Cod4 video
-
RainbowSix
Light Professional
Cod4 video
Chalani nahral som zhry video pomocou record ukladalo sato pod menom demo0000.Tak chem si to prehrat napisem do konzoli /demo demo0000 a nic sa nestane zostanem v menu ako to spustim prosim 
Re: Cod4 video
omg...naco to nahravas tak...sak staci Fraps a je po problemochRainbowSix napísal:Chalani nahral som zhry video pomocou record ukladalo sato pod menom demo0000.Tak chem si to prehrat napisem do konzoli /demo demo0000 a nic sa nestane zostanem v menu ako to spustim prosim
-
RainbowSix
Light Professional
pravdepodobne sa ulozilo niekam inam. Skus ho najst cez win vyhladavac alebo ho pohladaj niekde v activision a presun do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main alebo do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\video.RainbowSix napísal:jj ale teraz to potrebujem spustit
Najlepsie do oboch a prikaz /demo demo0000 daj este raz. Malo by to ist
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ee sajmon... ono sa to ulozi normalne do main.. aj ho najde v pohode.. ale vypise error so spustanim..Sajmon napísal:pravdepodobne sa ulozilo niekam inam. Skus ho najst cez win vyhladavac alebo ho pohladaj niekde v activision a presun do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main alebo do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\video.
Najlepsie do oboch a prikaz /demo demo0000 daj este raz. Malo by to ist
-
RainbowSix
Light Professional
neviem, este som demo nenahraval v cod4. Ale je pravda ze dost krat sa mi stalo napr u CoD2 ze sa mi to ulozilo kamsi uplne inam nez malo. Preto som pisal ze je mozno ze sa mu demicko ulozilo inam a preto mu to logicky nejde spustit z korenoveho adresara. Ale kedze pisate aj ze pise chybu pri spustani to neviem. Zajtra skusimŠu-Do napísal:ee sajmon... ono sa to ulozi normalne do main.. aj ho najde v pohode.. ale vypise error so spustanim..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to sa stavalo ked si hraval na zahranicnych servroch s inymi nastaveniami tak sa v zlozke main vytvorila zlozka toho servra a tam sa ti ukladali screeny aj tie dema..Sajmon napísal:neviem, este som demo nenahraval v cod4. Ale je pravda ze dost krat sa mi stalo napr u CoD2 ze sa mi to ulozilo kamsi uplne inam nez malo. Preto som pisal ze je mozno ze sa mu demicko ulozilo inam a preto mu to logicky nejde spustit z korenoveho adresara. Ale kedze pisate aj ze pise chybu pri spustani to neviem. Zajtra skusim
-
RainbowSix
Light Professional
1. Otvoris konzolu tlacitkov ~ ( pod Esc (escape,"eskejkt"))gwixt napísal:otazocka: ako si nahram demo?
2.Napises do konzoly /record nazov dema a das enter napr. /record carentan_pwnage_1
3. po dokonceni natacania napis do konzoly /stoprecord
4.Chod do zlozky kde mas hru nainstalovanu C:\programfiles\activision\callofduty2\main\demos a tu najdes demo
5.Prehrajes ho tak ze iba spustis hru otvoris konzolu a do nej napises /demo carentan_pwnage_1
6. Ked si chces demo natocit zozen si program "fraps" pozor 30 sekund videa zabera asi 1 gb toci to vo vysokej kvalite, ked ti nahodov bude hra pri natacani lagovat/sekat nevadi ono sa to natoci bez toho sekania.
7.zozen si program na konvertovanie videa najlepsie Sony Vegas alebo Total Video conventer a skonvertuj to do formatu akeho chces.
~ SeXy