Co treba na prijatie na murgasku??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

ale to je sila. Stale nam vravia: Uz vam na to nenaletime. A stale sa odtrepu prec :D A niesu to male casy. Stale okolo tych 20 minut :D
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m1s0 »

...a to vyzvananie by bolo este lepsie, keby sme to dako organizovali...nie ako teraz, ze pocujem zvonit 10 krat(vtedy chytam na to nervy...). keby sme sa cela skola dohodla na jeden cas..
svitko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa svitko »

ouu ludia kuchar je mi triedny a je to iny zver... doslova.. :roll: strasne s nim... ale spet k teme... neodporucam ti osobne tuto skolu vela ludi ma s nou problemy aj ja osobne je dost narocna.. teda az prilis na to na akej "urovni" je... labaky fakt katastrofa... ZENY ziadne tiez katastrofa. velmi dobre zvaz ci sem pojdes ako uz chalani hovorili lebo na nasom peknom slovensku nieje rozdiel ci zmaturujes ucnovku alebo odbornu skolu.. papier mas ten isty a nikto na to nehladi... tot moj nazor...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kuchar ti je triedny? Tak potom chodis do 2.D a chodis do triedy s KRCOM ze? :D. A mohli by sme ale ale dohodnut na tom, ze ako vyzvanat. :D
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

svitko napísal:ouu ludia kuchar je mi triedny a je to iny zver... doslova.. :roll: strasne s nim... ale spet k teme... neodporucam ti osobne tuto skolu vela ludi ma s nou problemy aj ja osobne je dost narocna.. teda az prilis na to na akej "urovni" je... labaky fakt katastrofa... ZENY ziadne tiez katastrofa. velmi dobre zvaz ci sem pojdes ako uz chalani hovorili lebo na nasom peknom slovensku nieje rozdiel ci zmaturujes ucnovku alebo odbornu skolu.. papier mas ten isty a nikto na to nehladi... tot moj nazor...
..no k tej narocnosti- ja osobne sa ucim tak raz za mesiac na pisomku z TPS, MAT..aj to max polhodku, ostatok 5 minut cez prestavku...a vykrivam to na celkovy priemer okolo 2....a s tym zvonenim by som to mohol dohodnut pri nas tretiakoch..
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

m1s0 napísal:..no k tej narocnosti- ja osobne sa ucim tak raz za mesiac na pisomku z TPS, MAT..aj to max polhodku, ostatok 5 minut cez prestavku...a vykrivam to na celkovy priemer okolo 2....a s tym zvonenim by som to mohol dohodnut pri nas tretiakoch..
ano ale to zalezi od toho kto ta uci. Mna napriklad uci matiku KENIŽOVÁ a mal som tam test, kde: 8 prikladov a z toho bolo 6 prikladov 100% dobre a mal som 4!!!!!!! Tak mi povedz ako je toto mozne?! :x
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

kena je osobitny pripad...preco jej neukradnete ten papier s pisomkou a nespravite si priklady vopredm alebo nespolupracujete tymovo cela trieda? ved kena je na hlavu..este si si nevsimol, ze ked ide po chodbe, tak sa rozprava sama zo sebou? inac mna uci MAT riaditelka, na nu nemozem po vedat nic zle...je to asi nejlepsia profacka na skole..
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ona sa rozprava sama zo sebou? :hehe: to som nevedel :D Ale pekne nas volá. :) Kamarata vola Imriško, a mna Tomáško :D 8)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

mna Kenozova neuci ale volali smeju Barby ked nam bola zastupovat alebo tak....ja mam Repanovu ale keby nesla tak strasne rychlo dobru s ucivom by bola celkom v poho....neviem mozno je to ja pri inych matikarkach :?
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

xXPAINKILLERXx napísal:ona sa rozprava sama zo sebou? :hehe: to som nevedel :D Ale pekne nas volá. :) Kamarata vola Imriško, a mna Tomáško :D 8)
lol..ved sa na tom utrtkavaju aj niektory profaci(sona nam to tiez spominala)
svitko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa svitko »

xXPAINKILLERXx napísal:kuchar ti je triedny? Tak potom chodis do 2.D a chodis do triedy s KRCOM ze? :D. A mohli by sme ale ale dohodnut na tom, ze ako vyzvanat. :D
no jasne s johnym chodim do triedy teda tak ho volame... ale kuchar je iny kkt... jaaaj na rok asi prestupujem do Ačky tam im je Kena triedna :D to im vsetko prejde baha.. :idea:
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

svitko napísal:no jasne s johnym chodim do triedy teda tak ho volame... ale kuchar je iny kkt... jaaaj na rok asi prestupujem do Ačky tam im je Kena triedna :D to im vsetko prejde baha.. :idea:
Johhny? :D u nas bol PUYOL:D Ale to este ked chodil na zakladku . :D Taku burinu nosil :D. A ja viem ze u Keni vsetko prejde :D Ona je mila ucitelka, ale nevie znamkovat. :?
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dneska bol dost zaujimavy den. :D Stratili sme Kenížovej kalkulacku, tak sme behali hore dole, a kym sme ju nasli tak sme obehali ETICKU triedu hore, zopar kabinetov, a nakoniecsme jej ju nasli. :D A ked sme jej ju nasli tak sa nam podakovala a povedala ze nam da jednotku z matiky. :D Nemozem si pomoct, ale my sme jejju stratili, a ona nam este da 1 z matiky. Mam taky pocit ze asi jej budu zahadne miznut veci, a potom sa opat nachadzat... :D :oops: :smt023
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Dnešná prax :D boli sme oboznameni s najmodernejsou technikou

Mr. R si znovu vylieva dusu na AUT :D
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

s tou vrtackou v piatok na praxi to bola ina haluz.... si musim take nieco kupit, ved to je uplne ppc stroj...
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ak mate niekto dalsie videa z murgasky, tak ich davajte sem
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to o DJ-jovi Lašovi si videl nie?
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

xXPAINKILLERXx napísal:to o DJ-jovi Lašovi si videl nie?
myslis to s Rytmusom? ..lebo to video nastrihal spolubyvajuci na intraku :)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no nie s tym rytmusom. (aj ked je pravda ze neviem vobec co spieva rytmus, bo ja nepocuvam hip-hop. ) Myslim tusim to povodne. Alebo mam tusim aj niekde nase videa s triedy kde sa hasili paralyzerom :D
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

potom je este druhe - DJ Lash feat. H16...ale to bolo vyrobene az o daky rok neskor...
Napísať odpoveď