Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa zelovoc »

zvacsa si toho vela zo snov nepamatam, resp teda nic. par dni dozadu sa mi snivalo ako som lezal na zemi, okolo mna niekolko ludi, a ja som len vykaslieval vnutornosti, dusil sa a umieral az kym som sa nezobudil. akoze paradny sen.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Normálne že sa mi dnes snívalo o hojku... myslím že to bolo nejaké stretko v lese, ktorého som sa mala zúčastniť aj ja, ale stále som tam blúdila a len som počula hlasy ako sa rozprávajú o rôznych témach.... A ani za toho šlaka som nevedela tam trafiť :lol: haluška...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Skoro som zbil sestru kvoli tomu, ze mi zobrala nabijacie baterky a vymenila mi ich za nenabijacie. Ale posledne dni sa mi tolko veci sniva, ze nie a nie si spomenut na vsetko. Este nieco o skakani po streche vzad a strielani ludi tam bolo :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

:arrow: snivalo sa mi s kamaratkou ktoru som uz strasne dlho nevidel....zaujimave je ze v tom sne som si to uvedomil a povedal som jej to, naco mi ona povedala ze to sa mi iba zda :roll:
+ nejake tie vlhke sny :lol: (prank)

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 22:45)
kafiatko napísal:Normálne že sa mi dnes snívalo o hojku... myslím že to bolo nejaké stretko v lese, ktorého som sa mala zúčastniť aj ja, ale stále som tam blúdila a len som počula hlasy ako sa rozprávajú o rôznych témach.... A ani za toho šlaka som nevedela tam trafiť :lol: haluška...
:plus:
:lol: lapam po dychu :D a ktora tema bola najviac v kurze ?
ja som mal raz podobny sen, ale o inom fore.... bol som tam mod takze mi s toho uz kvalitne je**alo
peton123
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peton123 »

sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Peton: presne to som tu chcel napísať, ano snival a veľa krát. Niekedy som ho vedel uplne meniť ako som chcel ale teraz to mam skor tak že len ako keby predpokladam čo sa stane.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

zhruba 90% sa mi nesniva nic, proste lahnem a som K.O. a nejako nepocitujem aby sa mi nieco snivalo, ale zase ked sa mi sniva tak nejake hluposti... ako minule o vykradani nejakej tovarne a nejakom rozpore medzi ludmi, proste nic nesuvisiace co som zazil/videl/pozeral v telke

ale som rad ze sa mi nic nesniva, pretoze citim sa viacej cerstvy, ked uz sa mi sniva tak stale v najlepsej casti sa zobudim a neviem ako to skoncilo :(
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

To, že si nepamätáš čo sa ti snívalo neznamená, že to aj tak naozaj bolo :) Povedal by som, že každému sa niečo sníva v REM spánku... no keď prejde do non rem tak nato človek zabudne a pamätá si len vtedy, ak sa zobudí
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Určite sa každému sníva. Ide o to, že iba minimum snov je takých, že si ich človek zapamätá v podstate na stálo, alebo na dlhšiu dobu. Potom sú také, že si ich pamätáme krátko po tom, ako sme vstali a následne vyfučia preč a niekedy si nepamätáme vôbec nič.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:lol: mne sa snívalo že som cestoval v čase a predpovedal budúcnosť

PS: ale ČasoStroj by už bolo na čase vymyslieť :D
Jankokuk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jankokuk »

Mne sa snivalo o hre Minecraft :D
http://www.hojko.com/minecraft-t140980.html
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Header :
Ja neviem čo kto sa tam bavil.. len viem že sa to po tom lese ozývalo, rozoberali sa nejaké notebooky..a nejakí užívatelia... už si to moc nepamätám takto.. ale sranda, že sa mi snívalo niečo čoho som sa ešte nezúčastnila... možno by som chcela a preto sa mi to snívalo... wer weiß? :lol:
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Budˇsa mi nesníva nič a ak predsa , poväčšinou si na svoje sny ráno neviem vôbec spomenúť.
Jeden kratučký sa mi však vrátil už druhý raz a tak ma vždy rozhodí , že neviem od strachu do rána zaspať : Sníva sa mi, že tvrdo spím a okolo polnoci zrazu začne nástojčivo v celom dome vyzváňať telefón a nie a nie prestať. Spotená sa preberiem, sadnem si na posteľ a vystrašene hovorím : " Teklefón nikdy nesmie zvoniť takto v noci a ak predsa, niečo zlé sa muselo stať v rodine. Božemôj nie, daj nech sú všetci zdraví ! ".
Desí ma, že sa mi ten sen vrátil a ruky sa mi roztrasú aj za bieleho dňa, keď vidím, že mi volá neznáme číslo. Máme jedno osôbku v rodine ťažko onkologicky chorú... a ja sa modlím, aby tu ona s nami ešte dlho vydržala.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ja si len matne pamatam ze dnes v noci vo sne som kodil (pre pojmuneznalych - programoval). Este ze je piatok a cez vikend nepracujem.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mne sa v poslednej dobe casto sniva o zvieratach, dnes konkretne to bol orol, ktory na mna utocil v centre mesta a dnes sa mi snival psycho sen o hovne :D Niekto vykonal velku potrebu na chodniku a ludia sa zacali okolo zhromazdovat, potom dosli policajti a natiahli okolo zlte pasky, aby ludia nesli blizsie. Nakoniec dorazial specialna jednotka v skafandroch a tu katastrofu odstranili.
To je nasledok toho, ze noviny denno denne pisu dokola o hnacke a smrtiacich bakteriach :roll:
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Snivaju sa mi rozne blbosti raz sa mi snivalo o minecrafte a chcel som rozbit kocku zhodou nahod to bolo sklo a ja som rukou zhodil lampu ktora sa nasledne rozbila no nevedel som o tom lebo som si myslel ze to bolo v sne ta kocka skla :D :D
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Mne sa dnes strasna sprostost snivala, bol som v nejakej budove, kde bolaskupina mladych ludi, nepametam si presne co sa stalo ale zrazu 2 zacali ozivovat no nepodarilo sa ich zachranit. Potom to tam vyzeralo nieco ako v skole lavice ... ale uplne neznami ludia. A tak sa tam niesla ta smrt tych 2 ludi. Nechapal som.

Este predtym sa mi snivalo, ze mam ist maturovat z angliny, a odtazky sa tahali doradu a podla abecedy a namna vysla tema o hubach :D, a potom si pamatam ako som isiel v nejakom aute a nazadnom sedadle som si listoval knihu o hubach. A potom sa to nejak uplne nezmiselne zamotalo. Pritom som uz mal zmaturovane :-D

Niekedy sa mi sniva, ze ma niekto v sne postrelí a podobne, potom som rano rad, ze to bol sen.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Tento týždeň sa mi v 3 za sebou idúce dni stalo, že som sa zobudil po perfektných, úplne zmyselných snoch (väčšinou bývajú nezmyselne zamotané) a zakričal som: "Prečo?!!" (3x úplne rovnako a v rovnaký čas 04:37). V každom sne sa mi vyriešil nejaký problém a výhliadky do budúcnosti boli perfektné...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Mne sa dávnejšie sníval poriadne čudný sen... Bol som uprostred vojny (z dôb Napoleonových...). Vojna sa odohrávala na takej lúke uprostred lesa. Divné bolo že som okolie poznal. Potom som sa utekal schovať do posedu (som hrdina, viem...) a zrazu tam ktosi otvoril dvierka a mušketou rovno medzi oči :shock: .
A už tri dni po sebe som sa zobudil o 5:55 (a to nepoužívam budík...) :roll:
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

asi pred tyzdnom som mal sen (vlastne neviem ci to bol sen a ci skutocnost), ze som lezal u mna doma, v mojej posteli a mal som uplne strasne panicky strach, ze som sa neodvazil ani pohnut, nie este otocit na druhy bok :? :cry: bol som z toho dost zasraty, ale na blbe sny som si uz zvykol :D
raz sa mi zase stalo ze sa mi snival taky isty sen aky sa mi snival uz pred casom, ale s tym rozdielom ze som uz vedel ze co sa ide stat a tym som sa dokazal vyhnut konfliktu 8) bujare sny mavam :|
Napísať odpoveď