Corgon Liga

O športe...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tomasito13: Stvrta laznicka liga??? To ani nemusis vraviet, ved to vsetci vedia ako to tam funguje..., to iste piata liga ci prva a druha trieda.

heLLhole: Odkial to mas??? Hod daky link, ak sa da, celkom zaujimava aferka by to mohla byt. Diky.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

heLLhole napísal:poculi ste uz o dohodnutom zapase kosice-presov 5:5? len bwin na tom vraj prerobila 270 milionov :shock:
cozeee tak to daj plz ten link o tom si chcem nieco precitat
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=68443 no Kozáka vítam ako posilu ale či ho tak príjme aj zbytok slovanistov neviem... stačí si pozrieť hlasovanie na stránke belasej šľachty

anketa
Guede, Kozák?

Neexistuje! [360]
Nikdy! [242]
Buď oni alebo my!!![1136]

Celkový počet hlasov 1738
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Steven666 - buď oni alebo my.. to by bol riadny hardcore keby Slovan stratil svojho 12. hráča - parádnych fanúšikov.. na druhej strane Kozák aj Guedé sú dobrí hráči - jeden s ppc technikou a druhý kondičkou.. Takže to bude ešte zaujímavé..

Tomasito13 - jáááj, korupcia v SK futbale je už rutina.. však tu na východe, derby Snina - Stakčín.. každý 1 zápas zaplatený rozhodca..
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Kedy začína Corgon liga? hmmm.... :vrta_sa_v_nose:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

fildinko napísal:Kedy začína Corgon liga? hmmm.... :vrta_sa_v_nose:
28. februára
BFC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BFC »

Innocence napísal:Steven666 - buď oni alebo my.. to by bol riadny hardcore keby Slovan stratil svojho 12. hráča - parádnych fanúšikov.. na druhej strane Kozák aj Guedé sú dobrí hráči - jeden s ppc technikou a druhý kondičkou.. Takže to bude ešte zaujímavé...
No esteze tu neni Guede, diky bohu.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Petržalku nezničíte :!: :evil:
BFC
Amateur
Amateur

jason007x napísal:Petržalku nezničíte :!: :evil:
Petrzalka? Myslis Artkomediu? Ta co ma az 20 fans? Sice hraju stale dobre, ale to je asi tak vsetko ...
Innocence
VIP
VIP

No pozeral som dnešný zápas.. zo strany Slovanu dobrý výkon, aj keď proti Dun. Strede by vyhral aj výber Sniny zo 4. ligy Východ. To ale nie je dôvod prečo tu píšem - je absolútne sprosté, čo predvádzali fanúšikovia zo Žitného ostrova - to bolo neuveriteľné, po zákaze nosiť vlajky na zápas poskladali trička do tvaru maďarskej vlajky a pokrik slovanistov "Bi a bi a bi Maďara do hlavy" som mal v tú chvíľu chuť zrealizovať.. takto si robiť výsmech zo slovenského národa? Hanba, za toto by som DS vylúčil z ligy.. Hoci by to vyvolalo opätovné hádky medzi SVK a HUN. Čo si o tom myslíte?
Sagittarius
Guru
Guru

Nj...áno každá akcia má svoju reakciu, ale neviem, či je najšťastnejšie vôbec odpoveď na takéto provokácie, lebo práve odpoveďou sa možnosť ďalších provokácií zvyšuje a aj ich intenzita sa zvyšuje...a keď sme pri tom tak mňa ani tak maďarské vlajky u fanúšikov DAC netrápia, kým ich vešajú kade-tade inde môžu s nimi pre za mňa na zápasy chodiť. Lebo to je tak ako keby napr. nejakým slovenským fanúšikom, čo sa prišli pozrieť na Škrteľa, nedovolili si v Liverpoole zobrať na štadión slovenské vlajky (viem, blbý príklad a viem, že ich zámerom je aj provokácia, ale princíp sa dá použiť...).
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Ja tiež tých chuligánov moc nemám rád. Ale treba si vziať na vedomie, že sú mladí a nemajú čo robiť, tak ja im to fandenie doprajem. Nech si kričia čo chcú. Pokiaľ niekoho fyzicky nenapádajú tak je dobre...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Sagittarius napísal:Nj...áno každá akcia má svoju reakciu, ale neviem, či je najšťastnejšie vôbec odpoveď na takéto provokácie, lebo práve odpoveďou sa možnosť ďalších provokácií zvyšuje a aj ich intenzita sa zvyšuje...a keď sme pri tom tak mňa ani tak maďarské vlajky u fanúšikov DAC netrápia, kým ich vešajú kade-tade inde môžu s nimi pre za mňa na zápasy chodiť. Lebo to je tak ako keby napr. nejakým slovenským fanúšikom, čo sa prišli pozrieť na Škrteľa, nedovolili si v Liverpoole zobrať na štadión slovenské vlajky (viem, blbý príklad a viem, že ich zámerom je aj provokácia, ale princíp sa dá použiť...).
Lenze madari idu vzdy s jasnym cielom a to vyprovokovat k bitke a zasahu slovenskych fizlov aby potom mohli "kydat" aki su slovaci agresivni
Sagittarius
Guru
Guru

Po 10. rokoch máme rovnakého majstra aj v hokeji aj vo futbale (HC Košice a Slovan Bratislava)

Inter Bratislava sa údajne do konca mája presťahuje do Senice
BFC
Amateur
Amateur

A ja len dodam, ze SFZ aneb komunizmus v praxi :evil: kazdy asi vie o co sa jedna
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Počujte, ako to je s prestupom toho Masaryka do Prešova?
GerrardSk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa GerrardSk »

Innocence napísal:No pozeral som dnešný zápas.. zo strany Slovanu dobrý výkon, aj keď proti Dun. Strede by vyhral aj výber Sniny zo 4. ligy Východ. To ale nie je dôvod prečo tu píšem - je absolútne sprosté, čo predvádzali fanúšikovia zo Žitného ostrova - to bolo neuveriteľné, po zákaze nosiť vlajky na zápas poskladali trička do tvaru maďarskej vlajky a pokrik slovanistov "Bi a bi a bi Maďara do hlavy" som mal v tú chvíľu chuť zrealizovať.. takto si robiť výsmech zo slovenského národa? Hanba, za toto by som DS vylúčil z ligy.. Hoci by to vyvolalo opätovné hádky medzi SVK a HUN. Čo si o tom myslíte?
Mno natom zapase som bol(ako fanusik slovanu)a myslim si ze fanusikovia DAC-u ani niesu fanusikovia su to len provokateri z madarska ktory idu sem na slovensko vyvolavat medzinarodne konflikty :!: a jedna vec su futbalovy chulugani a druha vyvolavanie medzinarodnych konfliktov to si treba uvedomit :wink:

//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2009, 13:40 )
Innocence napísal:No pozeral som dnešný zápas.. zo strany Slovanu dobrý výkon, aj keď proti Dun. Strede by vyhral aj výber Sniny zo 4. ligy Východ. To ale nie je dôvod prečo tu píšem - je absolútne sprosté, čo predvádzali fanúšikovia zo Žitného ostrova - to bolo neuveriteľné, po zákaze nosiť vlajky na zápas poskladali trička do tvaru maďarskej vlajky a pokrik slovanistov "Bi a bi a bi Maďara do hlavy" som mal v tú chvíľu chuť zrealizovať.. takto si robiť výsmech zo slovenského národa? Hanba, za toto by som DS vylúčil z ligy.. Hoci by to vyvolalo opätovné hádky medzi SVK a HUN. Čo si o tom myslíte?
Mno natom zapase som bol(ako fanusik slovanu)a myslim si ze fanusikovia DAC-u ani niesu fanusikovia su to len provokateri z madarska ktory idu sem na slovensko vyvolavat medzinarodne konflikty :!: a jedna vec su futbalovy chulugani a druha vyvolavanie medzinarodnych konfliktov to si treba uvedomit :wink:
Innocence
VIP
VIP

FAIL napísal:Počujte, ako to je s prestupom toho Masaryka do Prešova?
Zatiaľ ostáva Masaryk v Slovane, nič okolo prestupu sa nehovorí, ale prišiel z Artmedie Kubo Sylvestr, čo si myslím že je pre Masaryka dosť tvrdá konkurencia. Takže uvidíme, ako sa veci vyvinú.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Je dosť úbohé, že na zápas SLOVENSKÉHO tímu v SLOVENSKEJ lige príde pár pomätencov, ktorí chcú vyvolávať konflikty. Ja by som to riešil zakázaním fanúšikov pri domácich zápasoch DAC alebo ich vyhodiť z corgoň ligy. Ale to by bolo zrejme príliš protimaďarské a tí dementi by to nehodlali dať na európsky najvyšší súd. :lol:

//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2009, 14:33 )
Innocence napísal:Zatiaľ ostáva Masaryk v Slovane, nič okolo prestupu sa nehovorí, ale prišiel z Artmedie Kubo Sylvestr, čo si myslím že je pre Masaryka dosť tvrdá konkurencia. Takže uvidíme, ako sa veci vyvinú.
No hovorilo sa vieš, tak som chcel vedieť, ako to dopadlo. :)

http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=73849

// Ešte ku "fanúšikom DAC". Toto je fakt zaujímavé vido. Nebudem viac nič vypisovať, pochopíte aj sami:
(musíte byť prihlásení, aby ste to mohli pozerať a mať 18+ rokov. Ak nemáte acc na youtube, tak si to pozrite tu: http://www.profutbal.sk/fans/index.php?clanok=73497 [dole je video "Zábery konfliktu z Dunajskej Stredy"])
Innocence
VIP
VIP

Tak sa nám výsledkom Slovan Bratislava 3-0 Senica začala Corgoň liga, spokojnosť s výsledkom, na zajtra tipujem (KE)-DS, PET-(PO), (RK)-DUB, (TT)-BB, (ZA)-NR.. V zátvorkách tip na víťaza.
Napísať odpoveď