat rada tak urcite nie som jendina na tomto svete...
Áno, to je pekné. Avšak rozmýšľala si nad tým, že čo ak z Tvojho nastávajúceho predsalen to prvotné poblúznenie vyšumí a už nedokáže Ti opätovať city v rovnakej miere? (čo sa chlapom nezriedka zvykne stávať - povedzme si rovno) Pustíš ho k vode?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

tak ckatat typu -budem cakat x rokov dokym nepride..to nebudem kedze vy chlapci a ani nikto iny nemate na cele napisane ktory je ten spravny ktory je ten princ budeme sa teda muset nejako najst cakat to s asi ani neda

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 20:38 )
fikus-kukis napísal:Áno, to je pekné. Avšak rozmýšľala si nad tým, že čo ak z Tvojho nastávajúceho predsalen to prvotné poblúznenie vyšumí a už nedokáže Ti opätovať city v rovnakej miere? (čo sa chlapom nezriedka zvykne stávať - povedzme si rovno) Pustíš ho k vode?
tak ja neviem sama som este"pravu lasku"nezazila ale ked to ma byt prava laska tak tam by to nemalo vyprchat.. pri takej laske by to malo byt az dokonca ten zapal ,vasena a vsetko nie?
Sagittarius
Guru
Guru

chococet napísal:tak ja neviem sama som este"pravu lasku"nezazila ale ked to ma byt prava laska tak tam by to nemalo vyprchat.. pri takej laske by to malo byt az dokonca ten zapal ,vasena a vsetko nie?
Len tu je na mieste otázka, či existuje pravá láska a ešte k tomu musí byť obojstranná, čiže vlastne opätovaná. Pravá láska by mala byť v podstate obeta jedného pre druhého, v najlepšom prípade vzájomná obeta. :)
Opak
Addict
Addict

zaujimali by ma tvoje odpoveda na tu otazku čo je v prom poste..teda o čom je vlastne tato tema...poskytneš nám ju chococet?
Napísať odpoveď