co robit ked mi internetovy obchod posle pouzity tovar?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xaxaxa
Light Star
Light Star

co robit ked mi internetovy obchod posle pouzity tovar?

Príspevok od používateľa xaxaxa »

co robit ked mi internetovy obchod posle pouzity tovar? objednal som si fotak a evidentne som nebol prvym uzivatelom - krabica bola uz trochu osuchana, obaly na prislusenstvo zhuzvane, navod s poohynanymi strankami a "vyjazdeny" ...fotak bol sice cisty, ale "nesmrdel" novotou.
Dost ma to nasralo, neviem ci mozem ziadat vymenu.
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Kedy si ho dostal? Mozes to totiz poslat spat bez udania dovodu do 7 dni /nie som si uplne isty/ a oni ti musia vratit peniaze. Vysvetlovat im nic nemusis. Vynadat mozes :) Je to aj v zakone zakotvene a je to z dovodu toho, ze si nemal moznost tovar odskusat.
xaxaxa
Light Star
Light Star

pato83 napísal:Kedy si ho dostal? Mozes to totiz poslat spat bez udania dovodu do 7 dni /nie som si uplne isty/ a oni ti musia vratit peniaze. Vysvetlovat im nic nemusis. Vynadat mozes :) Je to aj v zakone zakotvene a je to z dovodu toho, ze si nemal moznost tovar odskusat.
ano, to viem ale ja by som bol radsej keby mi ho vymenili za novy - to asi nespravia.
pato83
Addict
Addict

Ja by som tam teda hned rano zavolal, vysvetlil im situaciu a ked sa im to nebude pozdavat, tak by som im to poslal spat. Lebo ked budes rozmyslat pridlho, uplynie lehota asi 7 dni a potom je uz len na nich, ci ti to vymenia alebo nie, takto mas este eso v rukave :)

Edit: Tak ma napadlo, asi blbost, no ked pripojis ten fotak ku kompu bez karty, tak sa ti zobrazi v tento pocitac. Skus pouzit daky soft na obnovu dat, ci to nieco tam nenajde :D Ak ano, tak im vytries hned kocura.
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

[quote="pato83"]Kedy si ho dostal? Mozes to totiz poslat spat bez udania dovodu do 7 dni /nie som si uplne isty/
ano ale v tomto dovode je dovod jasny.Asi to niekto opouzival a potom vratil v lehote 7 dni a teraz ten opouzivany poslali tebe.Asi bol produkt
registrovany ako vrati ale urceny na nasledny predaj.
Myslym ze nebudes mat problemy.Staci ten email ktory im poslel ze ti poslali pouzivany tovar preposles na obchodnu inspekciu a vybavis to urcite
drzim palce
xaxaxa
Light Star
Light Star

[quote="Mc krik"]
no napisal som tam staznost ze mi prisiel domov pouzity tovar a dnes mi odpisali ze sa ospravedlnuju, ze zrejme doslo k omylu a ze mi ho vymenia za novy. Tak som zvedavy... samozrejme ze som to prijal.
O tom ze ho mozem do niekolkych dni vrait viem, teaz uz len riskunt ci to dodrzia a nebudu sa to snazit natahovat kym nevyprsi lehota "bezdovodneho vratenia tovaru".

Inac, ten soft by sa mi zisiel, strasne by ma zaujimalo kolko uz ma ten fotak nafotene...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

http://chcem.info/info/zachrana-fotiek- ... -karty.php

Tam to mas presne vysvetlene a aj soft :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

xaxaxa ktory internetovy obchod ti poslal takyto tovar? Cisto zo zvedavosti, nech sa mu vyhnem.
pato83
Addict
Addict

Hlavne napis vysledok, ma to celkom zaujima :) Aj ked je jasne, ze bol pouzivané, potvrdene vyrobcom. No mozno dake pikanterie odhalis 8)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

pato83 napísal:Kedy si ho dostal? Mozes to totiz poslat spat bez udania dovodu do 7 dni /nie som si uplne isty/ a oni ti musia vratit peniaze. Vysvetlovat im nic nemusis. Vynadat mozes :) Je to aj v zakone zakotvene a je to z dovodu toho, ze si nemal moznost tovar odskusat.
No a ked to otvoria a zistia to co on (ze uz bol pravdepodobne pouzivany) tak si vypytaju cash naspat. Niektori predajcovia vedia byt teda pekne svine :?
xaxaxa
Light Star
Light Star

DESIGNER napísal:http://chcem.info/info/zachrana-fotiek- ... -karty.php

Tam to mas presne vysvetlene a aj soft :wink:
Neviem ci je to to co som myslel - takyto program vie zachranit len data z karty. Ja by som chcel vediet "obsah" fotaku. Nieco ako servisne menu v mobiloch kde sa da zistit uplny pocet prevolanych hodin a pod.
Keby som vedel kolko zaberov fotak doteraz spravil tak lahko odhalim ci som prvy pouzivatel alebo nie.
xaxaxa
Light Star
Light Star

pHysIQ napísal:xaxaxa ktory internetovy obchod ti poslal takyto tovar? Cisto zo zvedavosti, nech sa mu vyhnem.
Slubili mi stroj vymenit, takze zatial pockam a nebudem im prznit meno. Pockam do piatka a bud poslu kuriera s novym (a tento zoberie naspat) alebo im to poslem spat a zrusim kupnu zmluvu. Cakam vsak, ze mi ho vymenia, boli by sprosti keby vracali prachy ked mozu len vymenit stroj.
Dam kazdopadne vediet ako to dopadlo ...
Napísať odpoveď