Corgon Liga
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=68443 no Kozáka vítam ako posilu ale či ho tak príjme aj zbytok slovanistov neviem... stačí si pozrieť hlasovanie na stránke belasej šľachty
anketa
Guede, Kozák?
Neexistuje! [360]
Nikdy! [242]
Buď oni alebo my!!![1136]
Celkový počet hlasov 1738
anketa
Guede, Kozák?
Neexistuje! [360]
Nikdy! [242]
Buď oni alebo my!!![1136]
Celkový počet hlasov 1738
Steven666 - buď oni alebo my.. to by bol riadny hardcore keby Slovan stratil svojho 12. hráča - parádnych fanúšikov.. na druhej strane Kozák aj Guedé sú dobrí hráči - jeden s ppc technikou a druhý kondičkou.. Takže to bude ešte zaujímavé..
Tomasito13 - jáááj, korupcia v SK futbale je už rutina.. však tu na východe, derby Snina - Stakčín.. každý 1 zápas zaplatený rozhodca..
Tomasito13 - jáááj, korupcia v SK futbale je už rutina.. však tu na východe, derby Snina - Stakčín.. každý 1 zápas zaplatený rozhodca..
-
Sagittarius
Guru
No pozeral som dnešný zápas.. zo strany Slovanu dobrý výkon, aj keď proti Dun. Strede by vyhral aj výber Sniny zo 4. ligy Východ. To ale nie je dôvod prečo tu píšem - je absolútne sprosté, čo predvádzali fanúšikovia zo Žitného ostrova - to bolo neuveriteľné, po zákaze nosiť vlajky na zápas poskladali trička do tvaru maďarskej vlajky a pokrik slovanistov "Bi a bi a bi Maďara do hlavy" som mal v tú chvíľu chuť zrealizovať.. takto si robiť výsmech zo slovenského národa? Hanba, za toto by som DS vylúčil z ligy.. Hoci by to vyvolalo opätovné hádky medzi SVK a HUN. Čo si o tom myslíte?
-
Sagittarius
Guru
Nj...áno každá akcia má svoju reakciu, ale neviem, či je najšťastnejšie vôbec odpoveď na takéto provokácie, lebo práve odpoveďou sa možnosť ďalších provokácií zvyšuje a aj ich intenzita sa zvyšuje...a keď sme pri tom tak mňa ani tak maďarské vlajky u fanúšikov DAC netrápia, kým ich vešajú kade-tade inde môžu s nimi pre za mňa na zápasy chodiť. Lebo to je tak ako keby napr. nejakým slovenským fanúšikom, čo sa prišli pozrieť na Škrteľa, nedovolili si v Liverpoole zobrať na štadión slovenské vlajky (viem, blbý príklad a viem, že ich zámerom je aj provokácia, ale princíp sa dá použiť...).
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lenze madari idu vzdy s jasnym cielom a to vyprovokovat k bitke a zasahu slovenskych fizlov aby potom mohli "kydat" aki su slovaci agresivniSagittarius napísal:Nj...áno každá akcia má svoju reakciu, ale neviem, či je najšťastnejšie vôbec odpoveď na takéto provokácie, lebo práve odpoveďou sa možnosť ďalších provokácií zvyšuje a aj ich intenzita sa zvyšuje...a keď sme pri tom tak mňa ani tak maďarské vlajky u fanúšikov DAC netrápia, kým ich vešajú kade-tade inde môžu s nimi pre za mňa na zápasy chodiť. Lebo to je tak ako keby napr. nejakým slovenským fanúšikom, čo sa prišli pozrieť na Škrteľa, nedovolili si v Liverpoole zobrať na štadión slovenské vlajky (viem, blbý príklad a viem, že ich zámerom je aj provokácia, ale princíp sa dá použiť...).
-
Sagittarius
Guru
Po 10. rokoch máme rovnakého majstra aj v hokeji aj vo futbale (HC Košice a Slovan Bratislava)
Inter Bratislava sa údajne do konca mája presťahuje do Senice
Inter Bratislava sa údajne do konca mája presťahuje do Senice
Mno natom zapase som bol(ako fanusik slovanu)a myslim si ze fanusikovia DAC-u ani niesu fanusikovia su to len provokateri z madarska ktory idu sem na slovensko vyvolavat medzinarodne konfliktyInnocence napísal:No pozeral som dnešný zápas.. zo strany Slovanu dobrý výkon, aj keď proti Dun. Strede by vyhral aj výber Sniny zo 4. ligy Východ. To ale nie je dôvod prečo tu píšem - je absolútne sprosté, čo predvádzali fanúšikovia zo Žitného ostrova - to bolo neuveriteľné, po zákaze nosiť vlajky na zápas poskladali trička do tvaru maďarskej vlajky a pokrik slovanistov "Bi a bi a bi Maďara do hlavy" som mal v tú chvíľu chuť zrealizovať.. takto si robiť výsmech zo slovenského národa? Hanba, za toto by som DS vylúčil z ligy.. Hoci by to vyvolalo opätovné hádky medzi SVK a HUN. Čo si o tom myslíte?
//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2009, 13:40 )
Mno natom zapase som bol(ako fanusik slovanu)a myslim si ze fanusikovia DAC-u ani niesu fanusikovia su to len provokateri z madarska ktory idu sem na slovensko vyvolavat medzinarodne konfliktyInnocence napísal:No pozeral som dnešný zápas.. zo strany Slovanu dobrý výkon, aj keď proti Dun. Strede by vyhral aj výber Sniny zo 4. ligy Východ. To ale nie je dôvod prečo tu píšem - je absolútne sprosté, čo predvádzali fanúšikovia zo Žitného ostrova - to bolo neuveriteľné, po zákaze nosiť vlajky na zápas poskladali trička do tvaru maďarskej vlajky a pokrik slovanistov "Bi a bi a bi Maďara do hlavy" som mal v tú chvíľu chuť zrealizovať.. takto si robiť výsmech zo slovenského národa? Hanba, za toto by som DS vylúčil z ligy.. Hoci by to vyvolalo opätovné hádky medzi SVK a HUN. Čo si o tom myslíte?
Zatiaľ ostáva Masaryk v Slovane, nič okolo prestupu sa nehovorí, ale prišiel z Artmedie Kubo Sylvestr, čo si myslím že je pre Masaryka dosť tvrdá konkurencia. Takže uvidíme, ako sa veci vyvinú.FAIL napísal:Počujte, ako to je s prestupom toho Masaryka do Prešova?
Je dosť úbohé, že na zápas SLOVENSKÉHO tímu v SLOVENSKEJ lige príde pár pomätencov, ktorí chcú vyvolávať konflikty. Ja by som to riešil zakázaním fanúšikov pri domácich zápasoch DAC alebo ich vyhodiť z corgoň ligy. Ale to by bolo zrejme príliš protimaďarské a tí dementi by to nehodlali dať na európsky najvyšší súd.
//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2009, 14:33 )
http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=73849
// Ešte ku "fanúšikom DAC". Toto je fakt zaujímavé vido. Nebudem viac nič vypisovať, pochopíte aj sami:
(musíte byť prihlásení, aby ste to mohli pozerať a mať 18+ rokov. Ak nemáte acc na youtube, tak si to pozrite tu: http://www.profutbal.sk/fans/index.php?clanok=73497 [dole je video "Zábery konfliktu z Dunajskej Stredy"])
//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2009, 14:33 )
No hovorilo sa vieš, tak som chcel vedieť, ako to dopadlo.Innocence napísal:Zatiaľ ostáva Masaryk v Slovane, nič okolo prestupu sa nehovorí, ale prišiel z Artmedie Kubo Sylvestr, čo si myslím že je pre Masaryka dosť tvrdá konkurencia. Takže uvidíme, ako sa veci vyvinú.
http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=73849
// Ešte ku "fanúšikom DAC". Toto je fakt zaujímavé vido. Nebudem viac nič vypisovať, pochopíte aj sami:
(musíte byť prihlásení, aby ste to mohli pozerať a mať 18+ rokov. Ak nemáte acc na youtube, tak si to pozrite tu: http://www.profutbal.sk/fans/index.php?clanok=73497 [dole je video "Zábery konfliktu z Dunajskej Stredy"])