Co treba na prijatie na murgasku??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Vans221
Expert
Expert

Co treba na prijatie na murgasku??

Príspevok od používateľa Vans221 »

Hcel by som sa spytat aky primer treba na prijatie na murgasku alebo ako prebiehaju skusky dake info please
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Daj do hladam :?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Takto to bolo minulý rok:

Bez prijímačiek:

Kód: Vybrať všetko

III. Podmienky prijatia na štúdium bez prijímacích skúšok
Pre vytvorenie základného poradovníka sa uchádzačom o štúdium priradia body na základe študijného priemeru dosiahnutého v 2. polroku 8. roč., v 
1. polroku 9. roč. a z profilových predmetov MAT a FYZ v uvedenom klasifikačnom období. K počtu bodov, ktoré uchádzač o štúdium takto získa, sa pripočítajú body získané v celoplošnom monitorovaní žiakov 9. ročníka – Monitor 2007.

Bez prijímacích skúšok bude na štúdium prijatých 65% počtu uchádzačov, ktorých možno na štúdium prijať, t.j. 104 žiakov. Pri rovnosti bodov rozhoduje o poradí uchádzača výsledok Monitoru z MAT.
S prijímačkami:

IV. Podmienky prijatia na štúdium s vykonaním prijímacích skúšok

Uchádzači o štúdium, ktorí nesplnili podmienky prijatia bez prijímacích skúšok, budú konať prijímacie skúšky formou testu z predmetov slovenský jazyk a literatúra a matematika. Test z každého predmetu bude mať časovú dotáciu 60 min. a uchádzač môže získať v každom teste maximálne 50 bodov.

Úspešne vykonajú prijímacie skúšky len tí uchádzači, ktorí získajú v každom teste minimálne 20 bodov, t.j. 40 % z celkového počtu. 

K základnému počtu bodov, ktoré uchádzač získal za študijné výsledky zo  ZŠ a za Monitor 2007 sa pripočítajú body získané v teste z predmetov MAT a SJL a určí sa poradovník uchádzačov o štúdium. Pri rovnosti bodov rozhoduje počet bodov získaný v teste z MAT.
Zdroj

Veľa šťastia :smt006 !
Vans221
Expert
Expert

tak very thx za radu
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

kazdy rok to mas ine ......
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: co treba na prijatie na murgasku??

Príspevok od používateľa m1s0 »

jaguarx8 napísal:Hcel by som sa spytat aky primer treba na prijatie na murgasku alebo ako prebiehaju skusky dake info please
...ak ti mozem poradit, zabudni na murgasku...je to strasna skola... ucebne osnovy maju 100000000 rokov, v labakoch mame meraky, ktore by mali ist do muzea, nerobis dokopy nic s PC...a mame tam asi 5 zenskych...a to je nas okolo 650.....a popri tom ti vsetci profaci tlacia do hlavy ze na akej sme urovni......takze si este raz zvaz, co chces urobit.... :wink:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Asi tak. napr. napatovy normal - rok vyroby 1967 :D jedine nove co je v labakoch su LRC metre, su asi 3 inak vsetko made in CSFR.

Riaditelka planuje Cisco, jedina vec k dobru, asi az na buduci rok.
Tento rok zasa idu zaviest cipove karty pre studentov, bez karty sa do skoly nebude dat dostat ani odist=blbost.

Jediny normalny predmet prax, tam som sa toho naucil najviac.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Syfon napísal:Jediny normalny predmet prax, tam som sa toho naucil najviac.
Fakt? Lebo mne kamoš z Murgašky hovoril že na praxi rozbíjali kladivami starú chladničku a podobne :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Vesper napísal:Fakt? Lebo mne kamoš z Murgašky hovoril že na praxi rozbíjali kladivami starú chladničku a podobne :D
tak nie len rozbijanie chladniciek, hlavne to co treba napr v zime odpratavat s pred skoly snech :D
ale inak v poho skola.....len nech aj volake prvacky pridu :roll:
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:tak nie len rozbijanie chladniciek, hlavne to co treba napr v zime odpratavat s pred skoly snech :D
...tak ale na take prace vyuzivaju vacsinou iba prvakov.... 8) ..starsi sa im na to v*****....
..a k tym prvackam- si daky optimista.... skor to na murgaske dopadne takto:(pozri prvu minutu videa)

http://youtube.com/watch?v=_p93XFz3YMw
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Vesper napísal:Fakt? Lebo mne kamoš z Murgašky hovoril že na praxi rozbíjali kladivami starú chladničku a podobne :D
To aj my, rozoberali sme televizor, vystahovavali sme bezdomovcom,... aj pri tom sa daco naucis, no ale to je len cast praxe - Ručné oddelenie, su tam ostatne 3 oddelenia, ktore su cisto technicke a tam sa naucis najviac.

Dievcata na murgaske? nehrozi
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

loooool - murgaska... ako dobre ze som tam nesiel... :D
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

SPŠ JM- Stredne Pri****ná Škola Jozefa Murgaša....asi taky mam teraz po troch rokoch na nu naroz...je to blazinec, ZOO, alkolicky ustav...a tak...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

m1s0 napísal:...ak ti mozem poradit, zabudni na murgasku...je to strasna skola... ucebne osnovy maju 100000000 rokov, v labakoch mame meraky, ktore by mali ist do muzea, nerobis dokopy nic s PC...a mame tam asi 5 zenskych...a to je nas okolo 650.....a popri tom ti vsetci profaci tlacia do hlavy ze na akej sme urovni......takze si este raz zvaz, co chces urobit.... :wink:
S osnovami Ty nepohneš, podobne to vyzerá na mnohých ostatných elektrotechnických školách.
Nuž, labáky sú v žalostnom stave čo sa týka vybavenia :? . Ale keď som potreboval niečo odmerať, vždy sa našlo riešenie.
A kde Ťa naučia viac s PC a o PC? Na zdravotnej? Na gymnáziu?
Keď si išiel na silne technickú školu, čo si čakal, kopec dievčat žhavých po technike a Tebe :cokolvek: ? Toto si si mal vážne ujasniť pred tým, než si sa tam bol zapísať.
A slečny profesorky nespomenieš :oops: :) ?
ANI jeden profák počas môjho štúdia nevyhlásil, že škola má stále uroveň.

Syfon napísal:Asi tak. napr. napatovy normal - rok vyroby 1967 :D jedine nove co je v labakoch su LRC metre, su asi 3 inak vsetko made in CSFR.

Riaditelka planuje Cisco, jedina vec k dobru, asi az na buduci rok.
Tento rok zasa idu zaviest cipove karty pre studentov, bez karty sa do skoly nebude dat dostat ani odist=blbost.

Nuž, labáky sú na tom veľmi zle :? . Ono ČSFR nebola ani tak dávno :wink: .
Keby si sa VÁŽNE zaujímal so siete, tak už dozaista navštevuješ CISCO akadémiu na PAT alebo na SSS :roll: a nečakáš, že riaditeľka bude Vám hotové strkať pod nos.
Karty sú podľa mňa dopredu prehraná vojna.
Na teórií sa DÁ mnohé naučiť, len treba chcieť :wink: .

V skutočnosti demontovali a recyklovali, hoci o tom nevedeli :D . Je to súčasť oddelenia ručného obrábania :) .

Hulkm napísal:tak nie len rozbijanie chladniciek, hlavne to co treba napr v zime odpratavat s pred skoly snech :D
Novootvorené technické lýceum by tomu mohlo napomôcť.

Maki napísal:loooool - murgaska... ako dobre ze som tam nesiel... :D
:D

m1s0 napísal:SPŠ JM- Stredne Pri****ná Škola Jozefa Murgaša....asi taky mam teraz po troch rokoch na nu naroz...je to blazinec, ZOO, alkolicky ustav...a tak...
Kto chce, ten sa naučí. A čo sa z toho naučíš, to je len na tebe - priestor máš a tak to využi!
Pi*ovať dokáže každý, na to školu netreba.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis plne s tebou súhlasím. Mám kamoša čo chodil na Spojové učilište hore pri Lidli (isto vieš keď si z BB) a bol chalan veľmi schopný lebo sa tomu venoval na rozdiel od väčšiny ktorá robí meno tej škole a naopak všetci z Murgašky ktorých ja osobne poznám to dosť flákajú takže je to fakt o prístupe...
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis: vies, o tej vyberovej skole, ktore ma uroven mam stale vravi riaditelka....
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

m1s0 napísal:fikus-kukis: vies, o tej vyberovej skole, ktore ma uroven mam stale vravi riaditelka....
Však je jej hlavou, tak musí :wink: .
Vans221
Expert
Expert

hm dosť ste ma zhrozili no mám 3 z matiky a 2 z fyziky ostatné predmety 1-2 známky som z Kremnice tak poradte volačo dobré elektrotechnické v okolí do 50km
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jaguarx8 napísal:hm dosť ste ma zhrozili no mám 3 z matiky a 2 z fyziky ostatné predmety 1-2 známky som z Kremnice tak poradte volačo dobré elektrotechnické v okolí do 50km
Kľudne sa hlás na Murgašku, veď ako sme spomínali tak ide v prvom rade o tvoju snahu. A okrem toho v BB je celkom kvalitný študentský život
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

heh ja som murgas-KAR :D dievcat je tam ako safranu :D a to s tym rozbijanim to je normal sak teraz poslednu dobu si sami zvonime na prestavky ..:D a tak ...inak nemusis sa bat zoberu ta aj ked mas priemer len tak tak .. je to vraj "vyberova skola" heh silne poxibujem ked vidim co stvarame ...a tie ucitelky su nalozene v liehu viac nez studenti :D 6V 4 ever :D murgasaci vedia o kom je rec :P
lol tak to si asi jediny Aladarko si tam zas nakrcal cínu :D
Napísať odpoveď