Convert .jpg to .doc
Convert .jpg to .doc
Potreboval by som poradiť ako skonvertujem obrázok na text do Microsoft office. Lebo mám knihu v obrázkach preskenovanú a chcel by som si ju dať do Wordu aby som si tam niečo pomazal poupravoval a poprípade potom vytlačil. Ale sú tam ja obrázky... A tie by som tam tiež chcel nehať. Ja som si stiahol ABBYY PDF transformer a som si to chcel dať do PDF a potom do Wordu. Ale som zistil že ten program nevie pracovať z obrázkami v žiadnom smere. Ani do PDF a ani z PDF. Robí iba z Textom(.doc), grafmi (.xls), a prezentáciami (.pps). Ale obrázky tam niesu.Ak niekto vie niečo v čom by som to urobil tak by som bol rád za názov programu. Díky moc.
Tak keby som to urobil tak tak to by som si mohol aj celú knihu kúpiť... Veď to má 280 strán približne....brm napísal:Mňa napadá len jediné riešenie.. vytlačiť si všetky obrázky jpg a potom to vytlačené opätovne preskenovať cez nejaký program, ktorý dokáže rozoznávať znaky (OCR).
Ja by som to tak robil.. ale ak má niekto jednoduchšie riešenie.......
Díky snaque.. idem vyskúšať ten ABBYY Fine Reader... a potom napíšem.. Ale čo som čítal tak by to malo ísť.. Zatiaľ díky...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak s ním nebudeš spokojný skús ReadIris Pro. Je viac user friendly a niekedy rozozná viac znakov, niekedy menej ako AFR.mischooo napísal:Tak keby som to urobil tak tak to by som si mohol aj celú knihu kúpiť... Veď to má 280 strán približne....
Díky snaque.. idem vyskúšať ten ABBYY Fine Reader... a potom napíšem.. Ale čo som čítal tak by to malo ísť.. Zatiaľ díky...
tu mozno len najka pomocka:
Kód: Vybrať všetko
http://www.grafika.cz/art/sw/finereader10.html