Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Taky program nie je, musis si to demo pustit cez konzolu "viewdemo nazov". Dalej mas 2 Moznosti.
Moznost A: (Pouziva kazdy MovieMaker)
K tomu, aby si ho dostal do wmv/avi formatu, musis pouzit prikaz startmovie.
1.) Nabindujes si teda niekde prikazy:
bind "x" "startmovie 90" (to cislo je pocet FPS, pri ktorych chces nahravat)
bind "y" "endmovie"
2.) Pretocis demo par sekund pred moment, ktory chces "zaznamenat" a v pravy cas stlacis "x", kde mas nabindovane startmovie(cele cs sa nehorazne spomaly, nezlakni sa). Ked ten zaujimavy frag/combo/skok/moment skonci a nechces uz nahravat, stlacis "y", kde mas nabindovane endmovie z kroku 1.
.
3.) Tento postup ti vytvori v zlozke cstrike koopu obrazkov bmp, ktore potom spojis do videa cez VirtualDub napr.
4.) Tadaaa a mas video
Moznost B: (Tuto moznost kazdy MovieMaker neznasa)
Pouzijes Fraps. To uz je jednoduchsie, no vyzaduje si to silnejsi procesor a rychlejsi disk. Staci ti pozerat demo a vo vhodny moment stlacit klavesu kde mas vo frapse nastavene nahravanie, potom to stopnut a dostanes nekomprimovany AVI subor, ktory sa potom lahko upravuje v ktoromkolvek strihacom softe.
Good Luck
bind "y" "endmovie"
2.) Pretocis demo par sekund pred moment, ktory chces "zaznamenat" a v pravy cas stlacis "x", kde mas nabindovane startmovie(cele cs sa nehorazne spomaly, nezlakni sa). Ked ten zaujimavy frag/combo/skok/moment skonci a nechces uz nahravat, stlacis "y", kde mas nabindovane endmovie z kroku 1.
3.) Tento postup ti vytvori v zlozke cstrike koopu obrazkov bmp, ktore potom spojis do videa cez VirtualDub napr.
4.) Tadaaa a mas video
Pouzijes Fraps. To uz je jednoduchsie, no vyzaduje si to silnejsi procesor a rychlejsi disk. Staci ti pozerat demo a vo vhodny moment stlacit klavesu kde mas vo frapse nastavene nahravanie, potom to stopnut a dostanes nekomprimovany AVI subor, ktory sa potom lahko upravuje v ktoromkolvek strihacom softe.
Good Luck
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
L.A.M.E
Medium Star
dik kamo za radu .. som myslel ze je to lahsieblazer napísal:Taky program nie je, musis si to demo pustit cez konzolu "viewdemo nazov". Dalej mas 2 Moznosti.
bind "y" "endmovie"
2.) Pretocis demo par sekund pred moment, ktory chces "zaznamenat" a v pravy cas stlacis "x", kde mas nabindovane startmovie(cele cs sa nehorazne spomaly, nezlakni sa). Ked ten zaujimavy frag/combo/skok/moment skonci a nechces uz nahravat, stlacis "y", kde mas nabindovane endmovie z kroku 1..
4.) Tadaaa a mas video![]()
Good Luck
dobrého pocitu som sa už doslova prežral. takže diky, ale ten nestačí. už dosť ľudom beží moje amx a amxxCorn Flake napísal:A ja vem napr mozes tam byt admin a este SUPER BONUS dobry pocit
-
Antichrist
Medium Star
-
blazer
Professional
MovieMaker = Osoba, ktora sa venuje stihaniu moviecok.Antichrist napísal:aky je to moviemaker ze si mozem pretacat demo? lebo fraps je hlupost tam sa neda,sa mi nece cakat ked pride ten moment.
Fraps = Program na zaznamenavanie obrazu z obrazovky.
To co ty chces je zrejme prikaz "viewdemo", pisal som ho v predchadzajucom prispevku. Zapnes CS, napises do konzoly (tlacitko pod esc) "viewdemo nazovdema", a okrem toho, ze sa ti demo nacita, budes tam mat aj take male menu na ovladanie, ako napr pretacanie, pauza, atd.
caute potrebujem pomoct
v poslednej odbe mi stale laguje csko na vecsine serverov napr na tychto mi laguje ked stretnem niakeho hraca inak ked beham sam tak ani lag skusal som vseliake modely a pod a nic mi nepomohlo a ked hram na inom nemenovanom servery tak mi to tam ani trosku nelagne a je to 32slotovy server a na presne takom istom taky isty hosting a laguje mi to
len ine pluginy skoro
neviete v com to moze byt?
v poslednej odbe mi stale laguje csko na vecsine serverov napr na tychto mi laguje ked stretnem niakeho hraca inak ked beham sam tak ani lag skusal som vseliake modely a pod a nic mi nepomohlo a ked hram na inom nemenovanom servery tak mi to tam ani trosku nelagne a je to 32slotovy server a na presne takom istom taky isty hosting a laguje mi to
len ine pluginy skoro
neviete v com to moze byt?
-
blazer
Professional
Counter Strike 1.6 ma len 4 kanaly. Nezalezi na tom, aky mas operacny system, ak chces 5.1tkovy zvuk, bohuzial musis prejst na CS:Sourcejanicek2 napísal:Zdravim vas...nainstaloval som si WIN 7...
problem je v tom, ze mi nejde 5.1 zvuk v hre...zvukovka je nastavena spravne, filmy idu ako maju...
Da sa to nejak vyriesit alebo si na 7-cke nezahram s kvalitnym zvukom?
//Edit: Ten zvuk je 4kanalovy aj ked sa ti zda, ze 5.1, zapol si si v options EAX?
problem s CS source
ahojte...mam taky problem s CS Source...stiahol som ti so naistaloval vsetko slapalo ale ked sa chcem pripojit na nejaky server tak mi napise to co je v prilohe...pomozte prosim...
zdravim..pls poradte...mame css server - nakopirovali sme na server zvucku (ktora sa ma spustit pri starte servra) a taktiez novy skins pack pre CT....allowdownload je zapnuty na 1 a jednoducho stale ked sa zapne server tak zvucka nejde a ani novy skins pack nieje...vie o nich ale ako keby ich nevedel nahrat tie nove veci..nemate niekto s tym skusenosti???ci treba este niekde nieco zapnut???kopirovane je vsetko podla navodu, zvucka je premenovana na joinserver a ten skins pack sa kopiroval do zlozky material, models,playes a ct prepis.......ci sa opytat na hostingu??? 
-
G0lDiER_
King
aky admin plugin tam mate? sourcemod alebo mani admin plugin?
ak sourcemod tak tam mas aj nejaky plugin ktory zabezpeci spustanie tej mp3jky a vyber skinov? ak mas mani admin tak mas povolene tieto funkcie v configu?
predpokladam zemas maniho, v cfg/mani_admin_plugin/ downloadlists.txt alebo tak nejak mas zoznam suborov ktore ma stahovat client pri pripajani, skontroluj si to.
ak sourcemod tak tam mas aj nejaky plugin ktory zabezpeci spustanie tej mp3jky a vyber skinov? ak mas mani admin tak mas povolene tieto funkcie v configu?
predpokladam zemas maniho, v cfg/mani_admin_plugin/ downloadlists.txt alebo tak nejak mas zoznam suborov ktore ma stahovat client pri pripajani, skontroluj si to.
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?steameckounltd napísal:prosim pomoste ked chem spustit cs alebo steam tak mi ukaze toto
Dobry den,
mam problem s dedicated serverom na counter strike. Kupil som si originalne CS 1.6 STEAM. Normalne som ho nainstaloval a potom som k tomu stiahol dedicated server aby som mohol vytvorit svoj server a hrat s kamosmi. No a problem je taky ze ja normalne vytvorim server vsetko nastavim ale vobec sa neda najst alebo ho aj najdem ale pise ze server neodpoveda. Proste nejde ho nasjt a ked ho najde tak sa neda pripojit. Skusenosti stym mam lebo takto presne sme hravali Non-steam verziu a tam uplne v pohode to slo, pekne som vytvoril server cez dedicated nastavail som port poslal som ip netu kamosom a oni sa bez problemov pripojili. AK by mi vedel niekdo poradit bol by som mu velmi vdacny.
mam problem s dedicated serverom na counter strike. Kupil som si originalne CS 1.6 STEAM. Normalne som ho nainstaloval a potom som k tomu stiahol dedicated server aby som mohol vytvorit svoj server a hrat s kamosmi. No a problem je taky ze ja normalne vytvorim server vsetko nastavim ale vobec sa neda najst alebo ho aj najdem ale pise ze server neodpoveda. Proste nejde ho nasjt a ked ho najde tak sa neda pripojit. Skusenosti stym mam lebo takto presne sme hravali Non-steam verziu a tam uplne v pohode to slo, pekne som vytvoril server cez dedicated nastavail som port poslal som ip netu kamosom a oni sa bez problemov pripojili. AK by mi vedel niekdo poradit bol by som mu velmi vdacny.