Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Deodorant alebo antiperspirant?

Deodorant
95
45%
Antiperspirant
118
55%

Celkom hlasov: 213

ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja doplním ešte napr Mex- Fly High veľmi svieža a nie sladká vôňa...ak niečo drahšie tak jednoznačne Versace- pour homme, tá tiež vybočuje z tuctového radu jednotvárnych sladkých a prehnane pikantných vôní, ktorými smrdí celá blava, ale hlavne, že je to Diesel vole...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ten versace pour homme naozaj vybocuje z tuctoveho radu, strasne smrdi takym neidentifikovatelnym smradom... :D aspon podla mna je to velmi neprijemna "vona"...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ephramko napísal:ten versace pour homme naozaj vybocuje z tuctoveho radu, strasne smrdi takym neidentifikovatelnym smradom... :D aspon podla mna je to velmi neprijemna "vona"...
tak na každom človek každá vôňa voní inak...a vzhľadom nato, čo si sem postoval ako odporúčané vône som rád, že tú mnou odporúčanú označuješ za smrad ;)
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Takže trochu oživím túto tému...chcel by som sa spýtať, ktorý antiperspirant/deodorant je najlepší proti poteniu? Dosť ma trápi potenie a nechcem, aby som mal vždy pod pazuchou ako v rybníku, chcem aby mi to nejaký deodorant vysušoval...vďaka
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Antiperspirant v sebe moze mat nieco na susenie, deodorant asi nie, treba si precitat celu temu.

Mne na prevenciu potenia pomahaju antiperspiranty od adidasu, tuhe. Vacsina inych toho vela nezniesla.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

btw. vsimol som si v poslednej dobe, ze v mainstreamovych mediach sa zacali v serialoch a aj filmoch objavovat bezne situacie, ze herci su proste prepoteni a maju tie klasicke flaky na triku pod pazuchami alebo na chrbte...v minulosti to tak nebolo, sa tocilo niekde v horucave s palmami, herci boli naobliekani, niektori aj v obleku a vyzerali ako zo skatulku...o osobne sa mi paci, tento priklon k realite...predsa len, ked su vonku horucavy 30+ u stredoeuropana je bezne, ze sa spoti a samozrejme ma potom nejaky flak na obleceni...urcite so mnou budete suhlasit, ze vacsina ludi sa citi neprijemne, ked je na verejnosti a je spotena, proste je to trapne sa potit ako prasa...no a preto schvalujem take realne spracovanie tych serialov a filmov, ludom to aspon vsugeruje, ze sa nemaju za co hanbit...spotit sa v takej horucave je uplne normalne...ovela horsie by bolo, keby ste sa v takej horucave vobec nepotili (kazdy kto ma psa, to potvrdi)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako si to teraz spomenul som si vybavil, že aj ja som to nedávno niekde videl (asi nejaký seriál) a tiež mi to prišlo "čudné," pritom je to úplne prirodzené. Potenie je normálny proces a pokiaľ niekto nesmrdí ako prasa, tak v tom nevidím problém.
Sp!rit
Star
Star

Tak ja používam od Nivey tekutý antiperspirant, a ten pot mi potom vlastne vonia :D ale nepáči sa mi, že mám flaky proste....chcel by som niečo, čo tomu zabráni....žeby som skúsil Rexonu?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

fľaky neriešim neako, čo sa zabijem keď vonku je horúčava a spotím sa? Hlavne že nesmrdím
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

momentálne používam AXE síce sa potím ale nesmrdím a to je hlavné
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Uz asi 3 alebo 4 roky pouzivam viac-menej len Old Spice whitewater a som spokojny. Nieje to az taka vyrazna vona ale ked sa spotim tak nesmrdim a ucinkuje dost dlho
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Rexona je strasna bomba, az sa to bojim pouzivat, to ani kvapka potu.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

nejaky typ na deodorant ? Old space nezabera dako, jediny bol zatial dobry armani aqua di gio deo ale uz tu vonu nepouzivam..
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Hlavne v lete pri teplom pocasi uprednostnujem tuhy deo na podpazusie a kvalitny parfem.
Barbora2610
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Barbora2610 »

Ak ma niekto extremne problemy s potenim tak naozaj odporucam ten Driclor. Myslim ze ak clovek dodrzi zasady(neholit sa 24-48 hodin pred a po aplikacii) je to skvele a budete nadmieru spokojny...

Ja pouzivam antiperspirant Nivea Invisible Black and White( sice to vobec nieje invisible,biele flaky na trickach su stale :D ) ale funguje vyborne :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Barbora2610 napísal:Ja pouzivam antiperspirant Nivea Invisible Black and White( sice to vobec nieje invisible,biele flaky na trickach su stale ) ale funguje vyborne
tak potom čo na ňom funguje, keď vlastne nefunguje? :lol:
Barbora2610
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Barbora2610 »

Shwollo: hmm zeby to ze sa clovek ne-po-ti???? Biele flaky myslim tie co ti zostanu na odeve ked sa otries o aplikovany antiperspirant...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

biele fľaky zostanú aj keď sa spotíš a nemáš dezodorant. - toto som myslel
Sp!rit
Star
Star

Takže rád by som oživil túto tému. Aký najúčinnejší antiperspirant by ste mi vedeli odporučiť? Pracujem v kancelárii, takže je to dosť nepríjemné, keď vám vidno pod pazuchou na košeli cibuľu. :D. Používam teraz ADIDAS Action 3 s "Dry Max" systémoma nie je to bohviečo...už po krátkom čase mám pod pazuchou fľak. V zime som si mohol na tú košeľu niečo obliecť, aby to nebolo vidno, ale keďže sa blíži jar a s tým aj teplejšia klíma, tak to už takto riešiť nemôžem.
Síce nesmrdím, ale fľak pod pazuchou mám. Tento Adidas síce nezanecháva biele na oblečení, vonia celkom OK, avšak tá účinnosť sa mi nepáči. Takže aký by ste mi vedeli odporučiť? Aby bol účinný, aby pekne voňal a aby neostávalo veľmi biele pod pazuchou, keďže potom sa mi to prenesie aj na oblečenie. A keď mám niečo čierne na sebe a spotím sa, tak by to biele prešlo na oblečenie a bolo by to vidno aj od vonka, čo by teda dobré nebolo. Vďaka. :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Si drž rolky hajzláku pod pazuchami. Nebudeš sa potiť a budeš vyzerať nabúchaný.
Napísať odpoveď