Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: hlsw
nie nie,max. nejaké pluginy,na jednom serveri som videl,ze im tam islo normálne rádio a ty si hral.Xtrem napísal:cawte daju sa ces hlsw alebo nieco ine pustit mp3 v cs aby ich pocul kazdy????
EDIT//// no mal by som otázku,potreboval by som názov pluginu,pri ktorom je jedna hlava za 4fragy,chcel by som to hodit na DM,dakujem.
ono by to šlo. v \cstrike\sound\player sú tie zvuky, tie "najčastejšie" sa volajú pl_dirt1 až 4.wav. hodiť do Audacity a prerobiťdodo.gold napísal:presne toto iste by aj mna zaujimalo, ak sa da tak nejakym prikazom do consoly no pochybujem...no napadlo ma aj cez nejaky program na upravu hudby by sa mohol zhlasnit subor v ktorom su nahrate krokyno to ma len tak napadlo
-
webmasterr
Medium Professional
ked myslis spray tak navodov je plno na webe, tak napr:
http://www.counter1strike6.estranky.cz/ ... spray-logo
//np a diky
http://www.counter1strike6.estranky.cz/ ... spray-logo
//np a diky
problem
Pomozete mi niekdo please raz som si v cs 1.6 nastavil grafiku na visiu z 1 stupna na 2 a odvdeti ked zapnem hociake cs tak mi nic nejde len vsetko cierne zvuk ide normalne aj hudba hra pri cs ale mam vsetko cierne a malu modru tabulku v ktorej je - out of range
H.frequency:35.9 KHz
V.frequency:60.1 HZ
prosim odpovedzte mi co najskôr velmi to potrebujem.
DAAAAAAAAAKUUUUUUUUUJEEEEEEEEEEEEM
H.frequency:35.9 KHz
V.frequency:60.1 HZ
prosim odpovedzte mi co najskôr velmi to potrebujem.
DAAAAAAAAAKUUUUUUUUUJEEEEEEEEEEEEM
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Tie tvoje slová som pochopil na 2- krát, nepíš prosimťa ako Maďar, vieš kým si niekto premyslí čo ty vlastne chceš "nastavil som si na vIssiu" pozerám čo na akú "viziu" a pritom to je "vyššiu" keby dáš Y a I tam kde má byť, nik by ťa tu neupozorňoval.LOLman159 napísal:ale ja som sa pital co s tim je
----------------------------------------
Neviem či to sem síce patrí, ale predsa. Je to téma CS, tak by som sa chcel spýtať na jednu vec, ale ohľadom CS: Source, je niečo ako na 1.6 Dedicated Server ? Niečo som po googlil, ale len Source Steamu, mám NS. Btw hrám to asi deň
k+
Existuje Source Dedicated Server (srcds)GIGABYTE napísal: Neviem či to sem síce patrí, ale predsa. Je to téma CS, tak by som sa chcel spýtať na jednu vec, ale ohľadom CS: Source, je niečo ako na 1.6 Dedicated Server ? Niečo som po googlil, ale len Source Steamu, mám NS. Btw hrám to asi deň. Len to potrebujem, či je niečo podobné. Aby som mohol vytvoriť server...
k+
Tu je nejaký návod: klik
-
GIGABYTE
King
Riešim problém u známeho, nahodil som CS 1.6 + non-steam patch v23b, no ale ak sa chcem pripojiť na hociaký server, píše to ban, no ale nič ma nenapadá... Cheaty nič žiadne, žiadne modely, žiadne upravené mapy. Proste základ CS. Teraz ma napadla ešte jedna vec, zdá sa mi, že vyšiel nový patch NS, môže to byť tým ?
-
jukaza
Medium Expert
Moze ale aj nemusi ak ti pise ze mas ban (napis na aky server),tak to moze byt aj tym ze mas zdielanu IP a dali ban na IP pretoze tam bol nejaky trtko co robil problemy. Mne to tak spravili uz na viacerych a staci napisat adminovi a mal by ti to odstranit;),i ked na niektorym serveroch nedavaju uBan ale ti poradia aby si si stiahol taky program na hranie a potom uz je vsetko OK...GIGABYTE napísal:Riešim problém u známeho, nahodil som CS 1.6 + non-steam patch v23b, no ale ak sa chcem pripojiť na hociaký server, píše to ban, no ale nič ma nenapadá... Cheaty nič žiadne, žiadne modely, žiadne upravené mapy. Proste základ CS. Teraz ma napadla ešte jedna vec, zdá sa mi, že vyšiel nový patch NS, môže to byť tým ?