Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

cus hosi nahraval som si dema .. ale problem je v tom ze neviem cez ktory program by som zmenil format na taky aby sa dal prehrat npr ako wmv ... poradte daky program thx...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Taky program nie je, musis si to demo pustit cez konzolu "viewdemo nazov". Dalej mas 2 Moznosti.

Moznost A: (Pouziva kazdy MovieMaker)
K tomu, aby si ho dostal do wmv/avi formatu, musis pouzit prikaz startmovie.
1.) Nabindujes si teda niekde prikazy:
bind "x" "startmovie 90" (to cislo je pocet FPS, pri ktorych chces nahravat)
bind "y" "endmovie"
2.) Pretocis demo par sekund pred moment, ktory chces "zaznamenat" a v pravy cas stlacis "x", kde mas nabindovane startmovie(cele cs sa nehorazne spomaly, nezlakni sa). Ked ten zaujimavy frag/combo/skok/moment skonci a nechces uz nahravat, stlacis "y", kde mas nabindovane endmovie z kroku 1. :) .
3.) Tento postup ti vytvori v zlozke cstrike koopu obrazkov bmp, ktore potom spojis do videa cez VirtualDub napr.
4.) Tadaaa a mas video :)

Moznost B: (Tuto moznost kazdy MovieMaker neznasa)
Pouzijes Fraps. To uz je jednoduchsie, no vyzaduje si to silnejsi procesor a rychlejsi disk. Staci ti pozerat demo a vo vhodny moment stlacit klavesu kde mas vo frapse nastavene nahravanie, potom to stopnut a dostanes nekomprimovany AVI subor, ktory sa potom lahko upravuje v ktoromkolvek strihacom softe.
Good Luck :)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

potreboval by som pomoct s protokolom chcem aby slo aj 47 aj 48 ale nejak mi to nejde keby mal chut niekto mi stym pomoct tak icq alebo tu dik
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Curuj napísal:Corn Flake: čo za to? :)

//zadarmo ani kura nehrabe, dobrý pocit si strč
A ja vem napr mozes tam byt admin a este SUPER BONUS dobry pocit :D
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

blazer napísal:Taky program nie je, musis si to demo pustit cez konzolu "viewdemo nazov". Dalej mas 2 Moznosti.

Moznost A: (Pouziva kazdy MovieMaker)
K tomu, aby si ho dostal do wmv/avi formatu, musis pouzit prikaz startmovie.
1.) Nabindujes si teda niekde prikazy:
bind "x" "startmovie 90" (to cislo je pocet FPS, pri ktorych chces nahravat)
bind "y" "endmovie"
2.) Pretocis demo par sekund pred moment, ktory chces "zaznamenat" a v pravy cas stlacis "x", kde mas nabindovane startmovie(cele cs sa nehorazne spomaly, nezlakni sa). Ked ten zaujimavy frag/combo/skok/moment skonci a nechces uz nahravat, stlacis "y", kde mas nabindovane endmovie z kroku 1. :) .
3.) Tento postup ti vytvori v zlozke cstrike koopu obrazkov bmp, ktore potom spojis do videa cez VirtualDub napr.
4.) Tadaaa a mas video :)

Moznost B: (Tuto moznost kazdy MovieMaker neznasa)
Pouzijes Fraps. To uz je jednoduchsie, no vyzaduje si to silnejsi procesor a rychlejsi disk. Staci ti pozerat demo a vo vhodny moment stlacit klavesu kde mas vo frapse nastavene nahravanie, potom to stopnut a dostanes nekomprimovany AVI subor, ktory sa potom lahko upravuje v ktoromkolvek strihacom softe.
Good Luck :)
dik kamo za radu .. som myslel ze je to lahsie :-D vyzera to tak ze cely den to bude trvat :-D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Corn Flake napísal:A ja vem napr mozes tam byt admin a este SUPER BONUS dobry pocit :D
dobrého pocitu som sa už doslova prežral. takže diky, ale ten nestačí. už dosť ľudom beží moje amx a amxx
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

aky je to moviemaker ze si mozem pretacat demo? lebo fraps je hlupost tam sa neda,sa mi nece cakat ked pride ten moment.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Antichrist napísal:aky je to moviemaker ze si mozem pretacat demo? lebo fraps je hlupost tam sa neda,sa mi nece cakat ked pride ten moment.
MovieMaker = Osoba, ktora sa venuje stihaniu moviecok.
Fraps = Program na zaznamenavanie obrazu z obrazovky.
To co ty chces je zrejme prikaz "viewdemo", pisal som ho v predchadzajucom prispevku. Zapnes CS, napises do konzoly (tlacitko pod esc) "viewdemo nazovdema", a okrem toho, ze sa ti demo nacita, budes tam mat aj take male menu na ovladanie, ako napr pretacanie, pauza, atd.
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute potrebujem pomoct
v poslednej odbe mi stale laguje csko na vecsine serverov napr na tychto mi laguje ked stretnem niakeho hraca inak ked beham sam tak ani lag skusal som vseliake modely a pod a nic mi nepomohlo a ked hram na inom nemenovanom servery tak mi to tam ani trosku nelagne a je to 32slotovy server a na presne takom istom taky isty hosting a laguje mi to
len ine pluginy skoro :)

neviete v com to moze byt?
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

Zdravim vas...nainstaloval som si WIN 7...
problem je v tom, ze mi nejde 5.1 zvuk v hre...zvukovka je nastavena spravne, filmy idu ako maju...

Da sa to nejak vyriesit alebo si na 7-cke nezahram s kvalitnym zvukom?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

janicek2 napísal:Zdravim vas...nainstaloval som si WIN 7...
problem je v tom, ze mi nejde 5.1 zvuk v hre...zvukovka je nastavena spravne, filmy idu ako maju...

Da sa to nejak vyriesit alebo si na 7-cke nezahram s kvalitnym zvukom?
Counter Strike 1.6 ma len 4 kanaly. Nezalezi na tom, aky mas operacny system, ak chces 5.1tkovy zvuk, bohuzial musis prejst na CS:Source :?

//Edit: Ten zvuk je 4kanalovy aj ked sa ti zda, ze 5.1, zapol si si v options EAX?
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

no zrejme zalezi, kedze na XP som pekne pocul, co sa deje aj predo mnou aj za mnou...teraz je to vsetko len v dvoch kanaloch

// tak som to myslel, ze 4 kanaly....
EAX je zapnute, preto sa cudujem ze to nejde :(
Chobotik
Light Expert
Light Expert

problem s CS source

Príspevok od používateľa Chobotik »

ahojte...mam taky problem s CS Source...stiahol som ti so naistaloval vsetko slapalo ale ked sa chcem pripojit na nejaky server tak mi napise to co je v prilohe...pomozte prosim...
Prílohy
bez_názvu.JPG
projector
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa projector »

zdravim..pls poradte...mame css server - nakopirovali sme na server zvucku (ktora sa ma spustit pri starte servra) a taktiez novy skins pack pre CT....allowdownload je zapnuty na 1 a jednoducho stale ked sa zapne server tak zvucka nejde a ani novy skins pack nieje...vie o nich ale ako keby ich nevedel nahrat tie nove veci..nemate niekto s tym skusenosti???ci treba este niekde nieco zapnut???kopirovane je vsetko podla navodu, zvucka je premenovana na joinserver a ten skins pack sa kopiroval do zlozky material, models,playes a ct prepis.......ci sa opytat na hostingu??? :?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

aky admin plugin tam mate? sourcemod alebo mani admin plugin?
ak sourcemod tak tam mas aj nejaky plugin ktory zabezpeci spustanie tej mp3jky a vyber skinov? ak mas mani admin tak mas povolene tieto funkcie v configu?

predpokladam zemas maniho, v cfg/mani_admin_plugin/ downloadlists.txt alebo tak nejak mas zoznam suborov ktore ma stahovat client pri pripajani, skontroluj si to.
eckounltd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eckounltd »

prosim pomoste ked chem spustit cs alebo steam tak mi ukaze toto
Prílohy
STEAM.jpg
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

eckounltd napísal:prosim pomoste ked chem spustit cs alebo steam tak mi ukaze toto
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?steam
eckounltd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eckounltd »

a kam to mam dat ten subor lebo furt to nejde
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

eckounltd napísal:a kam to mam dat ten subor lebo furt to nejde
Do: C:\Program Files\Valve\Steam
paleto
Novice
Novice

Príspevok od používateľa paleto »

Dobry den,

mam problem s dedicated serverom na counter strike. Kupil som si originalne CS 1.6 STEAM. Normalne som ho nainstaloval a potom som k tomu stiahol dedicated server aby som mohol vytvorit svoj server a hrat s kamosmi. No a problem je taky ze ja normalne vytvorim server vsetko nastavim ale vobec sa neda najst alebo ho aj najdem ale pise ze server neodpoveda. Proste nejde ho nasjt a ked ho najde tak sa neda pripojit. Skusenosti stym mam lebo takto presne sme hravali Non-steam verziu a tam uplne v pohode to slo, pekne som vytvoril server cez dedicated nastavail som port poslal som ip netu kamosom a oni sa bez problemov pripojili. AK by mi vedel niekdo poradit bol by som mu velmi vdacny.
Napísať odpoveď