Ak to pises v suvislosti s tym ze by sa mohla dat na Hojko server, tak napis sem CS 1.6 Server hojko.com
Ak chces len pocut nazor na mapu ako taku tak si tento post nevsimaj
G0lDiER_ napísal:Ak to pises v suvislosti s tym ze by sa mohla dat na Hojko server, tak napis sem CS 1.6 Server hojko.com
Ak chces len pocut nazor na mapu ako taku tak si tento post nevsimaj
ani jedno, ani druhe ze tam mam zapnuty nejaky cheat
Ked hram napr. na Hojkovom servery a chcem sa napojit na nejaky iny neche ma to napojit a stale pise : Retrying connection server (1) az po 3 a potom napise : Failed to contact game server
Ked hram napr. na Hojkovom servery a chcem sa napojit na nejaky iny neche ma to napojit a stale pise : Retrying connection server (1) az po 3 a potom napise : Failed to contact game server
Neviete co s tym ???
Vdaka.
bud server nejde alebo mas bloknuty port cez ktory server ide
Prosím vytvorte si Steam účet ak ho ešte nemáte. Keď ste si už vytvorili Steam účet, všetky hry, do ktorých ste sa prihlásili/zapísali mám budú sprístupnené keď sa prihlásite na existujúci účet.
Keď ešte nemáte Steam účet, kliknite na "Next" pre pokračovanie.
Dám Next a potom vypne tabulku čo mám robiť? a potom nič neukáže.
no pozrel som eathletes movie, celkom dobre, skoda ze nie su ziadne titulky, ani anglicke, nie vsetekmu som rozumel. Celkom zaujimavy zivot maju typci, ale neviem ci by som sa chcel vymenit....
Kazdopadne... komu sa podari vypatrat nazov songu pri titulkoch na konci ma u mna 2x k+