Co treba na prijatie na murgasku??
Co treba na prijatie na murgasku??
Hcel by som sa spytat aky primer treba na prijatie na murgasku alebo ako prebiehaju skusky dake info please
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Takto to bolo minulý rok:
Bez prijímačiek:
S prijímačkami:
Zdroj
Veľa šťastia
!
Bez prijímačiek:
Kód: Vybrať všetko
III. Podmienky prijatia na štúdium bez prijímacích skúšok
Pre vytvorenie základného poradovníka sa uchádzačom o štúdium priradia body na základe študijného priemeru dosiahnutého v 2. polroku 8. roč., v
1. polroku 9. roč. a z profilových predmetov MAT a FYZ v uvedenom klasifikačnom období. K počtu bodov, ktoré uchádzač o štúdium takto získa, sa pripočítajú body získané v celoplošnom monitorovaní žiakov 9. ročníka – Monitor 2007.
Bez prijímacích skúšok bude na štúdium prijatých 65% počtu uchádzačov, ktorých možno na štúdium prijať, t.j. 104 žiakov. Pri rovnosti bodov rozhoduje o poradí uchádzača výsledok Monitoru z MAT.Kód: Vybrať všetko
IV. Podmienky prijatia na štúdium s vykonaním prijímacích skúšok
Uchádzači o štúdium, ktorí nesplnili podmienky prijatia bez prijímacích skúšok, budú konať prijímacie skúšky formou testu z predmetov slovenský jazyk a literatúra a matematika. Test z každého predmetu bude mať časovú dotáciu 60 min. a uchádzač môže získať v každom teste maximálne 50 bodov.
Úspešne vykonajú prijímacie skúšky len tí uchádzači, ktorí získajú v každom teste minimálne 20 bodov, t.j. 40 % z celkového počtu.
K základnému počtu bodov, ktoré uchádzač získal za študijné výsledky zo ZŠ a za Monitor 2007 sa pripočítajú body získané v teste z predmetov MAT a SJL a určí sa poradovník uchádzačov o štúdium. Pri rovnosti bodov rozhoduje počet bodov získaný v teste z MAT.Veľa šťastia
Re: co treba na prijatie na murgasku??
...ak ti mozem poradit, zabudni na murgasku...je to strasna skola... ucebne osnovy maju 100000000 rokov, v labakoch mame meraky, ktore by mali ist do muzea, nerobis dokopy nic s PC...a mame tam asi 5 zenskych...a to je nas okolo 650.....a popri tom ti vsetci profaci tlacia do hlavy ze na akej sme urovni......takze si este raz zvaz, co chces urobit....jaguarx8 napísal:Hcel by som sa spytat aky primer treba na prijatie na murgasku alebo ako prebiehaju skusky dake info please
Asi tak. napr. napatovy normal - rok vyroby 1967
jedine nove co je v labakoch su LRC metre, su asi 3 inak vsetko made in CSFR.
Riaditelka planuje Cisco, jedina vec k dobru, asi az na buduci rok.
Tento rok zasa idu zaviest cipove karty pre studentov, bez karty sa do skoly nebude dat dostat ani odist=blbost.
Jediny normalny predmet prax, tam som sa toho naucil najviac.
Tento rok zasa idu zaviest cipove karty pre studentov, bez karty sa do skoly nebude dat dostat ani odist=blbost.
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Fakt? Lebo mne kamoš z Murgašky hovoril že na praxi rozbíjali kladivami starú chladničku a podobneSyfon napísal:Jediny normalny predmet prax, tam som sa toho naucil najviac.
-
Hulkm
Professional
tak nie len rozbijanie chladniciek, hlavne to co treba napr v zime odpratavat s pred skoly snechVesper napísal:Fakt? Lebo mne kamoš z Murgašky hovoril že na praxi rozbíjali kladivami starú chladničku a podobne
ale inak v poho skola.....len nech aj volake prvacky pridu
...tak ale na take prace vyuzivaju vacsinou iba prvakov....Hulkm napísal:tak nie len rozbijanie chladniciek, hlavne to co treba napr v zime odpratavat s pred skoly snech![]()
..a k tym prvackam- si daky optimista.... skor to na murgaske dopadne takto:(pozri prvu minutu videa)
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=_p93XFz3YMwRe: co treba na prijatie na murgasku??
To aj my, rozoberali sme televizor, vystahovavali sme bezdomovcom,... aj pri tom sa daco naucis, no ale to je len cast praxe - Ručné oddelenie, su tam ostatne 3 oddelenia, ktore su cisto technicke a tam sa naucis najviac.Vesper napísal:Fakt? Lebo mne kamoš z Murgašky hovoril že na praxi rozbíjali kladivami starú chladničku a podobne
Dievcata na murgaske? nehrozi
-
fikus-kukis
Guru wannabe
S osnovami Ty nepohneš, podobne to vyzerá na mnohých ostatných elektrotechnických školách.m1s0 napísal:...ak ti mozem poradit, zabudni na murgasku...je to strasna skola... ucebne osnovy maju 100000000 rokov, v labakoch mame meraky, ktore by mali ist do muzea, nerobis dokopy nic s PC...a mame tam asi 5 zenskych...a to je nas okolo 650.....a popri tom ti vsetci profaci tlacia do hlavy ze na akej sme urovni......takze si este raz zvaz, co chces urobit....
Nuž, labáky sú v žalostnom stave čo sa týka vybavenia
A kde Ťa naučia viac s PC a o PC? Na zdravotnej? Na gymnáziu?
Keď si išiel na silne technickú školu, čo si čakal, kopec dievčat žhavých po technike a Tebe
A slečny profesorky nespomenieš
ANI jeden profák počas môjho štúdia nevyhlásil, že škola má stále uroveň.
Nuž, labáky sú na tom veľmi zleSyfon napísal:Asi tak. napr. napatovy normal - rok vyroby 1967jedine nove co je v labakoch su LRC metre, su asi 3 inak vsetko made in CSFR.
Keby si sa VÁŽNE zaujímal so siete, tak už dozaista navštevuješ CISCO akadémiu na PAT alebo na SSS
Karty sú podľa mňa dopredu prehraná vojna.
Na teórií sa DÁ mnohé naučiť, len treba chcieť
V skutočnosti demontovali a recyklovali, hoci o tom nevedeliVesper napísal:Fakt? Lebo mne kamoš z Murgašky hovoril že na praxi rozbíjali kladivami starú chladničku a podobne
Novootvorené technické lýceum by tomu mohlo napomôcť.Hulkm napísal:tak nie len rozbijanie chladniciek, hlavne to co treba napr v zime odpratavat s pred skoly snech![]()
Maki napísal:loooool - murgaska... ako dobre ze som tam nesiel...
Kto chce, ten sa naučí. A čo sa z toho naučíš, to je len na tebe - priestor máš a tak to využi!m1s0 napísal:SPŠ JM- Stredne Pri****ná Škola Jozefa Murgaša....asi taky mam teraz po troch rokoch na nu naroz...je to blazinec, ZOO, alkolicky ustav...a tak...
Pi*ovať dokáže každý, na to školu netreba.
-
Vesper
Professional
fikus-kukis plne s tebou súhlasím. Mám kamoša čo chodil na Spojové učilište hore pri Lidli (isto vieš keď si z BB) a bol chalan veľmi schopný lebo sa tomu venoval na rozdiel od väčšiny ktorá robí meno tej škole a naopak všetci z Murgašky ktorých ja osobne poznám to dosť flákajú takže je to fakt o prístupe...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Vesper
Professional
Kľudne sa hlás na Murgašku, veď ako sme spomínali tak ide v prvom rade o tvoju snahu. A okrem toho v BB je celkom kvalitný študentský životjaguarx8 napísal:hm dosť ste ma zhrozili no mám 3 z matiky a 2 z fyziky ostatné predmety 1-2 známky som z Kremnice tak poradte volačo dobré elektrotechnické v okolí do 50km
-
Sphinx
Addict
heh ja som murgas-KAR
dievcat je tam ako safranu
a to s tym rozbijanim to je normal sak teraz poslednu dobu si sami zvonime na prestavky ..
a tak ...inak nemusis sa bat zoberu ta aj ked mas priemer len tak tak .. je to vraj "vyberova skola" heh silne poxibujem ked vidim co stvarame ...a tie ucitelky su nalozene v liehu viac nez studenti
6V 4 ever
murgasaci vedia o kom je rec 

lol tak to si asi jediny Aladarko si tam zas nakrcal cínuJediny normalny predmet prax, tam som sa toho naucil najviac.