Convert .jpg to .doc

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
mischooo
Expert
Expert

Convert .jpg to .doc

Príspevok od používateľa mischooo »

Potreboval by som poradiť ako skonvertujem obrázok na text do Microsoft office. Lebo mám knihu v obrázkach preskenovanú a chcel by som si ju dať do Wordu aby som si tam niečo pomazal poupravoval a poprípade potom vytlačil. Ale sú tam ja obrázky... A tie by som tam tiež chcel nehať. Ja som si stiahol ABBYY PDF transformer a som si to chcel dať do PDF a potom do Wordu. Ale som zistil že ten program nevie pracovať z obrázkami v žiadnom smere. Ani do PDF a ani z PDF. Robí iba z Textom(.doc), grafmi (.xls), a prezentáciami (.pps). Ale obrázky tam niesu.Ak niekto vie niečo v čom by som to urobil tak by som bol rád za názov programu. Díky moc.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Mňa napadá len jediné riešenie.. vytlačiť si všetky obrázky jpg a potom to vytlačené opätovne preskenovať cez nejaký program, ktorý dokáže rozoznávať znaky (OCR).

Ja by som to tak robil.. ale ak má niekto jednoduchšie riešenie.......

:)
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

ABBYY Fine Reader
mischooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mischooo »

brm napísal:Mňa napadá len jediné riešenie.. vytlačiť si všetky obrázky jpg a potom to vytlačené opätovne preskenovať cez nejaký program, ktorý dokáže rozoznávať znaky (OCR).

Ja by som to tak robil.. ale ak má niekto jednoduchšie riešenie.......

:)
Tak keby som to urobil tak tak to by som si mohol aj celú knihu kúpiť... Veď to má 280 strán približne....

Díky snaque.. idem vyskúšať ten ABBYY Fine Reader... a potom napíšem.. Ale čo som čítal tak by to malo ísť.. Zatiaľ díky...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mischooo napísal:Tak keby som to urobil tak tak to by som si mohol aj celú knihu kúpiť... Veď to má 280 strán približne....

Díky snaque.. idem vyskúšať ten ABBYY Fine Reader... a potom napíšem.. Ale čo som čítal tak by to malo ísť.. Zatiaľ díky...
ak s ním nebudeš spokojný skús ReadIris Pro. Je viac user friendly a niekedy rozozná viac znakov, niekedy menej ako AFR.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

tu mozno len najka pomocka:

Kód: Vybrať všetko

http://www.grafika.cz/art/sw/finereader10.html
Napísať odpoveď