Cod4 video

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Cod4 video

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Chalani nahral som zhry video pomocou record ukladalo sato pod menom demo0000.Tak chem si to prehrat napisem do konzoli /demo demo0000 a nic sa nestane zostanem v menu ako to spustim prosim :cry:
SSemteXX
Guru
Guru

Re: Cod4 video

Príspevok od používateľa SSemteXX »

RainbowSix napísal:Chalani nahral som zhry video pomocou record ukladalo sato pod menom demo0000.Tak chem si to prehrat napisem do konzoli /demo demo0000 a nic sa nestane zostanem v menu ako to spustim prosim :cry:
omg...naco to nahravas tak...sak staci Fraps a je po problemoch :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

jj ale teraz to potrebujem spustit
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

RainbowSix napísal:jj ale teraz to potrebujem spustit
pravdepodobne sa ulozilo niekam inam. Skus ho najst cez win vyhladavac alebo ho pohladaj niekde v activision a presun do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main alebo do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\video.
Najlepsie do oboch a prikaz /demo demo0000 daj este raz. Malo by to ist
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Sajmon napísal:pravdepodobne sa ulozilo niekam inam. Skus ho najst cez win vyhladavac alebo ho pohladaj niekde v activision a presun do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main alebo do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\video.
Najlepsie do oboch a prikaz /demo demo0000 daj este raz. Malo by to ist
ee sajmon... ono sa to ulozi normalne do main.. aj ho najde v pohode.. ale vypise error so spustanim.. :(
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

no ja mam cestu takuto ku demu D:\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\demos ale mne nic nespravi zostane v menu ale ak pomilim zlozku tak mi vihodi ze zlozka neexsistuje tak tomu nechapem :cry:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Šu-Do napísal:ee sajmon... ono sa to ulozi normalne do main.. aj ho najde v pohode.. ale vypise error so spustanim.. :(
neviem, este som demo nenahraval v cod4. Ale je pravda ze dost krat sa mi stalo napr u CoD2 ze sa mi to ulozilo kamsi uplne inam nez malo. Preto som pisal ze je mozno ze sa mu demicko ulozilo inam a preto mu to logicky nejde spustit z korenoveho adresara. Ale kedze pisate aj ze pise chybu pri spustani to neviem. Zajtra skusim
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Sajmon napísal:neviem, este som demo nenahraval v cod4. Ale je pravda ze dost krat sa mi stalo napr u CoD2 ze sa mi to ulozilo kamsi uplne inam nez malo. Preto som pisal ze je mozno ze sa mu demicko ulozilo inam a preto mu to logicky nejde spustit z korenoveho adresara. Ale kedze pisate aj ze pise chybu pri spustani to neviem. Zajtra skusim
to sa stavalo ked si hraval na zahranicnych servroch s inymi nastaveniami tak sa v zlozke main vytvorila zlozka toho servra a tam sa ti ukladali screeny aj tie dema..
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

sudo to mas pravdu neviem preco to nejde je to blbe
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

otazocka: ako si nahram demo? :)
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

gwixt napísal:otazocka: ako si nahram demo? :)
1. Otvoris konzolu tlacitkov ~ ( pod Esc (escape,"eskejkt"))
2.Napises do konzoly /record nazov dema a das enter napr. /record carentan_pwnage_1
3. po dokonceni natacania napis do konzoly /stoprecord
4.Chod do zlozky kde mas hru nainstalovanu C:\programfiles\activision\callofduty2\main\demos a tu najdes demo
5.Prehrajes ho tak ze iba spustis hru otvoris konzolu a do nej napises /demo carentan_pwnage_1
6. Ked si chces demo natocit zozen si program "fraps" pozor 30 sekund videa zabera asi 1 gb toci to vo vysokej kvalite, ked ti nahodov bude hra pri natacani lagovat/sekat nevadi ono sa to natoci bez toho sekania.
7.zozen si program na konvertovanie videa najlepsie Sony Vegas alebo Total Video conventer a skonvertuj to do formatu akeho chces.

~ SeXy
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

dik za vycerpavajuci navod ... kludne mi stacili dve slova:
/record a /stoprecord :)
Napísať odpoveď