Jaaajha, mame spraveny server a drbeme sa s botmi. Myslime to vazne??? Ako nic v zlom, ale radsej potom pojdem drtit niekde na public, ako proti skurve*** camperskym botom sa je*at. Jaj, rozculil som sa
Ozaj, poobede padla myslienka urobit clan. Mali by tunajsi zavislaci zaujem? ... Ak hej, kazdy zaujemca musi prejst "kástingom".
kinjeril napísal:Jaaajha, mame spraveny server a drbeme sa s botmi. Myslime to vazne??? Ako nic v zom, ale radsej potom pojdem drtit niekde na public, ako proti skurve*** camperskym botom sa je*at.
Ozaj, poobede padla myslienka urobit clan. Mali by tunajsi zavislaci zaujem? ... Ak hej, kazdy zaujemca musi prejst "kástingom".
toto je výborný nápad veď nemusime byť v klane 5 môže byť nás aj viac. uz Som vymyslel aj názov "Lolkovia_z_hojka" > lLzHl Lord_3D, lLzHl Kinjeril.... to by bolo super
*****HERO***** napísal:presne na tom ... jj clan by bol super ... a mame aj kde trenovat ))) .. po vyhre na U2 si kupime steam a pojdeme prerazat dalsie ligy
No ved ja som uz vcera hral
Heh, mozno ma niekto videl ... (_,_) LamAss _ kinjeril ... keby ste aj vedeli, ako sa darilo. Chlapci hned zacali vymyslat, ze co, kde, ako, aky clan to je a ze ci neprejdem k nim. ...lol, ni Bohovi!
kinjeril napísal:No ved ja som uz vcera hral
Heh, mozno ma niekto videl ... (_,_) LamAss _ kinjeril ... keby ste aj vedeli, ako sa darilo. Chlapci hned zacali vymyslat, ze co, kde, ako, aky clan to je a ze ci neprejdem k nim. ...lol, ni Bohovi!
yo! uz som sa konecne mohol pripojit i jaaa
teda ale som sklamany z ucasti... 4 ludia na to kolko ludi sa tu zapajalo do diskusie...
ja som myslel ze aspon 10-12 ludi tam bude... to si radsej zahram na publicoch, aj ked na niektore je problem sa dostat
takze bud zlepsite disciplinu v dochadzke alebo si ma neprajte
deblasco napísal:yo! uz som sa konecne mohol pripojit i jaaa
teda ale som sklamany z ucasti... 4 ludia na to kolko ludi sa tu zapajalo do diskusie...
ja som myslel ze aspon 10-12 ludi tam bude... to si radsej zahram na publicoch, aj ked na niektore je problem sa dostat
takze bud zlepsite disciplinu v dochadzke alebo si ma neprajte
tak tak, ked je uz poriadny server tak aspon 10 aby nas bolo. potom by sa dali aj dake vacsie mapy zahrat a bola by vacia sranda...
takže si pred nicky dajte (_._) LamAss l Váš nick.
Prosim niekoho nech sem napise tu taku zvyslu paličku, lebo ja ju neviem napisať, teraz tam mam v nicku male l ale ma tam byt palička