co robit ked mi internetovy obchod posle pouzity tovar?
co robit ked mi internetovy obchod posle pouzity tovar?
co robit ked mi internetovy obchod posle pouzity tovar? objednal som si fotak a evidentne som nebol prvym uzivatelom - krabica bola uz trochu osuchana, obaly na prislusenstvo zhuzvane, navod s poohynanymi strankami a "vyjazdeny" ...fotak bol sice cisty, ale "nesmrdel" novotou.
Dost ma to nasralo, neviem ci mozem ziadat vymenu.
Dost ma to nasralo, neviem ci mozem ziadat vymenu.
ano, to viem ale ja by som bol radsej keby mi ho vymenili za novy - to asi nespravia.pato83 napísal:Kedy si ho dostal? Mozes to totiz poslat spat bez udania dovodu do 7 dni /nie som si uplne isty/ a oni ti musia vratit peniaze. Vysvetlovat im nic nemusis. Vynadat mozesJe to aj v zakone zakotvene a je to z dovodu toho, ze si nemal moznost tovar odskusat.
Ja by som tam teda hned rano zavolal, vysvetlil im situaciu a ked sa im to nebude pozdavat, tak by som im to poslal spat. Lebo ked budes rozmyslat pridlho, uplynie lehota asi 7 dni a potom je uz len na nich, ci ti to vymenia alebo nie, takto mas este eso v rukave 
Edit: Tak ma napadlo, asi blbost, no ked pripojis ten fotak ku kompu bez karty, tak sa ti zobrazi v tento pocitac. Skus pouzit daky soft na obnovu dat, ci to nieco tam nenajde
Ak ano, tak im vytries hned kocura.
Edit: Tak ma napadlo, asi blbost, no ked pripojis ten fotak ku kompu bez karty, tak sa ti zobrazi v tento pocitac. Skus pouzit daky soft na obnovu dat, ci to nieco tam nenajde
[quote="pato83"]Kedy si ho dostal? Mozes to totiz poslat spat bez udania dovodu do 7 dni /nie som si uplne isty/
ano ale v tomto dovode je dovod jasny.Asi to niekto opouzival a potom vratil v lehote 7 dni a teraz ten opouzivany poslali tebe.Asi bol produkt
registrovany ako vrati ale urceny na nasledny predaj.
Myslym ze nebudes mat problemy.Staci ten email ktory im poslel ze ti poslali pouzivany tovar preposles na obchodnu inspekciu a vybavis to urcite
drzim palce
ano ale v tomto dovode je dovod jasny.Asi to niekto opouzival a potom vratil v lehote 7 dni a teraz ten opouzivany poslali tebe.Asi bol produkt
registrovany ako vrati ale urceny na nasledny predaj.
Myslym ze nebudes mat problemy.Staci ten email ktory im poslel ze ti poslali pouzivany tovar preposles na obchodnu inspekciu a vybavis to urcite
drzim palce
[quote="Mc krik"]
no napisal som tam staznost ze mi prisiel domov pouzity tovar a dnes mi odpisali ze sa ospravedlnuju, ze zrejme doslo k omylu a ze mi ho vymenia za novy. Tak som zvedavy... samozrejme ze som to prijal.
O tom ze ho mozem do niekolkych dni vrait viem, teaz uz len riskunt ci to dodrzia a nebudu sa to snazit natahovat kym nevyprsi lehota "bezdovodneho vratenia tovaru".
Inac, ten soft by sa mi zisiel, strasne by ma zaujimalo kolko uz ma ten fotak nafotene...
no napisal som tam staznost ze mi prisiel domov pouzity tovar a dnes mi odpisali ze sa ospravedlnuju, ze zrejme doslo k omylu a ze mi ho vymenia za novy. Tak som zvedavy... samozrejme ze som to prijal.
O tom ze ho mozem do niekolkych dni vrait viem, teaz uz len riskunt ci to dodrzia a nebudu sa to snazit natahovat kym nevyprsi lehota "bezdovodneho vratenia tovaru".
Inac, ten soft by sa mi zisiel, strasne by ma zaujimalo kolko uz ma ten fotak nafotene...
No a ked to otvoria a zistia to co on (ze uz bol pravdepodobne pouzivany) tak si vypytaju cash naspat. Niektori predajcovia vedia byt teda pekne svinepato83 napísal:Kedy si ho dostal? Mozes to totiz poslat spat bez udania dovodu do 7 dni /nie som si uplne isty/ a oni ti musia vratit peniaze. Vysvetlovat im nic nemusis. Vynadat mozesJe to aj v zakone zakotvene a je to z dovodu toho, ze si nemal moznost tovar odskusat.
Neviem ci je to to co som myslel - takyto program vie zachranit len data z karty. Ja by som chcel vediet "obsah" fotaku. Nieco ako servisne menu v mobiloch kde sa da zistit uplny pocet prevolanych hodin a pod.DESIGNER napísal:http://chcem.info/info/zachrana-fotiek- ... -karty.php
Tam to mas presne vysvetlene a aj soft
Keby som vedel kolko zaberov fotak doteraz spravil tak lahko odhalim ci som prvy pouzivatel alebo nie.
Slubili mi stroj vymenit, takze zatial pockam a nebudem im prznit meno. Pockam do piatka a bud poslu kuriera s novym (a tento zoberie naspat) alebo im to poslem spat a zrusim kupnu zmluvu. Cakam vsak, ze mi ho vymenia, boli by sprosti keby vracali prachy ked mozu len vymenit stroj.pHysIQ napísal:xaxaxa ktory internetovy obchod ti poslal takyto tovar? Cisto zo zvedavosti, nech sa mu vyhnem.
Dam kazdopadne vediet ako to dopadlo ...