Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lukasce
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lukasce »

Ahojte,

mam takyto problemik:

Spravil som si doma wifi a odvtedy mi nenacita ziaden server co tam pridam. mam cs 1.6 + cs16patch_full_V23B. - doteraz to islo

da sa s tym nieco robit???? dikes
vix
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vix »

Cawte mam takú otázočku
1.Čo je config v CS 1.6 _
2.Na čo slúži?
3.A či si ho tam mám dať?

dik
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

vix:
1.-2. config je subor, v ktorom su ulozene tvoje nastavenia hry(ovladanie), napr. ze W ides do predu, D ides doprava atd.
3. config tam mas uz od nainstalovania, mozes ho upravovat podla svojich poziadavok, default ho najdes v Program Files/Valve/cstrike/
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

lukasce napísal:Ahojte,

mam takyto problemik:

Spravil som si doma wifi a odvtedy mi nenacita ziaden server co tam pridam. mam cs 1.6 + cs16patch_full_V23B. - doteraz to islo

da sa s tym nieco robit???? dikes
skus ci server pingnes, pripadne ho skus hodit do HLSW
SSemteXX
Guru
Guru

Re: CS 1.6 STEAM server CWTG

Príspevok od používateľa SSemteXX »

BloWerQo napísal:Cawte, chcel by som sa spytat ci by mi cez ftp nastavyl server potrebujem tam dat amx a podobne ja sa tomu moc nechapem tak by som bol rad ak by ste mi stym pomohli niekto... dakujem...
Otestuj si odozva na nejakej stránke kde merajú rýchlost pripojenia :wink:
PsychoS
Professional
Professional

hero

Príspevok od používateľa PsychoS »

Hero ako tak pozeram tak ty sa dost vyznas. potreboval by som pomoc. da sa? 291 902 448. ozvy sa mi plz.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Zdravím,
neviete prečo keď hrám na nejakom servery napr hojko, a chcem ísť na iný server ktorý je 100 % online mi to nejde ? ( establishing connection)
Väčšinou mi iný server ide až po nejakej pol hodine alebo dlhšej dobe a potom zase z toho servera na iný nejde atď atď .. Mali ste už niekto taký problém ? (reinstall cs nepomáha) , ak to niekto vyrieši K+ :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ani restart cs nepomaha? Mne tiez robilo ze ma nechcelo pustit na druhy server. Tak som restartol cs a uz ma pustilo.
No a ked uz nepomaha ani reinstall cs, co tak stiahnut/zohnat iny? Alebo iny patch? atd... :)
SSemteXX
Guru
Guru

FIKY napísal:Zdravím,
neviete prečo keď hrám na nejakom servery napr hojko, a chcem ísť na iný server ktorý je 100 % online mi to nejde ? ( establishing connection)
Väčšinou mi iný server ide až po nejakej pol hodine alebo dlhšej dobe a potom zase z toho servera na iný nejde atď atď .. Mali ste už niekto taký problém ? (reinstall cs nepomáha) , ak to niekto vyrieši K+ :)
Más steamko ci ns? :roll:

Mozes mat problémy s odozvou servera,alebo poprípade s connectom,co más vlastne za net? Más pripojenie stále alebo obmedzené? Odozvu más dobrú? :roll:
Fiky
Darca
Darca

Ping mám vždy pod 100 , mám ns ale robí mi to isté aj na p.48 , pripojenie mám stále.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Máte záujem si zahrať na new STEAM serveroch tak vyskúšajte práve tieto :

[ANTIK.sk] Alpha Pub - 88.212.10.137:27015
[ANTIK.sk] Only HS DM - 88.212.10.137:27016
[ANTIK.sk] Only Dust2 no.1 - 88.212.10.137:27017
[ANTIK.sk] Aim - 88.212.10.137:27018
[ANTIK.sk] Awp - 88.212.10.137:27019
[ANTIK.sk] DeathMatch - 88.212.10.137:27020
[ANTIK.sk] Fy - 88.212.10.137:27022
[ANTIK.sk] Knife - 88.212.10.137:27025
[ANTIK.sk] Only Pistols Wars - 88.212.10.137:27030
[ANTIK.sk] Hide N Seek - 88.212.10.137:27031

[ANTIK.sk] ventrilo - 88.212.10.137:3784

antik.sk je nový cs portál, ktorý vznikol tesne po rozpade ffforce.eu

Ak by ste mali záujem o vlastnú free ventrilo miestnosť napíšte mi PM (správu) ! do 24 hod. ju budete mať !!
SSemteXX
Guru
Guru

Hannibal,dobre vieš ,že Antik.sk sú najlacnejšie servery aké kedy boli,samozrejme teraz sú nové servery vďaka FFForce.eu,ale aj to má antik štastie celý antik nemá rozum,keď pošleš antiku 5eur dostane každe 5ročné decko práva,čo sa do amx-ka ani nerozumeju,antik nie je schopný urobiť si reklamu,nemajú ani web,na webe majú napísané len o ich super-hyper internete,ale o herných serveroch nemajú ani šajnu,celý FFForce.eu bol založený na 2och dosť rozumovo schopných luďoch,a teraz sa to rozbehlo pod najslabšiu komunitu na svete,celé nastavenie serverov bolo na najkvalitnejšej úrovni a do celých serverov sa rozumel hádam len 1en človek,celé to on nastavoval on nastavoval dokonalú hratelnost a dokonalé hitboxy na celom tom FFForce.eu,má tam asi najvačšiu zásluhu a čo ma asi najviac nasralo je asi to,že teraz to všetko prešlo pod lacný nonsteam,kde si hrajú cheatery a deti...

FFForce.eu bola jediná schopná slovenská komunita,ktorá bola schopná urobiť z ns servera steam server s možnosťou napojenia aj cez nonsteam,teraz keď vidím váš kvalitný antik.sk ani viečko v oko mi na to neskočí,možno týmto štýlom donútiš nejakých 15ročných deti aby tam hrali ale aj to,Košický antik a connect na ten server je niečo medzi Dubai-om a Štrbským plesom.

Ďakujem.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Semtxx--Ako nic v zlom ale ked nevies tak nepis ! FFForce skoncilo ale iba mozno nazvom... Hl. admini z fff su aj teraz a 80% adminov je z fff tak neviem kde si nabral tie hluposti...za dalšie na tych serveroch hravam casto ale nemam ani zdaleka pocit zeby lagovali alebo podobne takze na anitk a poskytovatela netu nemozem povedat ani krive slovo!!! to co trepes ze tam admini maju prava za 5 eur je nezmysel lebo ludia z antiku nedavaju prava to ma nastarosti uplne niekto iny...ale dobre je to tvoj nazor iked bludny ale neberem ti ho...sam si bol clenom ffforce.eu a teraz ked nie si tak to aspon zhadzovat nemusis lebo mi to pride ubohe a detskeeeee
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

please moze mi niekto poslat source sounds.gcf ???? SS pls...Surneee pls
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

hento čo s chcel predtým už máš? lebo source sounds.gcf má 975 MB :lol: pošli mi dvd poštou spolu s poštovným nas5 a máš to :D
Fiky
Darca
Darca

BX napísal:Ani restart cs nepomaha? Mne tiez robilo ze ma nechcelo pustit na druhy server. Tak som restartol cs a uz ma pustilo.
No a ked uz nepomaha ani reinstall cs, co tak stiahnut/zohnat iny? Alebo iny patch? atd... :)
Reštart cs nepomáha, dakedy som to riešil reštartom pc a to pomohol iba niekedy , reinstall cs nepomáha, iné cs nepomáha, iný patch nepomáha :cry:
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Je az priam neuveritelne ze este existuje NoSteam.
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

prosim vas ako si aktivujem plugin hide-n-seek.amxx ktory je v zlozke addons/amxmodx/plugins

v plugins.ini mam uplne dole

Kód: Vybrať všetko

hide-n-seek.amxx
bez dvojbodky a nejde :((( ja fakt uz nwm jak mam aktivovat ten zasrany plugin ... pls help
SSemteXX
Guru
Guru

Dedomil napísal:Je az priam neuveritelne ze este existuje NoSteam.
NoSteam neexistuje. :roll:
solberg30
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa solberg30 »

cawte chem sa opytat mam v cs-ku steam a neviem naco sluzi mohol by mi to niekto povedat? (dik neplati sa za to?)
Napísať odpoveď